Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
És mennyibe kerül az indítása?
Nekem most úgysem lesz rá pénzem,veszek pár ruhát ha van szép és ennyi. -
freeknight
őstag
Még csak 1 setupot toltam, nem könnyű, a harcolós részekhez 4 ember ajánlott. Viszont a lopakodós rész nem volt valami nehéz, pl a humane raid deliver emp-hez képest.
A mennyit fizet nehéz kérdés, nem hinném, hogy valami nagy szám lesz, reméljük, estefelé lesz majd pár vérpistike redditen, aki kipörgette, és megtudjuk.
-
Plata
félisten
Az új heiste-ekről írhatnátok,mennyire nehéz,mennyit fizet,mi kell hozzá.
Satubbi. -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Már az előző dlc előtt meg mondták hogy valami nagy jön utána és rohadt drága és karácsony előtt,meg azt is hogy valószínűleg ez a búcsú dlc.
De amikor mondtam akkor mindenki azt mondta hogy nem jön másik dlc úgysem.
Egyébként a top 10 eladási listán ebben a hónapban is benne volt GTA V,asszem ötödik.
lehet hogy RDR is kijön Pc-re,ha igaz az RDR-hez is lesz olyan Online mint GTA-hoz,mivel GTA-nál hatalmasat kaszáltak vele ezért az RDR-hez is lesz,ezért vannak akik úgy gondolják Pc-re is kiadják,mert Pc-n hatalmasat kaszáltak a GTA online-al. -
ProgenXL
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
nem kellett einsteinnek lenni hogy azt mondjuk decemberben dlc jön. kb mindenki tudta hisz minden évben jött dlc karácsony előtt.
-
ProgenXL
őstag
a security-ból meg lehet embereket küldeni másokra. hogy támadják.

-
Mr.Csizmás
titán
akinek odaígérkeztem: megszerelem a zuhanyt, és jövök fel

-
freeknight
őstag
válasz
szTotyy
üzenetére
Pyrealmgaming mondta, állítólag vannak bennfentes infói. Hihető, mert ő 1 hónappal ezelőtt megmondta, hogy decemberben új heist jön, amire senki sem gondolt volna. És lásd.
A józan paraszti ész is ezt diktálja: tavasszal jön az RDR 2, E3-n pedig 90%, hogy be fogják jelenteni a következő gta-t. Mindenki ezeken fog dolgozni.
Meg ugye ennél nagyobb és drágább update még sose jött (a drágát elsősorban úgy értsétek, hogy a rockstarnak került sokba). Csak az új rádió licenc díjai többe kerülhettek, mint az összes eddigi dlc együttvéve. Aztán hoztak annyi contetet, amennyi egy komplett cod részben nincs, meg jöttek a szokásos új autók, az is több, mint eddig bármelyik dlc-ben. Nagyon-nagyon olyan az egész, mint egy szép búcsú a játékosoknak.
Ne legyen igazam, de nekem ezeket megfontolva nekem nagyon így tűnik. -
szTotyy
őstag
Azt többen is említettétek már, hogy ez lehet az utolsó dlc. Ezt miből gondoljátok, volt valami hír ezzel kapcsolatban?
Egy apróság: az első 3 küldetésecske freeroamban zajlik, úgyhogy más is beleköphet a levesbe. Bár ezek nem túl bonyolultak.
Ez a orbital cannon meg csak arra jó, hogy bármikor véget vessen egy eladásnak. Mondjuk amilyen ára van, csak csalók használják majd. Azok meg enélkül is véget tethetnek egy jó eladásnak. -
ProgenXL
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
inkább vicces
ezzel remélem tovább lehetünk a vízalatt -
freeknight
őstag
Az új rádióadóról még nem is esett szó, pedig elég kellemes, 90%-ban rapet tol, bár nem az a kemény gangsta féle, Jay-Z, Frank Ocean, nekem nagyon bejön, szerintem Kiskokó meg Whiz Khalifa is meg lesz vele elégedve

