Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
ha huzamosabb ideig leesik 40-50 alá az fps, akkor a vsync miatt 30-ra limitálja a képkockát számát. szóval egy kicsit vedd vissza a grafikát úgy, hogy lehetőleg ne essen be 60 alá hosszabb távon, és akkor folyamatos lesz a kép. nagyon zavaró amikor a fix 60 fps-ről akár 55-re leesik.
szerk.: az valami bug lesz. -
4264adam
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ram, táp, proci, windows, eredeti?
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,gyakran előfordul,hogy a GTA5-ben random leesik az fps 30-ra,ilyenkor úgy javul meg,hogy vsync...off.....on és megint minden f@sza,ezt mi okozhatja?
Köszi!
(GTX980)
-
Plata
félisten
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Hát igen GTA San Andreas után végre van újra egy jó GTA.
GTA 4 helyett is inkább San Andreas-al játszottam. -
Mr. Erikszon
senior tag
Na végre sikerült kitolnom a játékot, 62% -os mentésem lett.
Megmondom őszintén valami eszméletlenül tetszettek a missziók meg úgy az egész,a gta san andreas után ez a kedvenc.
-
SRII
őstag
Sajna nincs senkim..

Másik, online módban barangoltam, egyszer csak vezetés közben fáklyarakás lett a derekam körül és elégtem, majd nem tudtam elővenni egyetlen fegyvert sem, mások persze igen, és ez most is tart! EZ MI?
-
SRII
őstag
Hi.
Lehet valahogy viszonylag könnyen pénzt farmolni, vagy rangot lépegetni? (online módban) -
Plata
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Este lehet róla szó,szeretem a fináléját,de ground teamben szeretnék lenni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Minden teljesen megfelelő. A napokban telepítettem újra a játékot, mentéseimhez hozzá sem nyúltam és működtek. Többször játszottam vele az elmúlt napokban, semmit nem buheráltam sem a rendszeren, sem a játék filejain. Tegnap akartam indtani, szedi a frissítést és bumm elszáll. Minden egyes alkalommal.
.....most gondoltam megpróbálom újra, hátha és továbbment. Update feltelepült. Ki érti ezt....
-
Snip3r_HUN
addikt
Valakinek nincs kedve megcsinálni a Human Labs Raid finálét ? Ma kétszer álltam neki, mind a 2 alkalommal sikerült kifogni 1 gy*keret, aki a misszió végén lépett ki.

-
csabi0805
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Telefonon tudol interneten rendelni.
-
-
-
4264adam
nagyúr
válasz
watador600
üzenetére
Ezt hogy érted, hogy több renszer telepítés óta?
Azért 30FPS a V-sync mert a V-sync-et nem "ON"-on használod hanem "HALF"-on tehát értelem szerűen 60/30FPS-t állíthatsz be.
-
watador600
senior tag
Futhat attól rosszabbul a GTA, hogy már több rendszer telepítés óta, nem telepítettem újra?
Ugyan azokkal a beállításokkal nem tudom bekapcsolni a v-syncet, mert egyfolytában 30-on van, és most igaza is van, mert kb mindenhol 54 fps-em van, és semmi korlátozás nincsen bekapcsolva.Másik kérdés, ha a hosszadalmas újratelepítést megejteném, jobb lenne a helyzet?
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Karaktered súlya szerintem változik ahogy erősebb lesz,legalább is mintha a karim karcsúbb lenne.Elég sokat golfozok vele hogy maxoljam az erejét,már 8/10.
De megéri mert sokkal jobban tud esni.Például pacific standard heist-nél mikor menekülünk a bankból és leugrunk magasról a karakterem már egyáltalán nem sérül,hanem szépen talpra esik vagy esésnél gurul egyet és így is sérülés nélkül érkezik.De akinek kicsi vagy egyáltalán nincs fejlesztve az jól le sérül.
Beast vs slasher módban felmásztam háztetőre,be kapcsoltam éjjel látót és sikerült le esni a tetőről,de nem halt meg a kari,négy emeletes ház tetejéről estem le úgy hogy rá estem a második emelet magasságában valami szar mellék épületre és onnan tovább a földre. -
-
Mike
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
köszi, és a SweetFx Graphics Enhancer bevált?
-
Mike
veterán
Sziasztok
Kellene nekem valaki, vagy valakik, akik álatalában este vagy éjjel, éjfél után fent vannak online, és segítenének nekem megcsinálni azokat a napi feladatokat amiket nem lehet egyedül. Cserében én is segítek neki. Vagy ha nem a napiban akkor másban.
köszi szépen
-
Kókuszdió
nagyúr
Belső nézet nekem hiányzik,vagy nem a kameraváltás gomb lenne az?
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Egy kis segitseget szeretnek kerni. 56%-nal jarok a jateklban es nem tudok tovabb haladni kuldetes hianyaban. Probaltam mind harom karakterrel ide oda maszkalni, taxizni. Telefonlani egymast. Barmelyik main charactert felhivom azt mondjak, hogy jelenmleg elfoglaltak valami nagy bizniszre valo felkeszulessel. Nem tudom mit tudnek meg csinlalni, vagy hogy ez game bug e. Ha jol sejtem akkor az utolso nagy kuldetes elott jarhatok valamerre. Barkinek volt hasonlo problemaja?
Koszonom!
-
4264adam
nagyúr
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Az úgy van, hogy Ugye az elején össze tört Franklin rablása miatt jimmy autója így rá volt kényszerítve a bicajra. Te megpróbáltál barátkozni vele "apa fia kapcsolat" és itatott a drogos italból. Miután haza értél az asszony hagyott üzenetet hogy Jimmy elmondta neki drogosan vezették és kezdesz megőrülni kezd kicsúszni a talaj a lábad alól szóval fogták magukat és leléptek valahova egy időre míg te változtatsz a viselkedéseden. Majd később jimmy vissza jön hogy nem tetszik a muterja viselkedése és kezdjél vele valamit na majd akkor vissza kapod az autód de addig használd a "daewoo" asszony autóját

-
SRII
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon alap kérdést tennék fel, nemrég kezdtem így nagyon láma vagyok..Az online módban elkészítettem egy karaktert(tudjátok, arc, orr, bőrszín, ruha stb stb) most szeretnék változtatni a bőrén és a egyéb arcfelépítésén, ez melyik menüpontban tudom megtenni?
(kerestem de nem találtam) -
Kókuszdió
nagyúr
Hali
Kezd hiányozni az Audi-m....
Egy jó ideje volt egy küldetés Michael-el,mikor Jimmy-t kellett elvinnem a Mcdonald-s ba,aztán beszívtunk vagy gombáztunk már nem tudom,elrepültem az űrlényekkel,ilyenkor Jimmy beült a kocsimba amire ráköltöttem egy vagyont és azóta sem láttam.
Már jó régóta egy ilyen sz@r Daewoo féle autó áll rendelkezésemre,gyerek nem is érdekel
,de az Audi kocsimnak búcsút inthetek végleg? 
-
nonsen5e
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Jó ötlet, köszönöm!
(már 60%-nál tart a letöltés...)
Olyat esetleg próbált valaki, hogy Steamen keresztül töltötte le a dobozos (Social Club változatot)?
Family Share-ben megvan a Steamen is a GTA V, teszem azt letöltöm ott, majd szimplán indítom a mappából az .exe filet és mehet a játék Steamen kívülről?
Hasonló módon simánt ment az FFXIV. Steam verzió, letöltöm Steamen, de mappából indítva nem indítja magával a Steam klienset, hanem önállóan futtatható, mert így is - úgy is kell hozzá spéci FFXIV account. -
Telda
addikt
Hali!
Van valami mód arra hogy a rendőrautót berakjam a garázsba?

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tökéletes videó! Minden benne van és így szemléltetve még szembetűnőbb a 4 felsőbbrendűsége.
Az EFLC-t már visszaraktam, rakom vissza nemsokára a 4-et is.Tegnap 5-el multiztam órákig és végig egyedül hülyéskedtem. Próbáltam tankot lopni a bázisról különböző módokon. Egyedül elég hamar meguntam. A 4-ben még lehetett random idegennek is jókat ökörködni, összeverődtünk. Itt meg ahogy valaki a közelembe ér rögtön kinyír, vagy bounty-t tesz rám. Meg ez a hülye pénz is multiban. Pont a lényeget veszi el belőle, a felfedezés élményét, a közös ötletelést, a játék határainak feszegetését. Viszont van helyette egy csomó érdektelen faszság mint jacht, lowrider, lakások ami cseppet sem érdekel. A 4-ben 6-8-an egész éjszaka képesek voltunk elhülyülni olyanokkal, hogy pl crossmotorokkal másztuk meg a lépcsőházat és leugrottunk a liftaknába. Vagy egymásra vadásztunk intelligens, rafkós-szivatós módon kikapcsolt radarokkal. Azok voltak a legjobb multis éjszakáim amikor rendszeresen azon lepődtem meg, hogy már kel a nap.
Meg is adta az az időszak a kegyelemdöfést egy hosszabb párkapcsolatomnak.
-
nonsen5e
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
HDD-ről?
(gondolom ODD-re gondoltál) SSD-re települ éppen. 
Itthon egyedül a laptopban (még) és a PS3-ban van DVD olvasó, azokkal sokra nem mennék. Lassúnak éreztem a gépet, aztán a szokásos módszeremmel a 10 mega fontos dokumentum kimentése után nyomtam egy-egy fdisk-et a driveoknak..., most meg tölt vagy pár órát a GTA. -
nonsen5e
veterán
Töltötte le valaki a napokban a játékot? Ilyen lassan még sosem szedte (~5-6 MB / sec).
Ennyire agyon lennének terhelve a szervereik most éppen? Átlag 10x ennyivel szokta. -
SRII
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon alap kérdést tennék fel, nemrég kezdtem így nagyon láma vagyok..Az online módban elkészítettem egy karaktert(tudjátok, arc, orr, bőrszín, ruha stb stb) most szeretnék változtatni a bőrén és a egyéb arcfelépítésén, ez melyik menüpontban tudom megtenni?
(kerestem de nem találtam) -
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De sokan igen, meg szerintem ez lenne a fő lényege a multinak még ha utálok is odamenni.

-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
1 perc alatt szarrá törnek?
Így is van amikor egy kis rohadék elüt, és nem tudok felkelni ezzel a fizikával, közben halálra gázol, nincs azzal a fizikával baj, de ebbe a multiba nem passzolna sehogy se, pont azért mert pörgős és darálós.
Nekem speciel nem is tetszett soha, de a mostani igen.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Feltéve hogy kinek mi a jó, ugyebár az a fizika ebbe a multiban egy percig se lenne életrevaló.

-
Mike
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
meg is vettem 2100 forintért, mert anno kihagytam, köszi a videót
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak kár hogy a GTA 4 ahol játszódik az egy rakás szar,legalább is nekem az a város nem jött be,GTA 5 világa sokkal jobb.Ha át rakod a GTA 4-et GTA 5 térképre érdekelne.
-
Mike
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
tényleg jobb, de valahogy olyan poros. nem mert régi hanem nézve a videót, olyan mintha minden poros lenne. incseke éles kontúrok, erőteljes szinek, minden fakó.
-
Bjørgersson
félisten
-
negyven2
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Több mint két év alatt 2 karakterrel sokmindenre elment. Amúgy ebből kb egy 30 millió nem teljesen legális (kocsieladas glitch).

Amúgy igen a pénzszórásból felszedett pénz az Job-ként tűnik fel. De azért valószínűleg feltűnő ha valaki 60-as szintű, egy hónapja játszik és van 90 milliója.
-
válasz
negyven2
üzenetére
A vicc az, hogy a rád szórt pénz jobként jelenik meg, nem picked up money.
Legalábbis amikor legutóbb néztem, de majd rálesek. Ettől függetlenül, ha tényleg csak ennyiből áll a log náluk, akkor nem csodálom, hogy itt tartunk. Engem összességében az akkor is jobban zavar, ha instant felrobbantanak, vagy rám esik egy repülőgép, mint az, hogy pénz hullik a fejemre. De őket meg az nem érdekli.A nagyobb kérdés az, hogy mire tudtál eltapsolni 164 milliót?

-
negyven2
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Alapvetően van valószínűleg rálátásuk. Hiszen elég megnézni, hogy a játszott idő, az elért szint (plusz RP) és a befolyt pénz (és annak eloszlása) összhangban van-e egymással. Ezt bárki meg tudja nézni bárkinek ha ugywvan beállítva a profilja.
Itt van pl. az enyém az elmúlt több mint két év eredményéről (valójában csak alig másfél ezzel a karakter, mert ehhez hozzájön még egy 255-s).
htc07: Mint írtam ez a lehetőség a játékban legálisan is benne van (pénzszállító kocsik, contact mission)
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
kelekyle
üzenetére
Egyrészt azért mert bár jelenleg Onlineba nincs, de közlekedett pénzszállító kocsi, amiből pénzeszsakok hullott ki ha kilőtted/robbantottad (Storyban még közlekedik tehát maga az objektum benne marad a játék fájlaiba). Onlineba ami maradt pénzeszsák azok a Capture-ben lévők, illetve talán egy két Contact Missionben lévő. De igazából ha ki is szedik, elvileg a hackerek (akarom mondani: becsületes modderek) max a pénzeszsák helyett max használják a koffereket, vagy egyéb felvehető objectumokat.
-
kelekyle
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Azt nem értem, hogy mi a retekért tettek bele a játékba PÉNZES ZSÁKOKAT ? Azért én ezt egy updatettel nagyon gyorsan kiszedném a játékból... Ezek a csalók simán csak propokat gyártanak egy guis cuccal semmi több. Semmi szükség nincs a pénzes zsákra. Oldják meg máshogy a jobokban lévő tranzakciókat.
-
kelekyle
őstag
Kaptam választ a Rockstar supporttól...
Hát elég fura az álláspont. Azt írták, hogy csak a csalókat bannolják egyértelműen illetve az illegális tranzakciókat fordítják vissza... Nekem lett 6M GTA$ pluszban, miután ellopták az accountom... le is írtam a levelezésben majd jött a válasz, hogy ha fair vagyok, akkor nyilatkozzak arról, hogy nem én szereztem ezt a pénzt és akkor visszatörlik és tuti nem lesz ban belőle... illetve kiállnak majd mellettem ha bármilyen ban témába kerülök.Most 6millával (GTA$) rövidebb lettem, de olyanért nem fáj a szívem amit nem is én szereztem.

-
kelekyle
őstag
válasz
jani_gy_22
üzenetére
Az összefoglalóban találsz egy erre vonatkozó cikket.

-
Redneck
nagyúr
válasz
jani_gy_22
üzenetére
Szerintem kapásból mehet a Very High beállítás és onnan kezdheted emelni a dolgokat.
-
jani_gy_22
csendes tag
válasz
jani_gy_22
üzenetére
+1 kérdés:
milyen programmal tudnám működésre bírni játék alatt a Speedlink controlleremet? -
jani_gy_22
csendes tag
Hello, FX-6300 procival és R9 270x videókártyával játszom 8GB ram mellett.
Milyen beállításokat érdemes lehúznom/miket emelhetek nyugodtan, ha 50-60 fps a cél 1600x900 felbontáson? -
Akkor már inkább az ubermach sentinel xs, a lila vagy a sárga. Az a városban van, éjszaka fél perc kb begyűjteni, nem kell elmenni a sivatagba érte és szintén ~18k az ára. De mondjuk nem hivatás szerűen csinálom, mert azért óránként egyet eladni, nem túl gazdaságos. Ha épp két mission között vagyok és éjjel van, akkor azt a 1,5 percet megéri, amíg begyűjtöm és eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Viccrovat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szinte érezni hogy több mint két tonna...

,de az Audi kocsimnak búcsút inthetek végleg?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)