Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Much jonnyjoker very wow.
-
daveoff
veterán
Éjféltől lehet előtölteni?

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Wow such omg many unbelievablenesses
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok
GTA onlineban meg lehet a nick nevet valtoztatni valahogy? -
wjbhbdux
veterán
válasz
v!ct0y
üzenetére
G2a/Kinguin/ vagy akármilyen cdkey SHOP kulcsa SEHOL nem lesz aktiválható, SEHOL NEM LEHET VELE LETÖLTENI a játékot, csak valami torrentről szerzett bolti ISO telepításe után használható majd a játék aktiválására. Ezek bolti játékok kulcsai, ami nem regisztrálható sehova. A Max Payne 3nál is ugyanez volt megjelenéskor, aztán először az amazonon lett hozzá Steam key, később meg máshol is.
-
Hauptmann
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A row giftet nem fogja megváltoztatni a steam. Azt a hibát már észrevették és javították. Ami előtte meg lett véve, azt "bukták" ha lehet így mondani, mert ugye nem buktak azzal sem semmit. A veszély inkább az ha pl lopott kártyával vették és a bank ezt 3 hónap múlva észleli, és visszavonja a fizetést akkor a gift is visszavonásra kerül, teljesen mindegy, hogy közben hányszor cserélt gazdát.
-
djculture
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
27%áfa+2% vám de ugyis olcsóbb mint itthon megvenni. Amugy a steam már eleget kaszál így is nekünk csóró magyaroknak nyugati áron ad el mindent, miközben nem egy környező kelet eu-s országban kapásból 25%-al olcsóbb minden. Igaz lassan minden országban itt a környéken kétszer ennyi lóvé jár egy adott munkakörbe de nem baj fizessük meg a német árakat..
Ennél a gta V-nél nagy kegyesen engedtek a nyugat eu-s árakból 5 eurót.. -
JackFeryll
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Ki lehetne választani vásárláskor hogy milyen régióba szánja, azon az áron megveszi (régiózárral) és akkor nem lehet kijátszani a rendszert.
Amúgy szerintem simán megvámolják az USA-ból érkező ajándék MacBook Airt pl, ha nem fizette ki az ajándékozó előre a vámköltségeket.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Hauptmann
üzenetére
egyik neppernél a rendeléshez ez is kell a PP utalásba: "ezt is illeszd be a közleménye:
This transaction is a payment for digital games. I bought from Pál Varga. I agree that I'm committed to the fact that any charges will be of my responsibility. I admit that I've received all the items payed.I understand that this money is NOT REFUNDABLE.
(HA ez a szekció kimarad automatikusan visszautalom a pénzt és az üzletet semmisnek tekintem)"gyk ugrik a pénzed, ha glitch/bug miatt lett olcsón

-
Hauptmann
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez igaz, ezétt mondom, hogy körültekintően kell vásárolni, nem egyből ráugorni a legolcsóbb ajánlatra.
-
djculture
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Mert a gift ajándék.. Ez olyan mintha usa rokon küldene neked kartácsonyra egy ajándékot de te itthon nem tudnád kibontani...
-
STC Speed
őstag
egy hét, egy nap, nem semmi

-
Daffchy
őstag
válasz
McNamara
üzenetére
Sajnos ezt az oldalt nem ismerem, G2-ön viszont már vásároltam én is és környezetem.
De ránézek azért köszönöm!
Hauptmann: Elég sokan említették, hogy mit szívtak már steam-es gift-ekkel, egy hónap után vették el a játékot és hasonlók. Ilyenről már mindenki hallott szerintem.
-
-
viktor82
őstag
Itt vásároltam meg , jó pár játékot szereztem be innen megbizhatóak és paypal-al is lehet fizetni!
-
Daffchy
őstag
G2A is kilőve akkor...
Mi bonyodalom van ezzel a játékkal, azon kell rugózni, hogy honnan vedd meg...
Nincs olvasóm és még kölcsön se tudok kérni, most csak ezért nem nagyon vennék egyet, de Steam-en egy vagyon, Gift-el meg nem akarom megszívni.
Nehéz dolgok ezek!

!!!Boldog Nyulat Mindenkinek!!!
-
gyimger
őstag
Más:
Előtöltés-tippek?
Ha az USA-ban éjféltől lehet tölteni, akkor nálunk reggel 6-9 óra körül...? A Steam hajlandó régiónként indítani a szerverterhelés miatt, vagy globálisan egyszerre? -
BigBlue69
őstag
Online női és férfi karakter között van valami funkcionális különbség?
Mondjuk gondolom női-vel nem nagyon lehet örömlányok szolgáltatásait igénybe venni.. gondolom.
-
urbi73
senior tag
Azért a PS4 -es verzió , nem sokkal szebb a PS3 - as tól , többet vártam volna .
PC - re sokkal jobban nézz ki a játék a képek alapján . -
Dave567
veterán
válasz
balikapatrik
üzenetére
Nagyon Szép! 
(13964)Vitko: Szerintem nem csak ő, de ha elmész máshova, akkor ott se dijazznák.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Ha rákattintok akkor az általam belinkelt kép 2. részét láthatod, ahol az accountokat lehet linkelni (amiket már megtettem). Még nem is használtam de már most rühellem a social clubot.
(#13963) balikapatrik: Hát pont holnapra gondolkozok vmi jó locsolóversen de ezt anyám sztem nem értékelné...

-
balikapatrik
csendes tag
Zöld erdőben jártam,
GTA 5-öt láttam,
Rockstar b@aszta kiadni,
Szabad-e locsolni?
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Állítsd be minden másik játékos oldalra a social clubosat
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, pont ez a bajom, minden jatekos oldalon ugyanazt a kepet hasznalom, egyedul ide nem lehet sajat kepet feltolteni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem lehet, vhol részletezi, hogy bmelyik R* gameből választhatsz, ami kedvelsz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én nem látok rá módot.
-
Bjørgersson
félisten
Sajat avatart nem lehet RGSC-re feltolteni?
-
válasz
Saccco
üzenetére
A DLC jöhetne is, mert én ugyan szerettem a GTA V történetét, de a végén olyan érzésem volt, hogy a pálya nem lett teljesen kihasználva a történések alatt (azaz volt egy csomó olyan terület, ahol alig járt az ember)

Bár ahogy néztem a heists bemutatókat, ez egy kicsit javult általa. -
válasz
üzenetére
Van egy ilyen videó youtube-on, szerintem ez az a hely.
Bár fura a képen az a homályosítás az embertől jobbra.Ha tippelhetek ezt már javították, mint a többi épületbe bemászós bugot. Bár nem értem miért nem engedik, ha ki van dolgozva belül, el lehetne ökörködni az épületekben is.
-
törölt tag
Hogy lehet ide bejutni ? ez a repülőtéri irányítótorony ?
Vagy lehet hogy csak a flight school videóból van kivágva a kép ?

-
Dyingsoul
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De most azon túl, hogy linkelem a GFWL accomat az SC-be nem tudom mit kéne még elkövetnem, hogy látszódjon az SC-ben isa három játékom.
-
hszilard666
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mondhatod hogy hülye vagyok de az biztos hogy egy dolog nem vagyok, mégpedig hülye!

Dehogy nézek mission videókat, csak funny montage eket, és stunt videókat
-
CsonkaImo
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Így vagyok vele én is. Addig megy a GTA IV, ezzel se játszottam már jó ideje, szóval most ez is szórakoztat. Azt a 9 napot már kibírom.

-
laceszgamer
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Ne tedd lelövöd a poénokat.
Én amit tudok róla az kb. annyi amit egy vagy két tesztet elolvastam mikor kijött konzolra először. Onnantól kezdve a fő info amit néztem az a emgjelenési dátumok és egyéb hasonló részletek de semmi több. Legyen csak minden ujdonság. 
-
hszilard666
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mi baj az ecserivel? ott vettem a nájhki érmeksz cipőmet!
Annyira várom már a játékot, hogy elkezdtem gameplayeket nézni róla

-
Daffchy
őstag
A G2A-s kulcsot vett valaki vagy van bármi hátránya ha onnan szerzem be?

Ott a global 15 alatt van kicsivel. -
Evome
senior tag
válasz
v!ct0y
üzenetére
A tipikus kulcsot veszel HUF-ba egy tradertől, és eladod darabját 2.2 ért

Én 30.-án még így vettem meg Steam balance-ról a játékot összesen 11750 forintért, de mostani áron már csak 13k ból lehet kihozni.
Egyszerű és nagyszerű
(#13928) laceszgamer : Igen, a nagyobb értékű és számomra "fontosabb" játékokkal nem is szeretek szórakozni hogy nem balance ról veszem meg hanem tradertől közvetlen kulcsért és akkor még spórolok vele 30% ot... Hamár amúgy is bespórolok 3250 forintot akkor megelégszek annyival, de akkor steam adjon nekem számlát és ne pedig egy trader

-
laceszgamer
addikt
Ez oylan dolog, hogy ha a Steamtól származik közvetlen, akkor a legminimálisabb az esélye, hogy bármi gond is legyen vele.
MOndjuk én csak egy Darkness 2-vel szívtam emg egyszer szerencsére ott csak annyi volt, hogy eltűnt egyik napról a másikra a játékaim közül, de aztán support vissza is adta, de ettől függetlenül is jobb a tuti.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Ez a rész neked hogy néz ki?

(#13915) Cthulhu Dawn
:Már előbb meg volt, lehet megjelenés napján (már nem emlékszem), de az SC regisztrációval szórakozni kellett...
Valami szívatás volt a GFWL esetében... a multi nem ment talán ha nem olyan országból regisztráltál ami támogatott volt GFWL szempontjából. Emiatt raktam újra gépemet és trükköztem mintha amerikai lennék... így regisztrálni live.com-os e-mail címet amivel már tudtam regisztrálni simán GFWL-re, és tudtam multizni is... ez valami 1-2 napos szarakodás volt mire 2x újra raktam a gépet és mehetett a móka.Jaja, plusz míg időm lett, hogy utánajárjak a GFWL-es témának (fentebb írtam mit mért) és meg csináltam játszhatóra az egészet...
Így van volt anno vasad, futott a játék.
Az meg már megint egy nem hanyagolandó téma, hogy én már akkor 2 vinyóval rendelkeztem ami úgy nézett ki, hogy egyiken az OS másikon a játékok és minden más.Ha játszottam akkor nem futott semmi felesleges progi-szolgáltatás a háttérben. A Windows is rendben volt tartva, nem volt teleszemetelve és akkor még Windows Vista SP1 volt (igaz nekem azzal sem volt bajom, megint csak volt vasad nem volt gondod
) -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Puma K
üzenetére
Latom te előbb megvetted.

Emlékszem mennyi szívás volt vele. SC + GFWL nélkül el sem indult, hala istennek később azt kivettek belőle (steam es verzióból elsőnek asszem)
Első x360 kontrollerem is akkor vettem pont ehhez a játékhoz. Kocsikázni sokkal jobb volt veleJó kis húzott Q6600 al csapattam mindenki sírt, hogy akad de nekem fullon is jol ment vele.
Aztán jött egy halom patch ra egy hónap alatt
Egyébként akkor megnéztem x360 on milyen es sokkal rondább volt meg cserebe össze vissza droppolt az fps is szóval a PC-seknek egy szavuk nem lehetett, mert kellett alá vas de legalább jól nézett ki es egy jo 4 magos procival nem ment 40 fps alá. Boxon meg örültél ha 25 megvolt.
Sot a mai napig jól néz ki.PHHU crew val fogjatok tolni vagy csináltok külön PC -st ?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Igen ott SEM mutatja és a profilon sem. De ha pl az általad mutatott helyen rámegyek a GTA IV-re és átállítom az achikat GFLW-re, mutatja, hogy mik azok amik készen vannak és ott a dátum is helyesen, hogy mikor teljesültek.
A játékokat decemberben vettem karácsonyi steam akció keretében.
-
Honzi
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
A képek amik itt vannak azok már 2-3 hetesek.
Itt van még pár illetve ugyan ezek. -
Max_218
tag
Tudnátok ,nekem eladót ajánlani a játék ügyében(steames kellene)? olyat akinél tudnék bankkártyával fizetni ,és viszonylag olcsó?
-
Cthulhu Dawn
őstag
GTA V PS3 vs PS4 vs PC graphics comparison
Ja, "alig" van különbség
.
Előző hozzászólásomhoz hozzátenném, hogy GFWL-on ott vannak az achik, sc meg üres
. -
andris26
csendes tag
Gyerekek, én még mindíg nem dolgoztam fel, hogy lassan 1 hét és itt a játék.
Olyan hihetetlennek tűnik. A lényeg a lényeg, hogy olyan maratoni rendőr üldözősdit csinálok majd benne amilyet még egyetlen GTA ban sem. És ha megunom, akkor kiegészítem modokkal és folytatom tovább.
xbox 360-on (amit 2 hónapppal a játék megjelenése után eladtam) kétszer végigvittem a főszálat, de persze Pc-n is végigviszem majd.
Aztán remélhetőleg lesznek LCPDFR féle-fajta modok/küldetések is a későbbiekben, plusz izomautók csodálatosan kidolgozott belső térrel.És mehet az élmény autókázás FPS-ben, sötétben, sandy shores környékén hangulatos zenével a háttérben. -
ferensz
senior tag
Nem lehet karakterkinézetet változtatni, illetve technikailag megvalósítható lenne, mert karácsonykor át lehetett szabni a meglévőt egy alkalommal, de egyébként normal körülmények között nem lehet. A másik kérdésre pedig itt van ez.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az a fura, hogy a pipa nekem nincs ott mellettük de mikor az achikat nézem ott mutatja hogy miket csináltam meg eddig...
A GFWL-t ma este adtam hozzá, az nem volt hozzákapcsolva még. Majd ránézek holnap csak azt nem értem, hogy honnan kéne tudnia a SC-nek, hogy milyen játékokat vettem meg? Tehát abból hogy a GFLW-t kapcsolom hozzá vagy onnan hogy játszom a játékkal aminek első lépése értelem szerűen az, hogy az SC-be belépek. Mert ha az első, akkor el tudom képzelni, hogy idő kell neki. -
Bjørgersson
félisten
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Nekem is steam -es és mutat mindent pedig semmit nem állítottam pluszban.
Szóval biztos nem a steam lesz a gond
Illetve mutatja a XO/PS4/x360- as dolgokat/acsikat is ugyanúgy ahogy kell.
Mikor adtad hozza lehet idő amíg frissíti az SC?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon Szép! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

:

CactuS