- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
de akkor nem fagy csak szól a win hogy szerinte zárni kellene a gta5-öt mert fogytán a ram, elvetem az ötletét nagyobbra állítom a lapozót(ha már volt) és mehet a game tovább
legrosszabb esetben ha elfogy a ram egy progi alól simán kidob az asztalra amolyan azonnali mentés nélküli kilépéssel, de ilyen win7-nél ha jól emlékszem még nálam nem volt, ez az xp-re volt jellemző -
törölt tag
Kicsit olvass utánna mielött urban legendeket kezdesz gyártani...
"Nem, nem a Windows 10 lesz ingyenes, hanem a frissítés rá a már meglévő Windows-okról. Tehát az új rendszerre csak az tud majd teljesen díjmentesen váltani, akinek már eddig is volt egy legális Windows-a - pl. mert megvette a boltban, megvásárolta online a Microsofttól, vagy előtelepítve kapta új gépén. Ezt a Windows-t tudja majd az illető ingyen frissíteni az új rendszerre."
-
.LnB
titán
"Aki meg még mindig win 7-et használ, azt csak sajnálni tudom..."
Tudod akik komolyabban játszanak kompetitív multiplayer játékokat mint a Quake, CS:GO azoknak számít, hogy az egér input TRUE raw legyen. Mivel a 8.1 mindenféle szar szűrőkön keresztül dolgozza fel az egér mozgását. Ezért ez nagyon is számít. Nem rossz a 8.1 főleg sebesség tekintetében, de ha a Win10 is a 8.1 egérkezelését fogja használni akkor én még mindig maradok 7-nél. Egyébként az XP kezeli legjobban az egér mozgását. Win10-el kapcsolatos fórumokon sokan támadják ez miatt az MS-t, elméletileg megigérték, hogy odafigyelnek erre majd a Win10 esetében. Majd meglátjuk.
-
nubreed
veterán
"Aki meg még mindig win 7-et használ, azt csak sajnálni tudom..."
Jelentem, hogy vígan elvagyok win 7-el, semmi bajom nincs vele, atom stabil és eddig minden játék vígan ment rajta amiket eddig beszereztem. A GTA 5-el sincs semmi bajom, egyszer nem fagyott. Szóval miért is kéne sajnálni?
-
Szerintem nem kell sajnalni a Win7-et hasznalokat. Mivel nekem sem adott az egvilagon semmilyen pluszt a 8.1, ezert feleslegesnek tartottam valtani. Volt hogy le is fagyott bongeszes kozben, a win7 pedig az utobbi 5 evben soha, pedig 2 gepen is megy. Majd a 10-re kivancsi leszek a dx12 miatt.
-
törölt tag
-
kigyi_23
addikt
Te is így jártál a vengével?
Én is ezzel szopok 4*4 nem bírja egymást eltérő vásárlás az egyik végére írtak egy H betűt is... kapják be nem akart menni egymással kapott 1.55-ös feszt és már semmi gondja. Külön külön mindegyik tökéletes és mennek 8GB-ig, de 16GB-ban már fesz kellett neki ki érti ezt? Egyszerűen nem mentek 1866-on csak 1067-re álíltva voltak hajlandóak hiba nélkül teljesíteni. Most 1866-on simán húznak.
Mosqu!to: iFruit nem megy hiába reklámozza a Rockstar nekünk nincs frissítés még droidra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest