Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha túllátnál a felbontáskülönbségen akkor látnád, hogy mérföldekkel szebb az V, mint a IV.
Mondom ezt úgy, hogy a IV-el ezzel a mod-al is toltam PC-n. -
Đusty
addikt
Helikoptert el lehet adni valahogy?
-
negyven2
nagyúr
És tényleg megy Gold nélkül. De csak a GTA V!
-
-
szabacsik
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Egyelek meg
Kipróbáltam egy profillal amin nincs live. Valóban megy azt kapd ki 
-
szabacsik
őstag
Facebook-on írták nem tudom valóban megy-e így gold nélkül a GTA online, de egy próbát megér ha érdekel valakit.
"Megvan hogyan lehet kicselezni az Xbox Live Goldot. A GTA V töltésképernyőjén kell még átváltani Online módba és ingyen tudsz játszani a multiban. Persze Gold nélkül megy és ezt én onnan tudom hogy most jelenleg nincsen goldom. A GTA V-ben ma fedeztem fel egy kis félrenyomásnak és a húgom közreműködésének köszönhetően. Újra meg újra tesztelve van, tehát hajrá! Más fiókokon és 2 Xboxon lett kipróbálva. PS-3-on nem tudom hogy működik-e!"
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nálam működik! ( de persze elég sokat kidob )
De szar a netem -
Cthulhu Dawn
őstag
Nálam meghalt az online. Mikor tölt lefagy az egész konzol, leáll a kis töltésjelző, a ps gombra se reagál. Ha egyből az onlineba mennék akkor meg befagy a töltőképernyő. Új karakter készítésénél ugyanez a helyzet, lefagy miközben csinálnék egyet. Újratelepítettem az egészet, de nem használt
. -
xenom0rph
őstag
válasz
KingKress79
üzenetére
gyári hibás

Amúgy meg ne okoskázz ha kérhetlek, én se illettelek kicsinyítő jelzőkkel "beszólócska" -
xenom0rph
őstag
válasz
KingKress79
üzenetére
Elfelejtetted, hogy te is név nélkül vagy itt jelen. Amit meg mondtam nem hülyeség, általában akkor karcol az olvasó fej, ha mozgatjuk használat közben a konzolt, de ez gondolom nem érdekel, te úgyis jobban tudod
-
xenom0rph
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

(#8067) KingKress79: Talán ha játék közben nem limbóznál a boxszal nem b*szná szét a fejet
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
negyven2
nagyúr
válasz
KingKress79
üzenetére
Most olyan nagy probléma egy Pendrivera feltenni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
KingKress79
üzenetére
palmface
-
törölt tag
válasz
KingKress79
üzenetére
Értem.
Nekem 200 óra van a játékban multival együtt , és a napokban vettem ki először szept 17 óta. Semmi baja a lemeznek.
De értem én amit mondasz, jobb félni mint beszarni.Én kínosan kerülöm a túlzott óvatosságot. A kocsiból se veszem ki a kulcsot ha beállok a garázsba

-
törölt tag
válasz
KingKress79
üzenetére
Te tudod, nem akarok okoskodni de nekem 8 éves boxom van amiben a gyári olvasó fej van.
Nem karcos ebben semmi, és ha jól tudom a PS-eknél nem is lehet feltelepíteni.Nekem tökéletesen megy dvd-ről, nincs feltelepítve csak az egyik és néha néha pörgeti fel.
Azzal kíméled az xboxot ha nem kapcsolod be.
-
xenom0rph
őstag
válasz
KingKress79
üzenetére
de ha mondom hogy csak az egyiket kell

-
negyven2
nagyúr
válasz
KingKress79
üzenetére
De ez nem hiba! Ezt direkt csinálták így mert így a leggyorsabb az adatok mozgatása. úgyhogy ez nem lesz javítja soha (mivel még mindig nem hiba), és valószínűleg a jövőben megjelenő játékok közül sokan fogják ezt a módszert használni.
-
KingKress79
aktív tag
-
xenom0rph
őstag
válasz
KingKress79
üzenetére
csak az egyiket kell feltelepíteni......
az elsőt
-
KingKress79
aktív tag
Már mindkét lemezt feltelepíthetem a HDD-re vagy az egyik inkáb pendrive-on legyen?

-
törölt tag
Nagyon be jött a IV hangulata, a szürkeség. nem mondom hogy csúnya, mert kifejezetten tetszik. De szerintem a V olyan mint a IV egy felturbózott icenhancer vagy ENB-s jól beállított változata ( és annál kicsit jobb
) -
norbi2010
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egy ideig a 4 is az volt.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Lehet a 4 csúnyább volt, de ez megint nem változtat a tényen, és megint csak leírom: nem "ahhoz képest". Nem fiatal már a gépem (sőt az adatlapodra tekintve valószínűleg valamivel gyengébb is, mint a Tiéd), bár valóban nincs 8 éves.
Azt nem vitatom, hogy az V jobb, mint a IV, sőt, ha jól tudom az még sz@rul is futott, ez alapján igazán kellemes csalódás az V. rész. Nem vagyok grafikabu*i, a GTA 5 előtti utolsó játékom, amit PS3-ra vettem, a Silent Hill 2-3 HD volt, de igen is meglepett, jobbra számítottam. Be lehet ezt tudni a tudatlanságomnak, annak, hogy nem játszottam a 4. résszel, vagy csak szimplán aminek akarjátok, de akkor is jobbra számítottam, amikor elindítottam, az első gondolatom ez volt...basszus, PC-n szebb volt a 4. És kész, passz, ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni, és keresztes háborút csinálni belőle.
De mondom, sokkal lényegesebb, hogy a GTa 4 fos, nevetséges fizikája (anno a GTA 4-es topicban ezért volt szar-szemét, mert örüljek, hogy egyáltalán ilyen jó a fizikája) után egy ilyen élhető fizikájú játék született.
-
norbi2010
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pont ez volt a mondandóm lényege, hogy még az új részt is csúnyábbnak találtam, a régebbi PC-snél.
Ennyi erővel a PC-s Crysis 2-re is rámondhatnánk hogy szebb, mint a konzolos 3...
GTA 4-et nem küldök, mert nincs PS-em
Soha nem fog úgy kinézni egy játék sem konzolon (legalábbis current gen-en) mint PC-n, ha régebbi ha nem.
De igazad van, a PC-s 4-nél tényleg csúnyább az 5, de ha konzolos 4-hez hasonlítod akkor sokkal szebb. ( de nem játszottál vele, szóval ezt nem tudod értékelni, én pl. ezért védem a játékot) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
norbi2010
üzenetére
Miért hasonlítom a 4-et az 5-höz?

Ha bármely játék esetében leírtam volna, hogy az 5. rész szebb, mint a 4, akkor az lett volna a reakció, hogy "ez csak természetes, eltelt x év". Itt viszont az a reakció, hogy miért nem a régebbit a régebbivel...miért? Úgy nagyobb az esélye konzolosnak?
Pont ez volt a mondandóm lényege, hogy még az új részt is csúnyábbnak találtam, a régebbi PC-snél. Ennyi. De akkor neked is leírom: nincs konzolos 4. részem, de küldhetsz egyet, akkor arról is írok szívesen és nem "hasonlítom", csak leírtam a ku*va véleményemet. De látom már, hogy hiba volt...
-
negyven2
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor másképpen leírva:
Egyértelmű, hogy egy PC-n futtató játék jobb grafikai minőséget produkálhat, mint ami egy konzolra bármikor is megjelenik. még az új generációnál is ez lesz. De ha már hasonlíttathatunk valami valamihez, akkor lehetőleg platformon beül tegyük már meg. Tény, hogy a PC-s GTA IV (főleg modokal) sokkal szebb mint egy 7/8 éves konzolra megjelent játék. Ezt senki sem vitatja. De azt kijelenti, hogy rondább és nem érteni, hogy miért szisszenek fel egyesek ezen kijelentés miatt? Nos, erre ment a válaszom. De valószínűleg, én láttam bele olyan dolgot a hozzászólásodba ami nem volt ott, vagy nem annak lett szánva. "Rondább"? Igen mondhatjuk, hogy az egy PC játékhoz képest, de konzolon az egyik legszebb játék.
Amúgy én is PC-n játszottam ki a IV-t (előbb egy gyenge gépen, aztán egy aránylag jobb gépen), majd Xbox-ra is megvettem, és ott is végigjátszottam. Nos (és ezt nem bántásnak írom csak egy dolognak) ha Te a szavaiddal élve V "rondább" mint a PC-s IV, akkor nem tudom, hogy mit szolnál ahhoz, ha meglátnád a konzolos (fölég a PS3-s) IV-t.
Annyi lett volna a lényeg, hogy ugyan erre a 7/8 éves konzolra jelent meg egy mai szemmel nézve egy csúnya, lassú (tényleg nagyon lassú, a TLaD-ban van olyan, hogy a 10fps-t se éri el) IV, és az V is, és ez utóbbi klasszisokkal jobban néz ki és jobban is fut ugyan azon a hardveren mint a 2008-ban megjelent elődje. Persze PC-s szemhez képest gyenge a grafika, és maradtak benne még mindig ostobaságok, amit nem a mára gyenge konzolerő miatt van (Pl. még mindig nem a kormánykerék fordul, hanem csak a vezető keze).
És elnézést, ha valami, bántó lett volna az ezen, vagy előző hozzászólásomban. Nem szándékos volt

-
norbi2010
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A PC-s IV-et miért hasonlítod a konzolos V-höz? Akkor már inkább a IV konzolos verziójához hasonlítottad volna...
"Eltelt 5 év...ne legyen szebb, de rondább se"
Lehet eltelt 5 év, de a konzolok hardvere nem változott, a IV-hez képest már így is sokkal jobban néz ki.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Köszönöm, hogy kifejtetted, ezt vártam.
Leginkább az épületek/környezet, ami "csúnyult" számomra, ami mondjuk a 0 élsimítás miatt van, de a TV-n nagyon nagyot üt. A kocsik belsejét nem is néztem, hogy őszinte legyek, és a környezet "kockássága" is csak az első fél órában tűnt fel, játék közben egyáltalán nem nézem úgyse...de első benyomás ütött. A többi ugyan olyan volt. (Illetve elég sűrűek volt az elején a később megjelenő textúrák...nem tudom, hogy most is van-e, és megszoktam, vagy eltűnt) Bár hozzá tartozik nem szoktam ugyan azokat a játékokat két platformon játszani, tehát lehet ez szokványos.
De ezt az egy negatívumot találtam, a grafikai gyengeséget, ami bőven megfizethető ár a többiért, meg az új részért eleve.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
IV. részt én is pc-n játszottam ki, többször is, de szerintem az V egyáltalán nem rondább összességében, legalábbis én ájuldoztam mikor játszottam vele (és még most is néha). Persze vannak részletek amik a San Andreas szintjét hozzák (kocsik belseje pl), de én a rondább szón akadtam fent, az szerintem elég erős.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Látom kevered a szezont a fazonnal...
Attól nem lesz szebb a játék, hogy 7-8 éves a konzol. Nem azt írta, hogy "ahhoz képest". Tényt állapítottam meg, ennyi. Leírtam a véleményem, a tapasztalatom. Megmondanád, hogy mi is az indok, ami miatt nem hasonlíthatom össze a PC-s 4. résszel? Van ilyen szabály, hogy nem mondhatom azt, hogy a 4. szebb volt PC-n? Vagy ez valami konzolos betegség, hogy ha leírok ilyet, akkor rögtön a torkomnak kell ugrani, és egy félképernyőnyi képet betolni a pofámba? Küldesz nekem egy PS3-as GTA 4-et, hogy össze tudjam hasonlítani? Mert az épp nincs itthon, tehát hogy a rákba hasonlítsam vele össze? Te hasonlítsd össze azzal, én meg le mertem írni, hogy a 4. részt PC-n játszottam, az után elég ronda. Ennyi. Baj van a tényekkel?
-
negyven2
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére

Csak annyi ne a PC verzióhoz hasonlítsuk már, hanem akkor egyrészt a konzolos GTA IV-hez, másrészt meg, hogy ezt a kinézet egy 7/8 éves konzolból hozták ki.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nem értem a problémád...
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
"- a 4. részt PC-n játszottam végig, ez az után elég ronda."
what
-
Đusty
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Viszont a víz, az valami hihetetlen, sosem láttam ilyen élethűen rajzolt vizet még PC-n sem, ha nem látni más rajzot azt hihetné az ember, hogy video, nagyon nagyot alkottak, a várossal nem különben.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Eltelt 5 év...ne legyen szebb, de rondább se. Egyébként fogalmam nem volt, hogy mire számíthatok. Nem zavaró, csak furcsa, ennyi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azért érdekes lenne, ha a konzolos szebb lenne a PC-snél.
-
xenom0rph
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
jobb joy fel le (zoom) másikkal mozgatod ,és azthiszem x-el jelölsz
(xboxos A) -
TazLeacher
nagyúr
Kb. 2-3 órát játszottam a játékkal, kicsit ökörködtem, és megcsináltam pár küldetést is. Eddigi tapasztalatok:
- a 4. részt PC-n játszottam végig, ez az után elég ronda.
- mivel eddig mindegyik számozott résszel játszottam, örömmel vettem tudomásul, hogy ez az első GTA, amiben nem érzem úgy, hogy az egész város ellenem van. Nem igazából találkoztam random elém fordulással, meg behúzódással ott, ahol ennek semmi értelme nem volt
- szintén előnyére változott a rendőrök száma, reálisabb lett, hogy nem áll minden sarkon 4 rendőr, és nincs minden lámpánál egy rendőrautó
- a fizika 100x jobb, mint a 4-ben volt. Végre nem hungarocellel töltött emberek vannak, akik a legkisebb koccanástól 40m-t repülnek
- a PC-s 4. részhez képest ki*aszott jó a kamerakezelés, szinte nem is kell piszkálniMás:
Lenne egy kérdésem is: a térképet hogy tudom mozgatni, zoomolni, megjelölni rajta valamit? Erre nem jöttem rá. (PS3). -
törölt tag
-
xenom0rph
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lesz ...
holnaputánkiskedden
-
Bjørgersson
félisten
Mi ez a 42 új hsz, lesz PC?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
üzenetére
Bugokkal én nem gyakran találkozom, de a hackerek pofátlansága tényleg elképesztő, ráadásul egyre gyakrabban tapasztalom. Ma is deathmatchben halhatatlan 1000-es szintű gyerek
. Jó volt az online amíg tartott, innen már csak lefele megy ha nem találnak ki valamit a hackerek ellen. -
törölt tag
csíterek és bugok minden centiméteren

Rossz irányba tart az online!
Az a nyomorék hóesés kellett, nemhogy kicsit rendbeszedték volna a dolgokat inkább!
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok. Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, úgyhogy megkérdezem. Furcsa dolgot tapasztaltam, Ps3-mal játszom a játékot, amikor megjelent pikk-pakk végigtoltam a sztori módot minden baj nélkül, gondoltam újból előveszem és újrakezdem. Beraktam,lejött egy frissítés, új játék, kifagyott. Sebaj újraindítás, megint kifagyott. Sebaj, letöröl, mentések is, újratelepít, frissít, elindít. Most megy de úgy szaggat mint állat. Szinte játszhatatlan. Tud valaki megoldást?
-
Đusty
addikt
Melyik 5 vállalatot érdemes megvenni ami minél kevesebbe kerül és legalább nem termel veszteséget? Számít, hogy kivel veszem meg?
Az összeszedendő űrhajó és levél darabokat nem mutatja a játék a saját térképén, csak a neten fellelhető segítségnek szánt térképekre lehet támaszkodni? -
negyven2
nagyúr
-
törölt tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Gáz, mivel megjelenés előtt is csak konzolra volt bejelentve

Én pont fordítva csináltam, és láss csodát, én játszok

-
energy4ever
addikt
PC-s megjelenesrol meg mindig semmi hir?

Elege gaz, hogy a GTA 5 miadt adtam el a konzolokat, es raktam ossze egy dragabb pc-t...
-
execute93
őstag
69 küldiből 39 van kész. Viszont a térképen nem nagyon látok semmit, amit csinálni lehetne. Michael kapott 750.000$, gondolom valamit kellett volna vennem, én helyette vettem egy sportkocsit + tuningot 300.000$ ért

Ötlet? -
bobooo
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Csak egy gyors kérdésem lenne: mintha az elején úgy olvastam volna, hogy a küldetések később újrajátszhatóak, ki lehet választani valami küldetés listából...ez igaz? Azért kérdezem, mert ki szeretném 100%-ozni a játékot, és jó lenne tudni. Köszi előre is.
-
törölt tag
NEKTEK MEGY AZ ONLINE ?
-
Minstrel
senior tag
Pedig hangulatos volt, maradhatna egész télre. GTAIII-hoz is volt egy profi havas mod, télen mindig azzal bohóckodtam

-
szabacsik
őstag
LaciCRM: igen, egy napig tartott csak.
leszophatnak. -
törölt tag
Ennyi volt az online havazás ??
-
törölt tag
Írt már itt valaki rockstar supportnak?
-
Đusty
addikt
Még egy kérdés, a MAZE toronynál van egy zöld D2 jelölés mintha küldetés lenne, amikor odamegyek Franklinnel kiírja, hogy menjek a tetejére, tény, hogy van ott egy heli leszálló, de Franklinnel meg nem kapok helikoptert az északi reptéren, úgy mint pl. Trevornál. Ha meg Trevorral szállok le a tetején nem történik semmi.
-
Đusty
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Ja, ok stáblista után jött hozzá így már ha nem is 30 de tíz felett van mindegyik, köszi.
VAksi jaja így lesz de most már ezt a gta-t kiviszem 100%-ra ha belegebedek is
(Ettől még a visszatöltés el van cseszve, ha nem az utolsót töltöd vissza, nem hinném, hogy az én ps-emen minden más működne csak ez nem.) -
negyven2
nagyúr
Hát nem tudom, hogy mit csináltál, de az utolsó nagy rablás utáni pénzt a stáblista után kapod meg. Amúgy meg igen napokat kell várni, de játékbeli napokat (ami 48 perc), és felgyorsíthatod ha mentesz egy kettőt a ház/lakásban egy párat. Ja és az ahogy írtam az első Lesteres küldetést meg kell csinálni (de gondolom ez már megvan)!
Mentésnél, mindig a dátum szerinti legújabbat tölti be automatikusan!
-
Đusty
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Minden főküldetésen végigmentem és nem költöttem semmire csak 1-2 fegyverre meg bele golyóra és nemhogy 30 de 1-1 millkája van nagyjából mindegyiknek. A másik, hogy a lesteres küldik között a bawsaq-ra napokat kellene várni ha jól értem, ha ezt nem akarom akkor semmi értelme befektetni mert adott napon nem változik az értéke?
Más: ha single-ben nem az automata mentést (utolsó állást tölti vissza) hanem a saját mentéseknél egy korábbit szeretnék, azt vissza sem tölti, vagy 3-szor vártam rá 10 percet után kikapcsoltam, ez másnál is ilyen? -
bobooo
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Xbox vagy PS3? Ha Xbox akkor nyugodtan küldj a profiljára is "FileComplint"-et cheating miatt és az MS majd szépen kitiltja

-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Remélem tesznek ellene valamit.
Amennyire utánajártam, némi paraméter fájl mókolással lehet átírni a jutalmakat.
Ez egy online játéknál vicces, hogy lokális fájlból szedi ki, mennyit kapsz, és még egy utólagos szerver oldali ellenőrzés sincs benne, pedig a Job-ok végén lenne ideje rá, aztán mehetne egyből a ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- Villanyszerelés
- Hyundai, Kia topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Banyek, de komoly

nem baj

.
.

)
. Jó volt az online amíg tartott, innen már csak lefele megy ha nem találnak ki valamit a hackerek ellen.

CactuS