Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Eddig is "csak" 55 euro volt steamen?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
CsonkaImo
addikt
válasz jonnyjoker01 #13094 üzenetére
Azt akarod mondani, hogy a valóságban nem így van?
-
JoolsNOS
veterán
válasz ittakary #13083 üzenetére
Az első gtaval kezdtem doson, és még egyikben sem lehetett talpra állítani az autót azzal, hogy kifordítottam álló helyzetben a kereket és nyomom neki. Oldalra fordult esetben NÉHA működik ha leér a kerék, de fejtetőről SOHA. Sőt a 4 előtt fel is robbant az autó ha fejreállt.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Mate
nagyúr
A topic továbbra is a PC-s GTA-nak fenntartott topic. Így a konzolok közti különbségek kibeszélése, ottani butítások és egyéb spekulációk megbeszélése nem tartozik ide.
Most még csak kérem, de pc-s verzió megjelenése után szigorúbban fogom venni!
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #13085 üzenetére
Ez már nem számít. én már gyűjtöm az aláírások, hogy terrorcselekménnyé nyilvánítsák a Xbox ONE birtoklását, és hogy egyesével levadásszuk az ilyen tulajokat. Persze előtte felajánljuk nekik, hogy áttérhetnek a PS4-re vagy a szent és magasztos PC platformra, ilyenkor azért büntetésből ellőjjük az egyik lábukat (féllábúaknak a másikat). Mert milyen dolog az, hogy a szent és magasztos játékplatformok szenvednek ezen ördögi masina gyatra teljesítménye miatt. Amúgy jól haladok mert 5 perc alatt már 4560 millád ember írta alá a petíciót.
De viccet félretéve, ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit mondani lehet, hogy az Xbox ONE miatt butítják le a PS4-es játékost is. Azért mert valamelyik agyoniskolázott fórum és YouTube huszár kitalálta már tényként kezelik ezt is. Aki ilyenekre gerjed az megnézheti azért, hogy a kijövő multiplatform játékok sokkal jobb e-pénisz számokkal rendelkeznek mint a ONE-os kiadások. Vagyis akinek a grafika a számít az ugyis PC-t/PS4-t vesz, akinek meg nem az megy olyat amelyik platform neki tetszik. Különös módon én aki lassan 2000 órát ölt bele a GTA V Xbox 360-as (egyesek szerint ótvar szar ocsmány grafikával rendelkező, igénytelen) kiadássásba ezt magasról letolja. És nem azért mert nem látom a különbséget, hanem nekem egy játék nem attól lesz jó, hogy olyan grafikája van, hogy a kocsi motorháztetőjéről visszatükröződő Maze Bank Tower 75 emelten lévő ablakból tükröződő repülőket is látom. Ez még mindig nem azt jelenti, hogy aki erre vágyik annak ne legyen ilyenne, csak azt, hogy a kezeljünk már helyén a dolgokat mert ez a mai világfelgosá a Semmi Nem Elég és a "Még Többet" azért már jócskán túllő a célon.
Komolyan itt elvileg felnőtt emberek vitatkoznak ugyan úgy mint anno óvodában, hogy kinek van több Matchbox autója, vagy kinek van a legf*szább apukája.
laceszgamer. Mivel alapvetően a belső játékmotor ugyan azok így elég nehéz kiaknázni a konzolok egyedi teljesítményét. Jelenleg mindkét konzolon még erőből dolgoznak, vagyis amit tud a Vas azt helyezik előtérbe, így mivel hardveresen a PS4 erősebb a kijövő multiplatform játékok jobban néznek ki rajta. Majd ez csökkenni fog valamilyen szinten ha már normálisak lesznek a szoftveres dolgok. Megtehetik persze, hogy mindkét platformhoz külön külön a géphez optimalizált rendszert írnak a fejlesztők, de ez nekik nagyon-nagy plusz teher. Exclusive címeket meg ugye nem igen lehet összehasonlítani.
De ott van anno a másik eset PS3/Xbox360. Itt ugye a PS3 hardverileg sokkal erősebb volt papíron mint a 360, mégis az exclusive játékok kivételével rendre a 360-on néztek ki jobban a multiplatform játékok Pl Rockstar Gamesnél a Max Payne 3-nál jöttek ki egálban felbontásban és futási sebességre. Addig a 360-on jobban és magasabb felbontásban futottak a játékaik. Itt különös módon senki nem ajvékolt, hogy a PS3 miatt butítják le a játékokat.
Sőt továbbmenve ezen az agyament spekuláción az is lehet, hogy nem a MS fizet a fejlesztöknek hogy PS4 rosszabbul nézzenek ki a játékok, hanem pont a Sony, hogy ONE-on ne nézzenek ki olyan jól. Ennek is kb ugyan annyi a valóságalapja mint a másik teóriának.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
laceszgamer
addikt
válasz #81556480 #13087 üzenetére
Csak úgy overall gondoltam a témára, nem vagyok otthon annyira a konzolok között, de biztos van olyan cím ahol mondjuk PS4-ből kicsit többet ki tudnának hozni ha úgy van.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
válasz laceszgamer #13086 üzenetére
De ezt ki találta ki hogy visszafogták a játékot az xbox miatt ??
-
laceszgamer
addikt
válasz #81556480 #13085 üzenetére
Legnagyobb hülyeség ilyesmi miatt bármilyen játékot PS4-en visszafogni. Ha többet ki lehet hozni belőle, mint az One-ból, akkor hozzák ki nyugodtan. Az meg legyen az MS gondja, ha One-on rondább, ők csinálták a gépet, most élvezzék az eredményt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
Ennyit számít a konzolok közötti különbség. úgyis egyformák a játékok ( számomra minimális a látható különbség a kettő között- nem itt, hanem általában)
Bár én nem tartom valószínűnek hogy ezért butították vissza. nem sok értelme lenne hogy kiadják majd visszabutítják. Mint írtam a GTA a frissítések alatt sokat változott az elmúlt 1.5 év alatt. van amiben jobb lett és van amiben rosszabb. nem hinném hogy ez a konzolok miatt van.
-
nagyúr
válasz JoolsNOS #13082 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de: ez lesz az első GTA amivel játszol? ez az első videó amit látsz a GTAV-ről?
Az autófelállitás MINDIG ilyen volt a GTAban.. Ez nem szimulátor. Nehogy már emiatt fikázzuk Fogadok egy multiplayer autóverseny közepén amikor kilöknek és fejreállsz, nem fog szarul esni (persze csak ha meg akarod venni a játékot és játszani akarsz vele) ha visszaállhatsz pár másodpercen belül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes. a 360as verzió pont fordítva volt. az online induláskor grafikailag gyengébb volt a storynál, majd szép lassan felhúzták kb egyforma szintre. De minden frissítés után jött pár apró bug. Ami nekem a legszembetűnőbb hogy online garázsbeállás nem tartott az első patch előtt kb néhány másodpercig, most meg van hogy 10be is beletelik. Plusz a Heists óta sok a leggos hely és amit már régebben betettem hogy be lehet esni a textura alá, meg folyamatosan ömlik kifelé egy tábla meg ilyenek.
-
Honzi
senior tag
GTA V downgrade
Elég érdekes.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz hermandani #13067 üzenetére
Steamre a dobozosnal is olcsobban vagy azzal egy áron be lehet szerezni.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
HaZsolt
őstag
Hogyan szerezzek sok pénzt a tőzsdén? Lesteres küldiket sajnos már megcsináltam, nem tudtam, hogy kell majd a tőzsdézéshez.
-
htc07
addikt
annyiból jobb, hogy minden egy helyen van.
de akinek össz két játéka van, annak tökmindegy mondjuk.
-
nagyúr
A Steam egy életérzés. Kivülállók ezt nem érthetik.
#Steam #yolo #nincsenDVDolvasóm
[ Szerkesztve ]
-
hermandani
tag
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #13063 üzenetére
ne poénkodjunk, mert valóra válik
-
-
jonnyjoker01
veterán
Üdv. Johnny
-
laceszgamer
addikt
válasz gyimger #13053 üzenetére
Amúgy ami még úgy feltűnt, hogy ilyen címeknél Steamen ennyivel a megjelenés előtt ki szoktak vágni egy visszaszámlálást, illetve a saját játéklistában sincs ott a játék adatai között a megvásárolja csík alatt, hogy mikortól játszható, pedig az is ott szokott lenne ha valaki előre vesz valamit.
Csak store oldalon van kinn a 04. 14.
-
gyimger
őstag
A Rockstar Support remélem pontot tesz a kérdésre, a retail ad-e Steam aktivációs kódot:
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Puma K
nagyúr
Az elmúlt 1 hétben féltem megnyitni a topic-ot mikor láttam van új hozzászólás, mert lehet megint csú... csúfolódnak majd a megjelenéssel egyesek
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
negyven2
veterán
válasz gyimger #13057 üzenetére
Sztoriban nincs biztosítás semilyen járműre se ha felrobbant akkor annak annyi (kivétel amit a reptérre/helipadra/kikötőben tárol.
