Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nucky30
tag
Szia!
Ha jól emlékszem, az emailben jelölt házak előtti eladó táblát kell szétverni ( vagy valahogy lerombolni )

-
Kecuhun
senior tag
Van egy olyan misszió Trevorral, amikor találkozunk egy ingatlanügynökkel a gazdag negyedben és az elpanaszolja nekünk, hogy az egyik társa minden kuncsaftot elhappolt előle. Aztán küld egy sms-t amiben linkeli egy ingatlaniroda honlapját és az eladó házakat. Ezután mit kell csinálni? Elmentem egy jópár házhoz, de sehol semmi.

-
nucky30
tag
Srácok, ki tolja a játékot PS4-en?

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
+1
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tom(és Jerry)
de én az Xbone kontrollerével a Tomb Raider-ben csak úgy osztom a fejlövéseket mindennel, míg ez pécén nem ment, furi ez. -
AsusBoy
senior tag
Tök mind1, én az egér+bill kombóhoz szoktam hozzá, nyilván ha olyan játékkal játszom mint például a Fifa 15 akkor egyből átváltok kontrollerre de egy fps játékot nem tudnék elképzelni kontrollerrel játszani .. Borzalom

-
cyberkind
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pedig messze még a január, akkor napi szinte sokszor lesz esély, mert ahogy a mondás tartja, sokkal jobb lesz pc-n.

-
ViharVadász
őstag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nem csak sokkal, ezerszer jobb lesz!
Csak viccelek.
Én úgy vagyok vele, hogy jelenjen meg minél több platformon, hogy mindenki ugyanúgy tudja élvezni a játékot. Ellenben azt már nagyon nem csípem amikor az egyik oldal böki a másik oldalt, mert arra jelenik csak meg egy játék (pl konzolon megjelenik, PC-n meg nem.) -
cyberkind
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
-
törölt tag
válasz
AsusBoy
üzenetére
minden gta hír alatt az a amit műveltek, az a sírás valami baromi idegesítő volt:
-mikor jön már pcre?
-jöhetne már pcre!
-sokkal jobb lesz pc-n!
-miért nem írnak pc megjelenésről!
- a iv optimalizálatlanés ezek végtelen kombinációja.
Aki linkel egyetlen GTA hírt ami alatt nincs ezek közül valamelyik annak jár a keksz !
-
ViharVadász
őstag
válasz
AsusBoy
üzenetére
Valahogy már csak kibírjuk.
Türelem GTA V PC-s változatot terem.
LaciCRM: Azért egy olyan sorozattól, aminek korábbi részei jelen voltak PC-n, azért elvárhatnánk a Rockstar-tól, hogy legalább egy francos bejelentést adjon arról, hogy "igen, készül a játék PC-s változata". Mondjuk nekem épp fordítva: a PS és Xbox játékosoktól van tele a micsodám, akik állandóan nyihognak az exkluzív játékoknál, hogy mi PC-sek nem kapjuk meg ezt. 
-
AsusBoy
senior tag
58 nap

-
batai15
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi! Azt hittem tudni valamit itt. Nem baj ha minimum 1600x1050be csak stabil fps legyen.
-
STC Speed
őstag
Na mostmár 2 hónap és már toljuk

-
-
batai15
félisten
Sziasztok! Gépgiényt illetően legalább elfutna a játék normális sebességgel. Pl minimumon a konfigomon ? Adatlapomon meg található. Köszi!
-
Vipeman23
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem inkább az, hogy kit választanál 4.-nek

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem érted a kérdést

-
törölt tag
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Most vettem észre hogy van még valami amit nem gyűjtötte össze 10 db van belőle . Olyan mint egy úrna, és a MT chiliad tetején a felvonó emléktábla mellett volt az első. Mi lehet ez? Mindenem 100%-on van

-
Kecuhun
senior tag
Azokat a mellékküldetéseket amiket kék ponttal jelölnek a térképen és nem sikerült megcsinálni, fel fogja őket újra dobni, vagy már nem lesz több lehetőség rá? Pl. a pénzszállító autó kirablása, vagy a kamionjába szorult sofőr megmentése. Mindkettőt elcsesztem.
-
Bjørgersson
félisten
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Miért? Mert mindent magától frissít? Mert minden egy helyen van? Vagy mert minden játékod ott van ahol a géped? Akár több helyen is? Vagy simán csak mert nehezebb a warezosok dolga??
-
ViharVadász
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én épp ellenkezőleg, előnynek tartom.

-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Most vettem észre hogy van az a lehetőség ahogyan te is vetted az xboxot a telekomnál! De nincs ONE csak PS4!
Amikor utoljára multiztam akkor max payne-t toltam és ott meg a GPECbe tolom az RP-t vagy xp vagy miatökömet ezért átváltottam !
Viszont lejárt a goldom is , meg a munkahelyemen van az xbox ( igen igen
jó munkahely) ahol nincs net. Story mode-ot tolok. Majdnem minden küldi megvan már aranyra.nemtudtam hogy van PS4 fórum itt. vicces .
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Tán nem arra akarsz átállni? Amúgy [link].
Amúgy visszamentél a HOCC-ból a GPEC-be?
(#10928) cyberkind:
A második kép már nem aktuális 1080p helyet már mindeniknél alap a minimum 4k, és egyese hyperembereknek már a 60+ fps is diavetítés és náluk 120+-nál kezdődik a játék
<--- és ez tényleg csak off!Amúgy én ismerősök elmondása alapján és a netten fellehető videókból kiindulva, úgy érzem ráérek még váltani. Bár igaz, hogy most nem is bírnám megvenni (konzol+játék), de számomra annyi újdonság nincs, hogy azonnal rohanjak érte. Plusz a Crewtársak/ismerősök közül sincs soknak meg. Így pedig pedig mi 360-on gyakran 2 16-os szerót is megtöltünk a rendezvényeink alatt (de a 16 fő mindig megvan), míg a ONE-os osztag kb 8-9 emberből áll maximum.
-
törölt tag
Ki játszik itt PS4-en? majd dobjon már egy privátot !
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Én csak annyival egészíteném ki, hogy 30fps elég, amennyiben controllerrel nyomjuk, de egér+bill miatt a gyorsabb kameramozgásnál ez már nem állja meg a helyét, oda kell a 50fps+. Természetesen a The Last of Us Remasterednél azért érezni, hogy controlerrel is sokkal jobb a fix 60fps, mert egyszerűen simább szárszor, de elmegy a 30fps is.
A YouTube 60fps-e nekem sem tetszik, meg ez elmondható minden videóra, de játéknál és videónál a 60fps más. Videónál gyorsít is az egészen, amellett, hogy simább. De jól lehet ezt szemléltetni PhotoShoppal, kezdj el szórakozni 120fps-essel, valami mozgást állíts be, látni lehet, hogy bekapcsol az egész Turbo módba, játéknál ez nincs.
Szóval máshogy működik a kettő. -
cyberkind
félisten
Én is észreveszem, de bőven elég a 30 is, de jobbat mondok, kipróbáltam a Jutúbnak ezt a 60 fps-es "csodáját" hát mit ne mondjak, kell a lófasznak, egyszerűen olyan szinten eszi a szememet a gyors videó hogy az hihetetlen, nézhetetlen számomra, és ez mindenre vonatkozik, nem is tervezem a Hobbit 3-at 48 fps-sel nézni, legalább ez kiderült.

És ahogy írták is, ez egy poénos kép, nem kell komolyan venni, csak valakik úgy oda meg vissza vannak a gémer pécéért hogy az na.

Már egyre jobban kivi vagyok a portra hogy milyen lesz, de ha ismét szar lesz...

-
front3r
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Majd ha lesz ELADÁS is PC-re, akkor a kiadók is így gondolják, addig ez nem igaz.
...és most ne jöjjünk az 1-2 ezer Ft-os indie játékokkal, amitől "olyan nagy" az eladási szám PC-n(Hubble Bundle, Steam leárazások), meg a F2P játékokkal(LOL, Dota2, WoT), mert ha azok érdekelnének minket, akkor nem ebben a topikban beszélgetnénk.
-
cyberkind
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
-
ImpersonatoR
addikt
Nincs meg mindig hivatalos PC-s ingame előzetes vagy kép?
Most nyomom Xo n de rohadtul nem vagyok beájulva tőle. Ennél a 2008 as GTA IV is jobban nézett ki (meg jobban is futott) mar az akkori a PC m -en is (a mostaniról nem is beszelek)
Remélem összeszedik magukat és tényleg odaraknak valami nagyon morci grafikát amiről a konzolosok csak ábrándoznak majd
-
Dani3457
tag
Helló
szerintetek mikor várható a gépigény? valami ötlet ? ( sajátommal menne )

-
AsusBoy
senior tag
Nagyon lelassult a fórum...

Remélem amiatt mert mindenkinek bejön a játék és nincs ideje ide írogatni

( Január 27.-ét most , azonnal ,rögtön !!! )

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Én is így vagyok vele.

Majdnem 3 éve áll a szekrényben az adatlapomon lévő gépem.
Csak a GTA 5-ért fogom újra elővenni és leporolni.
Remélem elég lesz hozzá a proci esetleg megtámogatva egy erősebb VGA-val, SSD-vel és +4GB rammal.
Majd meglátjuk. Ha nem akkor építek egy újat.
-
rup1u5
nagyúr
Ez nagyon nagy!

Sorry ha volt már! -
steeel35
tag

-
steeel35
tag
Amúgy csak nekem nem tűnt fel a forgalomnövekedés?
-
zsírsámán
senior tag
Eddig is volt városnézőtúra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de én az Xbone kontrollerével a Tomb Raider-ben csak úgy osztom a fejlövéseket mindennel, míg ez pécén nem ment, furi ez.

Megnézve a gépet szerintem azért tuti elfog futni. Csak a kérdés, hogy milyen beállításokkal.

CactuS