Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alice90
aktív tag
Ps4en gta v-ben hogy kell a heistel játszani ?
hiába veszem elö a telefont nem látom a heist modot
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
Nagy a csend, még egy videót se kaptunk. Radeon találgatós topicban is volt szó róla.
-
STC Speed
őstag
Csak két hét múlva ne jelentsék be a csúszást

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
FB
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
3-ból nekem kettő volt meg eddig hardon elsőre. a harmadik, a human lab-os nem sikerült, mert leálltunk karatézni a merryweatheresekkel. nem tudtuk hogy csak simán el kell hajtani. a börtönösnél nem is nagyon kell taktikázni, csak fal mögül darálni . meg kell egy jó repülős inas
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meg kb 1 nap

-
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Már szombaton meg lett volna, csak nem igazán tudtam eldönteni, hogy mit vegyek még meg az utolsó DLC-s achievement-hez (költs 8 millió dollárt). Az alapjáték meg már egy éve megvolt 1000G-re.
Amúgy most hétvégén nekiugrunk a 10 000 000 bónusz módhoz (ugyan az a csapat, sorrendben az összes heistet, hard fokozaton, halál nélkül kell teljesíteni).
-
AsusBoy
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
Én dobozos játékot eddig csak a CD Galaxistól vettem, nem is véletlenül csak onnan. Semmi gondom nem volt még velük
Ha dobozost vennék, akkor megint tőlük 
-
cyberkind
félisten
Ha megveszem a 6 kerekű terepjárót vagy a Merryweather terepjárót, tudom használni versenyre, vagy csak simán az utcán tudok vele menni?
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én csak onnan rendelek és semmi problémám nem volt. NAV-os balhé óta üzemel ugyan úgy a bolt mintha mi sem történt volna. Csak azért nem tőlük veszek most GTA mert nagyon jó áron sikerült beszerezni steamest.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vagy ket eve rendeltem toluk Dirt 3-at, semmi gond nem volt veluk.
-
cyberkind
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó bolt
(volt), én már több játékot rendeltem tőlük anno, mielőtt volt ez a NAV-os ügy, azóta nem tudom.(#12865) Scholes9
Jó neked. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Konzolokszervizéről mi a tapasztalat? Onnan rendelnék elő (árukereső szerint).
-
Bal0924
senior tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Én a PS4-s változattal 88%on vagyok..Több mint 2 hetembe telt

Még sok mindet nem csináltam, a vegyesből 8/16 kész, csak nem tudom mi az a 8. :SMint a GTA4ben ott is el kellett vinni a barátokat, ide-oda... csak nem tudom kivel, kit kell vinni/menni.
Valaki tud ebben segíteni?
A vadászat miatt mikor kapom meg hogy kész? -
gyuromoj
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz
üzenetére
Vannak bajok ez tény, én tegnap nem tudtam bemenni a házamba egy darabig, akkor olyan szinten akadozott a játék hogy játszhatatlan volt, a textúrákat se töltötte be, a látóhatár semmi volt, ideje volna már valamit fejleszteni ezen a rohadt szar hulladék szerverparkjukon.
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Mióta kint vana heists update, az eclipse előtt folyamatosan beesek a textúra alá.
A dinasty 8 tábla meg folyamatosan spawnolja magát , ha meg odadobsz egy gránátot szétrepül mint egy konfetti
Csak áltunk ott vagy 5-6an és néztük meg dobáltuk, rugdostuk.Aztán bementem az apartmanba:
Vannak bugok hát vannak. Majd kijavítják. Én csak arra emlékszem hogy a GTAO elején nem volt várakozási idő a garázsba álláskor. az első update uóta van 10-20mp mire beállsz. Ezt elrontották. miért nem javítják? vagy senki nem szólt nekik?
-
CsonkaImo
addikt
A Sapphire Facebook oldalán vagy egy bejegyzés az AMD virtuális LAN party-ról. A hirdetés bal felső sarkában van egy kép a GTA V-ből, ami azért érdekes mert március 28-án lesz az esemény. Lehet semmiség, és csak figyelemfelkeltés. Vagy esetleg kipróbálható lenne a játék a rendezvényen? Az AMD oldalán már más játékok vannak kirakva, de a Sapphire a legnagyobb partnerük. Hivatalos bejelentésbe meg még nVidia 3D Vision-t emlegettek.
Akinek nem jönne át a rejtélyes hangulat, az olvassa el még egyszer és hallgassa közben ezt!
-
Bal0924
senior tag
Megvettem a Ten Cent Theater-t. Kaptam egy küldetést, de nem mentem oda időben. Most mi lesz?
Megkapom majd újra, mi a hátránya ha nem csinálom meg? -
negyven2
nagyúr
Az anyahajós Hydra lopásnál ONE-on/PS4 a Danger Zone szól!!!
-
rup1u5
nagyúr
Nekem GTA = TPS

Maximum egy próba erejéig fogom átváltani FPS módra. Nem is ezért linkeltem a videót hanem a macska miatt!
-
rup1u5
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CactuS