-
szTotyy
őstag
Saabe: igen sajnos csak annak oldja fel az olcsóbb árakat, aki indítja. Nem is értem miért ilyen hülyén csinálták meg ezt már megint.
A 12 óra meg teljesen reális lehet. Mondjuk ebben a töltőképernyő nézegetése is benne van az tuti. Mi az első setuppal elszórakoztunk kb. 1,5-2 órát. Igaz, nem is siettünk.
A küldetések jók amúgy. Az egyik küldetésben a hullaházban lévő hulláknál kellett keresni valami adatokat. A hullaházban nincs ruha a hullákon!!!! Fújjj
hegyipapa: én ahogy néztem 7 slot van a kocsiknak. -
hegyipapa
senior tag
Ebben az új létesítményben akkor mennyi jármű is tárolható ?? 7db vagy több ??
-
Kiskokó
veterán
-
ProgenXL
őstag
Bekerültek a karácsonyi cuccok is. frissült a mpchristmas2017-re az egyik dlc-s mappa.
-
szTotyy
őstag
65k az indítása. Az első setupot végigtoltuk. 6 küldit tartalmaz. Lacko és TriEdge volt velem végig. Lacko 28k-t kapott csak a végén. Igaz nem hardon játszottuk. Én még egy petákot sem kaptam
-
JulianSinulf
őstag
Éppen megszabadultam az összes telefonos zaklatótól, erre most Lester kezdte el

-
Laraxior
titán
Na mennyibe kerul a heist inditas?
Behivtak dolgozni ugyhogy csak este 8 utan tudom megnezni a felhozatalt.
-
válasz
ProgenXL
üzenetére
Valóban. Ami felmerült bennem, hogy a MOC-nál, ha a pótkocsiban voltál, amikor azt felrobbantják, akkor csak simán kirakott, mintha csak kijöttél volna belőle (elég sz.r megoldás sztem, meg kellett volna halnia annak, aki bent van). Na most ennél ez hogy lesz? Felrobbantják és kirakja az égben az embert? Aztán ha van ernyője megúszta, ha nem akkor placcs a betonon?
-
negyven2
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Igaz, akkor 1.4 millió volt az a kill...

-
JulianSinulf
őstag
Akkor mázlid volt. Én is elindítottam a letöltést és elmentem dolgozni. Gondoltam, hogy 9 óra csak elég neki.
Le is szedett 1-2 GB-ot, majd megállt a telepítő.
Aztán odafigyelve csináltam és jópárszor megállt a letöltés, majd újraindult, de, ha jól emlékszem, akkor az 5. után dobta a hibaüzit és újra kellett indítanom a dolgot. Volt amikor 5 percig sem ment a "letöltés" és jött a hibaüzi.
3 napig vacakoltam vele így, aztán vettem a külső meghajtót. -
negyven2
nagyúr
Azért 500/750k egy lövéssért, sok. De Achievement jár érte.
Ennyibe kerül az orbital strike.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Dtomka
üzenetére
ottvan a sarkában, hogy 4 személyes
imho a rockstar tuti van olyan kedves, hogy bizonyos funkciókat nem a sofőr tud ellátni, hanem utashoz van bekötve
mint a Hunter, ott is anyósülésről ment a flinta, mostmeg a tankon kívül az Akela, és Volatol is erre épít a jelek szerint
(mindenki hozzon magával egy legénységet) -
Dtomka
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Ejha van egy kis aprópénzed (is)

Mennyi a max amivel le lehet tölteni? 2 Gbites netem lett, remélem nem 1-2 mb-tal fogja letölteni. De elképzelhető, mert a szerverek le lesznek egy "kicsit" terhelve.
Arra a tankra kíváncsi vok, de gondolom az is csak egyszemélyes.
Mit szükséges megvenni az új heist indításához? Valaki indított közületek?Köszi annak aki válaszol
(#56057) Plata
Ha "csak" annyival fog jönni az is jó, annyival jött a régebbi (120 mbitesen is)
Most 200mb\sec -kel is jöhetne, beletelne 10-20 másodpercbe az egész móka létöltése
(#56058) Mr.Csizmás
Tényleg nem is néztem.
Biztosan a többieknek is lesz szerepe és nem csak taxizni fognak kötelezően a tankban. Bár elég lett volna 2 személyesre, mert egyik a löveget a másik a gépágyút irányíthatná. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha olyan mint a MOC, ugyanolyan ágyúkkal akkor már 2 emberrel (pilota + Gunner) is nagyon erős lesz, ha leszedi pár expo sniper lövés akkor már kérdéses.

-
ucli
senior tag
Ha jól számolom akkor 34 körül meg is áll az ôsszes ilyen móka.
-
Lunky88
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azért megkérik az árát ennek is, bár lehet hogy csak én vagyok csóró...

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És ez úgy funkcionál, mint a MOC?
-
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az egy kicsit sok,már mint a CD.
Maradok az orbital strike-nál az asszem csak 3 perc cd.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
freeknight
üzenetére
abból kitelik 3 orbital cannon indítás
(500k/lövés, 48p cd) -
ProgenXL
őstag
Grand Theft Loading...
-
freeknight
őstag
Kár, hogy csak másfél millióm van

Az új heist mennyit hoz? Ha 2 millió alatt van a prize pool, akkor szerintem én inkább shark card helyett megveszem a divisiont, főleg, hogy láthatóan ez az utolsó update.
-
negyven2
nagyúr
Jöttek új Achievementeket is
-
szTotyy
őstag
Sokaknak még érdekes: 7 férőhelyes garázs van az épület gyomrában. Bármilyen kocsi lerakható.
Plussz apróságok: ingyen sticky, meg más lőszerek, snackek.. -
Mr.Csizmás
titán
New Content
Southern San Andreas Super Autos
Riata $380,000
Revolter $ [TBA/dripfeed]
Savestra $ [TBA/dripfeed]
Sentinel $ [TBA/dripfeed]
Streiter $ [TBA/dripfeed]
Yosemite $485,000
Legendary Motorsport
Autarch $ [TBA/dripfeed]
Comet Safari $710,000
GT500 $ [TBA/dripfeed]
Hermes $ [TBA/dripfeed]
Hustler $ [TBA/dripfeed]
Neon $ [TBA/dripfeed]
Pariah $1,420,000
Raiden $1,375,000
SC1 $1,603,000
Viseris $ [TBA/dripfeed]
Z190 $ [TBA/dripfeed]
Warstock Cache and Carry
Akula $2,785,000 - 3,704,050
Avenger $3,450,000 [Gun Turret $200k; Vehicle Workshop $755k; Weapon Workshop $245k] (can accommodate up to 30 players at one time)
Barrage $1,595,000 - 2,121,350
Chernobog $2,490,000 - 3,311,700
Deluxo $3,550,000 - 4,721,500 [Available upgrades - machine gun and rockets]
Khanjali $2,895,000 - 3,850,350
Komacho $
RCV (Riot) $2,350,000 - 3,125,500
Stromberg $2,395,000 - 3,186,350
Thruster $2,750,000 - 3,657,500
Volatol $2,800,000 - 3,724,000
Elitas
Weapons
Bullpup Rifle MK2 $
Marksman Rifle MK2 $
Pump Shotgun MK2 $
Revolver MK2 $
SNS Pistol MK2
Special Carbine MK2 $
Properties
You must purchase a Facility (Maze Bank Foreclosures) and be a CEO to start the Doomsday Heist.
Facility Locations (9 available):
Land Act Reservoir $2.95M
Paleto Bay $1.25M
Zancudo River $2.1M
Lago Zancudo $1.67M
Grand Senora $2.525M
Wind Farm $1.855M
Sandy Shores: $2.74M
Mount Gordo $1.475M
Facility Upgrades:
Facility Style $337,500
Facility Graphics $175,000
Orbital Cannon $900,000 - [$500k manual targeting; $750k automatic targeting; 48 minute cooldown]
Security Room $775,000
Lounge $340,000
Sleeping Quarters $290,000
Heist Setups & FinaleThe Heist is divided into 3 Acts totaling about 12 hours of gameplay. First Act takes place within free roam, other players can interfere with your missions. The later stages involve only your heist crew of 2-4 players.
Setup 1 -
Setup 2 -
Setup 3 -
Setup 4 -
Setup 5 - (don't get excited, just a placeholder)
Finale -
Bugs & GlitchesTBA
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pillanatra elbizonytalanodtam, hogy visszatelepítsem-e, de inkább nem. Jónak tűnik a DLC, meg eléggé a Bunkerre emlékeztet ez a facility, a gunrunning meg a kedvenc dlc-m volt, de francnak sincs kedve ebbe a cheater-tengerbe visszacsobbanni

-
Daw93
senior tag
Na nekem le is frissítette, Rockstaros verzióm van, de végig 14 mb/s felett volt
-
Majkee84
aktív tag
Tölthető pc-n is.
Először 69 megás patch, aztán 2,3 Gb az update + 890 Mb. -
negyven2
nagyúr
És van új rádióadó!
-
Anulu79
addikt
válasz
Majkee84
üzenetére
Én a kingoftheroad vagy valami ilyes nevü kölyökkel jártam meg még egy "Bocsi"-t se böfögött ki amikor átment teher autóval az összes motoron a kokó eladásnál engem meg kinyírt. Aztán meg tolta a gagyi busta-s idézeteit. Ezeket elnézve ezek tuti, hogy vagy valami napot nem látott fiatal taknyok.
De valószínű, hogy a te incidensednél is hasonló korú lehetett a player. -
negyven2
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
Xbox One-on már elérhető az Update ami 2,6GB.
-
negyven2
nagyúr
FoxySnaps ismét akcióban . Jó sok minden jön a DLC-ben. Ráadásul ha nem is most, de elvileg jön egy új rádió adó. Plusz most se kapjuk meg az összes járművek egyszerre.
-
Majkee84
aktív tag
Kedves George BOYKA!
Nem elég, hogy a múltkor betámadtál miközben az ignes haveroddal harcoltam, a tegnapi kis rip majekes mókád végleg kiverte a biztosítékot nálam... Mint hogy meghúznád magad miközben a modder haverod próbálja szétcseszni az eladást (többször is rád joinolva) az ilyen meg próbálja lefoglalni, hogy ne menjen kárba a cucc te még poénkodsz. Ezek után ne sok jóra számíts, ha közös sessionbe hoz össze a sors! A tegnap este margójára... -
Segal
veterán
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Én amikor elkezdtem újrarakni a gta-t akkor derült ki hogy az egyik lemezem sérült (megvételkor tutira jó volt mert akkor lemezekről telepítettem) így másodjára maradt a letöltős megoldás de én nyugodtan kezeltem a dolgot. Elindítottam lefekvés előtt a letöltést és elmentem aludni

-
Anulu79
addikt
Terepre melyik páncélozott autó a jó?
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Lunky88
üzenetére
Lunky ezt olvasd el

-
Lunky88
tag
Elmentem kajálni, addig magára hagytam a játékot. Mire visszaérek, a karakterem a levegőben állt egy gitárral a seggében.
Gondolom egy vicces kedvű emberke valami scripteket használva szórakozott. Gyorsan session-t váltottam mielőtt még bajom származott volna a dologból. -
Segal
veterán
Sajna nem patchelt lesz hanem toltikezheted a frissiteseket is hozza. Tehat sajna ha az elso csik a vegehez er a letoltesnel es mar orulnel hogy jatszhatsz akkor jon a kovetkezo csik aztan a kovetkezo de ha leer akkor a kovetkezo frissitesig jo vagy aztan megint jon a letolteni valo

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztrofotózás
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mint a Hunter, ott is anyósülésről ment a flinta, mostmeg a tankon kívül az Akela, és Volatol is erre épít a jelek szerint
(mindenki hozzon magával egy legénységet)
(vagy más unlock)![[link] [link]](http://assets1.ignimgs.com/2017/12/12/avenger-01-1513070346706.jpg)

CactuS