Online-ban amit beenged a garázsba azt eltarolja (tesz bele nyomkövetőt), de ezekre még kell kötni biztosítást is a Los Santos Customs-ban, különben ha megsemmisült akkor buktad.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
cyberkind
félisten
Az olcsó lopott kocsikat, ha felrobbannak, akkor nem tudom a biztosítóval "visszahozni", akkor se ha tuningolva van, mindenképp meg kell vennem?
-
Ármester
Ne keltsetek pánikot, jönni fog az áprilisban (csak ki tudja melyik évben )
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz jonnyjoker01 #13037 üzenetére
akkor hozzám 10jön
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Jani18
aktív tag
Én is így vagyok már vele.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Dave567
addikt
Amúgy ezt a 65gb hogy fogják megoldani? 20 DVD, 10 Dual Layer, vagy talán 5 BD lemez?
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Azon gondolkodom épp, hogy lehet elő kellene rendelni a GTA-t. Az 576-ból rendelném meg, a probléma viszont az, hogy nincs DVD olvasó a gépemben, és nem is szeretnék 1 játék miatt venni egyet.
Kérdésem a következő: ismerősöm azt mondta, hogyha a játék kódját beírom Steamre, akkor ott elérhetővé válik és le tudom tölteni. Ez így igaz?
-
Dave567
addikt
válasz Puma K #12976 üzenetére
Szvsz engem annyira nem vonz ez a törés dolog, legyen benne nem azt mondom.
De kezdek én is gyanakodni, hogy csúsztatva lesz, alig vannak infók, Ps3-on ki próbáltam már, nem volt rossz
rossz, de nem az én világom a kontróller.
Csak azt nem tudom mit csinálnak ennyi ideig, újra írják, vagy plusz küldetések? -
Gyula84
veterán
Nekem tegnap dobott az ipon egy mailt, hogy április az új megjelenési dátum
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Bjørgersson #13023 üzenetére
Nem kell a kettőt összehasonlítani a Win így is már egy későbbi dátumról lett előre hozva
Üdv. Johnny
-
Bjørgersson
félisten
-
jonnyjoker01
veterán
Én is nyár elejére tippelek... Na majd meglátjuk. Nagyon remélem nem lesz igazunk... De egy áprilisi tréfa azért jöhetne ha nem is egy ilyen bejelentés formájában hanem valami update az eddigi verziókhoz. Mondjuk telerakják buggal
Üdv. Johnny
-
STC Speed
őstag
Én június 29 vagy április 14
-
Rasiel
senior tag
válasz StarKiller89 #13018 üzenetére
Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, csak egy megérzés. Az új OS megjelenését is nyár, ősz környékére ígérik, előzetes tippem a GTA V esetében is - ahogy írtam - szeptember környéke. Ennyi az egész.
-
Mate
nagyúr
Most keltem. Gondoltam meglesem az emaileket. Ipontól levél. Tárgy: GTA V megjelenés csúszás. Már épp szívrohamot kaptam, amikor elolvastam
"
Tisztelt Vásárló!Szomorúan értesítjük, hogy a gyártó a várva várt játék megjelenését újból eltolta, és most a következő tervezett megjelenés 2015.04.14 lett. Amennyiben a dátum közeledik, és érdemi információt kapunk értesítjük.
Ha esetleg idő közben a rendelésre mégsem tartana igényt kérem jelezze emailben.
Megértését kérjük és köszönjük, és további kellemes napot kívánunk!
Tisztelettel,
iPon Computer Kft.Tisztelettel:"
-
StarKiller89
senior tag
hinnék én is, de 4 hete beígértek egy pc-s trailert, aztán azóta sincs semmi...
| Samsung Galaxy S23 |
-
( V )
veterán
LOL
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
-
gali777
őstag
Vészmadárkodtok már itt Én vagyok az utolsó aki még hisz ebben a 14-ei megjelenésben?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz laceszgamer #13001 üzenetére
Szerintem bejelentik, hogy bekaphatjuk, eddig nem sikerült megcsinálni, ezután se fog, majd a GTA 6-ot megkapjuk 2 nappal hamarabb
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Bjørgersson
félisten
Mi akartok mar tudni? Van gepigeny, hivatalos kepek, uljetek meg a seggeteken.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
laceszgamer
addikt
válasz hermandani #13000 üzenetére
Én valami május végi dátumra mernék saccolni, de félek túl optimistán, inkább junius-julius amit reálisnak érzek így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest