Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
válasz Kaci84 #26219 üzenetére
Sajnos ekkora fos az egész, erről szól a multi jelenleg.
Nem ültem már le elé jó ideje, 18 ezerért megveszem és még én kérjek elnézést supportól, ha egy vadparaszt pénzeszsákot lövöldöz a be és kijáratok elé, hogy trollkodjon... én meg görcsöljek, hogy jön e a bünti vagy sem.
Nem igazán értem, hogy az ilyen embert aki károsít másokat miért nem bünteti a törvény... -
Daffchy
őstag
Nem tudja valaki, hogy Sanchez-ra miért nem enged rakni custom kerekeket?
Nextgen konzolon lehetett (igaz minden videon Sanchez Glitch a neve), de PC-n nem engedi.Valaki valami kiskaput? Minden vágyam, hogy Supermotot csináljak belőle, de a kerekeknél csak a golyó állóságot engedi...
-
Daffchy
őstag
Akinek végre elindult és tud játszani, nem tapasztalt olyat, hogy random iszonyat laggjai vannak?
Felraktam a Béta drivert, de a lag nem szűnt meg, talán simábban fut, de a lag megmaradt.Maga a játék nagyon simán fut, ameddig nincs lag, de az 5 másodpercenként jön sajnos...
Más tapasztalt ilyet, ha igen van rá megoldás?
Konfig:
i7 3770K 4.6Ghz
AMD 290
8 GB RAMA netem 100-as és atomstabil, 2-3 ms pinggel, szóval ez nem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Remélem lesz akinek segít
Akik előtöltötték SSD-re a játékot, de nincs elég szabad helyük azoknak itt egy kis segítség Bale_E kolléga leírása alapján:
1.
A legegyszerűbb ha fogsz egy kis steames játékot letöltöd de a hdd-n hozol létre egy steamlibraryt. Oda bemásolod a játék mappáját. Majd ha végzett akkor letörlöd az ssd-ről a játékot majd ha ez megvan akkor kijelentkezel vissza a steambe hozzá adod a GTA V-t, de letöltési helynek a hdd-n a mappát adod meg. Ne ijedj meg úgy fog csinálni mintha letöltene de egyszer csak abba hagyja és kész. onnan az hdd van a játék.
Ha kicsomagolta akkor ugyanígy vissza. Amire figyelned kell h ha vissza másolod ssd-re a játékot és telepíteni akarja akkor kell neki még 1x 60 giga a steam miatt, hogy elinduljon a letöltés legyen annyi hely az ssd-n mert "nem tudja" a steam h már ott a játék.2.
A steam-nél ugye hozza tudsz adni mappakat a beallitasoknal. Probald meg hogy az ssd-n levo gta mappat hozzaadod. De ezt úgy, hogy a hdd-s le legyen torolve (steam mappa beállításból). Steam restart. Leellenőrzi és működik...elméletileg. -
Daffchy
őstag
Bale_E kolléga leírása alapján átmásoltam, töröltem, steam-be megkerestettem a HDD-n lévőt, majd töltött 20 percig valamit (nem írta ki mit), majd vissza SSD, STEAM-ből törölni beállításokban a HDD steam mappát, steam restart, kiírta az SC aktiválást és elindult magától a játék...
Kérdés, mikor kapta le az 5GB-t és a 300 megás valamit?
-
Daffchy
őstag
Fel lehet rakni 120-as SSD-re a játékot?
Nem kéri a dupla helyet?
Steam verzio, előtöltve, átraktam HDD-re, most másolom vissza SSD-re, de ha újra megadom neki a helyet akkor nem fog kérni még 60GB szabad helyet (mert a STEAM nem tudja, hogy ott a játék).Kéri a 60GB szabad helyet... ezt, hogy lehet kijátszani?
Azt ne mondjátok, hogy 120-as SSD-re nem lehet feltelepíteni...
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Egyébként elég szomorú, hogy ennyi várakozás után a csapat fele csak szívja a fogát még...
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Esetleg valaki segítene, hogy én is elkezdhessem az 5 GB-vel a szenvedést?
-
Daffchy
őstag
Steam-es verziot ssd-re szedtem le.
Pontos menetet meg mondanatok, higy mit masoljak at hdd-re, mi a teendo utana es mit visssza. -
Daffchy
őstag
válasz gyimger #15836 üzenetére
Én azt hittem az csak böngészőből elérhető, mármint az SC.
r3dsnake: A Single és a Multi teljesen különáll egymástól. Az utolsó kérdésedet passzolom, lehet lesz olyan mint pl BF4-ben, hogy kampány alatt meg lehetett szerezni néhány fegyvert amit multiban használhattál.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
-
Daffchy
őstag
Steam felugró ablak kiírt valamit, hogy a GTA V SC vagy R* frissített valamit.
Pont akkor léptem be szobába mikor ment lefele a kis ablak, nem találtam mi lehetett az, valaki? -
Daffchy
őstag
Na az ilyen apró kis dolgok miatt (mint a fentebb említett bankolás) lesz jó majd többen nyomni olyanokkal akik vagy játszottak már Online konzolon vagy csak szimplán több infójuk van az online játék menetéről, felépítéséről.
Köszi, hogy ezt szóba hoztátok, fontos tudnivaló szerintem!
-
-
Daffchy
őstag
válasz westlake #15231 üzenetére
4K felbontás mellett 30fps-sel fusson a játék, minimum 2GB-os Radeon 7870-re vagy GTX 760-ra van szükségünk.
Itt szerintem SLI/Crossfire-ra gondol... nem?
Bár szerintem még az is kevéske 4K 30 FPS-hez...Szerk.: Azt látom, hogy csak ott írja konkrétan, de máshogy nem tudom elképzelni.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Jelentkeztem én is SC-s crew-ba!
Ha már ennyien beírjták, hétfőn voltam 25.
-
Daffchy
őstag
Azt, hogy a GTA V amit vettem milyen régiós, biztos ami biztos...
Ennyit ír:
- State : Active( flags 0 ) - Purchased : Mon Apr 06 19:13:45 2015 in "HU", Credit Card
- Apps : 271590, 362002, (2 in total)
- Depots : 271591, 271592, 271593, 271594, 271595, (5 in total)Utolsó aktivitásom a GTA V, de az nem azt írja, hogy HU régiós, hanem, hogy HU-ban vettem kártyával, nem?
Szerk.: Akkor oké, nekem nem volt egyértelmi, mert bármilyen parancsot írtam, be mármint bármilyen szám volt a végén ezt dobta... és szerintem nem egyértelmű, hogy az a HU a GTA V-re vonatkozik.
Na de mindegy, akkor HU azt mondod!
Bocs a lámaságért...
UI.: Abszolút nem értek Steam-hez és történtek már érdekes dolgok, most, hogy HU Store, ahol EUR-ban kifizetem a játékot az nekem nem készpénz, hogy HU régiós...
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Valaki segítsen, hogy kell pontosan, ezt a -concole-os indítást, hogy meg tudjam nézni a régiót!
Nem vagyok noob, de ez valahogy nem jön össze nekem...
-
Daffchy
őstag
válasz #81556480 #15009 üzenetére
De a fegyverek és kiegészítők elérhetősége nem szintekhez van kötve?
Pl én csak pisztollyal mehetek, Ő meg jön egy AK-val és esélyem sincs.Az, hogy valaki elhúz az persze, én örülök, ha hétköznap egyszer-egyszer munka után ránézek majd, hétvégén fogom tudni tolni csak, más meg a játékban fog élni.
Szerk.: Értem, ez így jobban hangzik. Igazából az egész Online-t nem értem, mármint nem látom át, hogyan is működik. Alapból "free ride" van online-ban is X emberrel a pályán és fel lehet venni küldetéseket csoportonként?
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz #81556480 #14998 üzenetére
Ez milyen már... tiszta szemétség.
Tele lesz a game ultrabrutál karakterekkel akik majd trollkodnak kicsi kezdő karakterekkel (mint amilyen én is leszek)...Kis csíraként elkezdem, más meg - ahogy Te is említed - 160-as szintről indul.
Értem én, hogy Ő magától érte el, de akkor sem fair...
-
Daffchy
őstag
válasz JackFeryll #14885 üzenetére
Első alkalommal 150E értékű árunál volt gond (nem a gariztatásnál, már kibontás után), a következő alkalommal 85E-res termékkel, harmadik esélyt nem adok nekik...
Off vége
-
Daffchy
őstag
válasz daveoff #14868 üzenetére
Én is lemondtam pár napja, utána meg is vettem Steam-en...
Szerk.: Sok jót hallottam már róluk, azért is rendeltem tőlük... de már ez így marad.
LaciCRM: Köszönöm olvastam, csak arra céloztam, hogy azért elég jól nyomják, aki előrendelte, de valamilyen oknál fogva lemondta a GTA V előrendelést náluk, annak küldenek egy ilyen viszonylag részletes tájékoztató üzenetet.
Evome: Passzolom, dobj egy mail-t nekik, hátha tudnak érdemben válaszolni erre a poszteres dologra, lehet kibontottak már egyet...
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Most kaptam a mailt konzolokszervizétől:
"Kedves előrendelőnk!
Van egy kiváló hírünk: a Rockstar az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy a PC-s Grand Theft Auto V dobozos verziója a vásárlók legnagyobb örömére a lemezről telepítés mellett online is aktiválható, így optikai meghajtó hiányában is benevezhetsz az év legjobban várt játékára, ehhez mindössze (ha még nem rendelkezel vele) egy Rockstar Social Club regisztrációra lesz szükséged. Ha a korábbi negatív hírek okán lemondtad volna előrendelésed a játékra, természetesen elég felvenned a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, rendelésed pillanatok alatt visszaállítju k.
Ne feledd: pár nap múlva már vígan nyomhatod az év talán legjobban várt PC játékát, amelyhez a Konzolok Szervize továbbra is előrendelői ajándékokat ad, tehát a kezdésnek sokat segítő 1,2 millió in-game dollárt, a posztert és a KSZ-nél felhasználható 1000 forintos kupont is megkapod!
Megértésed kérjük és köszönjük kiadó nevében is!
Üdvözlettel,
A Konzolok Szervize Csapata"Azért jól nyomják!
-
Daffchy
őstag
válasz spanglee001 #14862 üzenetére
Amit leírtál, abból minden lejön csak az nem, hogy jó az iPon...
-
Daffchy
őstag
válasz yossarian14 #14855 üzenetére
Értelmesebb helyeken előrendelés esetén ingyenes a szállítás, én személy szerint iPont-t nem ajánlanom, egy pozitív élményem nem volt még velük...
-
Daffchy
őstag
válasz spanglee001 #14852 üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy be lehet állítani saját online rádiot...
Az általad említett MP3-as lejátszás már ezer éve van GTA-ban. Valószínűleg erről van szó most is, ahogy írod.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz Scholes9 #14638 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem lesz gond... nagyot csalódnék.
CsonkaImo: Ha meg lesz a FULL HD-ban a max vagy ahhoz közeli beállítás akkor oké (gondolok itt látótávolság csökkentésre), de ha bármilyen texturát mediumra kell venni már nem lesz őszinte a mosolyom...
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Az első megjelenési dátumra készülve fejlesztettem a gépet (inkább újat építettem) és akkor úgy véltem FULL HD-ban max-ra tudok majd húzni mindent, de azóta eltelt már vagy 8 hónap és kezdek elbizonytalanodni...
4K-ra 2 x 980, akkor szerintem a 290-esemen pont nem fog futni gond nélkül maxolva, de a 4GB video memory az biztos elég lesz látva a 4K-s tesztet.
-
Daffchy
őstag
Nekem az SSD 120-as, 70GB helyett tudtam csinálni, ennél többet kérne telepítésre?
SSD-re kezdtem el leszedni, de nem feltételeztem, hogy indulási napon kell neki még egy raklapnyi hely...
Rakjam át HDD-re és onnan telepítsem majs SSD-re? -
Daffchy
őstag
válasz Dtomka #14308 üzenetére
Mármint mi gondod lenne belőle? Marad egy kósza fájl a warezos verzióból rádobnád a megvásároltat és bumm, bannolták a játékod steamről...
Ezt komolyan kérdezem nem gonoszkodok!
kigyi_23: De kipróbálnám, hogy fut... Single-t végigtoltam 360-on szóval tényleg csak az érdekel, hogy szalad majd!
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Tegnap vettem meg Steamen a jatékot, most akkor megkaptam a plussz penzt vagy sem?
-
Daffchy
őstag
Tényleg, olvastam már párszor, hogy készül hozzá valamilyen fordítás is ami valami 72%-on jár/t.
Az Online részhez is jó lesz vagy csak a single-höz?Minden le lesz fordítva egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Köszönöm a választ, világos!
Máshogy nem is tudtam volna elképzelni csak mondom rákérdezek.
Igaz a játékot végigtoltam X360-on, de Online része kimaradt.Szerverekre kell fellépni mint pl a BF3-4 multiban vagy, hogy működik?
Hányan lehetünk egy map-on (már, ha tudni lehet PC esetében)?
Egy jó barátommal szeretném főleg tolni az Online-t (ahogy BF3-4-et is).Puma K: XO kontrollert vettem és hozzá USB kábelt, sokkal pontosabb az analogja és jobban adagolható mint az 360-é, az is van itthon 2, de inkább vettem egyet hozzá. Nálam olyan a "játékszoba", hogy nem gond a kábel.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Na jó, megvettem Steam-en, nem variáltam tovább, olvasót nem veszek csak ezért mert sosem használnám, Gift-re rákérdeztem, senkinek sincs egy eladó, úgyhogy ez van...
Van bármi teendő, hogy megkapjam a plusz elővásárlással járó ajándék pénzt?
Vagy mikor megjelenik a játék automatán kapja minden előrendelő? -
Daffchy
őstag
válasz McNamara #13973 üzenetére
Sajnos ezt az oldalt nem ismerem, G2-ön viszont már vásároltam én is és környezetem.
De ránézek azért köszönöm!Hauptmann: Elég sokan említették, hogy mit szívtak már steam-es gift-ekkel, egy hónap után vették el a játékot és hasonlók. Ilyenről már mindenki hallott szerintem.
-
Daffchy
őstag
G2A is kilőve akkor...
Mi bonyodalom van ezzel a játékkal, azon kell rugózni, hogy honnan vedd meg...Nincs olvasóm és még kölcsön se tudok kérni, most csak ezért nem nagyon vennék egyet, de Steam-en egy vagyon, Gift-el meg nem akarom megszívni.
Nehéz dolgok ezek!
!!!Boldog Nyulat Mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
A G2A-s kulcsot vett valaki vagy van bármi hátránya ha onnan szerzem be?
Ott a global 15 alatt van kicsivel. -
Daffchy
őstag
válasz CsigaGyilkos #13728 üzenetére
Remélhetőleg ez így lesz...
Furcsa lenne, ha nem lehetne regelni sehol sem a dobozost, mármint sem R* oldalán sem Steam-en.
Meglátjuk.
Köszönöm az eddigieket!
-
Daffchy
őstag
válasz CsigaGyilkos #13726 üzenetére
Majd ha hazaértem visszaolvasgatok, telefonról vagyok jelenleg és dolgozom is, nem igazán van lehetőségem olvasgatni, ezért kértem segítséget!
-
Daffchy
őstag
Köszönöm a véleményeket.
Annyi a gond, hogy a gépemben nincs olvasó, sosem volt, BF4 volt az egyetlen játék amit dobozosan vettem, de Originről tölthető nem kell használni a lemezeket.
Itt viszont más a helyzet, még olvasóm sincs...
A Steam-es kérdésben tudtok segíteni, mármint abban, hogy mi a különbség a Rendes vásárolt játék és a Gift között????? Van hátránya?
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom a dobozos előrendelés visszamondásán és lehet steam-en szerezném be.
Előnyök-hátrányok egyik és másik döntés esetén?
Steam-en mi a különbség - van Steam fiókom pár játékkal amiket olcsón tudtam beszerezni, ettől függetlenül nem igazán vágom a Steam-et - a rendes játék vásárlása és a gift között?
Előre is köszönöm!
-
Daffchy
őstag
Kedves iPon mint látom törölte az előrendelésemet amit még tavaly adtam le náluk...
Honnan érdemes rendelni dobozos verziót?
Sosem rendeltem még elő semmit... kinél javasolt megtennem?
-
Daffchy
őstag
válasz laceszgamer #12004 üzenetére
Akkor dobozos verzió lesz!
Köszönöm a segítséget! -
Daffchy
őstag
válasz laceszgamer #12001 üzenetére
Lehet csak félreértem, de akkor a dobozoshoz kapott kóddal letölthetem majd R* oldaláról is?
Nekem ez teljesen megfelelne.Bocs, kicsit be vagyok már tompulva
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Steam vagy dobozos GTA V szerintetek?
Előrendeltem még anno iPon-nál, de kezdek hajlani a Steam felé.Kicsit riaszt ez a 65Giga DVD-n, egyrészt a gépemben nincs és soha nem is volt semmilyen optikai olvasó, másrészt ha lenne se szeretnék 8 DL lemezt feltelepíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest