Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
Sziasztok ,ki hogy fogja megvárásolni ? érdemes csak kulcsot venni ? vagy a dobozos aktiválható lesz ,steamen ? lassan megkellene vennem valahogy. Csak sajna a 4 az dobozos amit nemtudtam aktiválni steamen,a dlc-k meg steamesek és igy elég hülyén néz ki.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
De szerettem azokat IV-ben.
Mikor felmotoroztunk a lépcsőházban és leugrattunk a liftaknába. 
-
Amit várok az a PH-s multi marhulások
iszonyat jó lesz 
-
Scholes9
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
Egyetértek. Ha dobozos akkor Cd Galaxis, ha digitális akkor Steam 😊
-
válasz
Puma K
üzenetére
Full kamu ez a "nincs gép amin szépen megy" meg hogy "i7en sem megy jól". Egy négymagos intel és egy közepes nV kártya már több éve is szépen vitte
Én még GTX 650-nel is játszottam vele mediumon 40FPS-sel, ami 15ezer forint volt újonnan 
Viszont Rup1usnak igaza van: 4 mag szigorúan kell ennek a játéknak.
-
Puma K
nagyúr
válasz
privacy99
üzenetére
Kapásból van 2 ember rajtam kívül 2015-ben, akik konkrét példákat, régi és új tapasztalatokat tudnak megosztani: (#13322) HERR Z
, (#13324) rup1u5
.Írtam volna egy szép hosszú választ, de inkább visszatöröltem, és letettem róla.
Az én és mások valós tapasztalatai, játékra szánt gépnél (ezt akartam kifejteni bővebben) mást mutatnak a IV esetében, régen és most is.Válaszoltam volna előbb is, de eddig mobilról voltam csak fent.
Egy a lényeg.
Vannak játékok amik megkövetelnek egy bizonyos hardverszintet, ami ha nincs meg akkor problémákba ütközöl. -
STC Speed
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ámen, sőt nemsokára lesz MAGYARÍTÁS is!
[link] -
StarKiller89
senior tag
az ipon az elejétől fogva szerencsétlenkedk a játékkal... hol elérhető az oldalukon, hol nem... franc se rendelne onnan
-
Scholes9
nagyúr
Az azért lol.
Más: CD Galaxissal mi a helyzet? Valaki erről infót? Bár sztem kacsa lehet a rendelés törlése is, ezek után bármit el tudok képzelni, mivel semmilyen hivatalos Rockstar hír nincs a megjelenés csúszásáról. Ha holnap nem fog semmi különös történni a traileren kívül akkor 14-én itt a játék. -
Mate
nagyúr
Az SSD témakörről már mindenki elmondta a véleményét. További felmerülő kérdések megbeszélésére ott az SSD topic.
-
djculture
félisten
Mondjuk nem vesztesz vele sokat ha törölték már én is azt mondom jobban jár mindenki ha kicsengeti valamelyik megbizható emberkének egy gftért az árát. Mert a rockstarnal a dobozos kiadás valami baromság, később ha jón dlc vagy bármi teljes lesz a káosz. Én a max payne3-hoz vettem a GmG-n olyan rockstar passot amit nem tudtam hozzárakni a dobozos max payne 3 hoz az istennek se. A steam-est kellett megvennem. Most van két külön social fiókom két külön max payne3 kiadással.
Mindegy másnak se ajánlom, csak annak aki utána biztos benne hogy semmit se akar majd venni hozzá. Lesz sztori dlc meg minden.
-
TS szervert valószínű tudok majd biztosítani multihoz.
-
Mate
nagyúr
Lehetőleg mellőzük az április elsejei tréfákat. Így is rengeteg félreinformált fórumozó van, feleslegesen nem kell fokozni a számukat.
Más:
Van még valaki, akinek ipon vagy más cég törölte az előrendelését? Ipon törölte az enyémet, mondván késik a játék....
-
gyimger
őstag
Gondoljátok, hogy az SMS íráson kívül lesz más szöveges beszélgetés a játékban?
Ha kell, veszek egy mikrofont (még egy luxuskiadás a játékért
). -
Hauptmann
veterán
Megérkezett a steam gift, még Tier 2 változatot kaptam, nem Tier 3-ast. Jó lenne már most nyomni vele, motorbaleset miatt épp itthon kínlódom egy ideje.
-
Televan74
nagyúr
-
-
djculture
félisten
Remélem a pc verzióban nem ilyen streamer textúra betöltés lesz, utolsó pillanatban jelenik meg valami meg ilyenek..
-
gyimger
őstag
Valaki már linkelte korábban ezt a videót, amin az SSD-t és a HDD-t versenyeztetik, durván 30 mp. a különbség. Így igaz, luxus.
-
ferensz
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A konzolos verziójáról meg a GTA V-nek ne is beszéljünk, lazán be tudod fonni a szemöldöködet mire betölt valami

-
JoolsNOS
veterán
Szerintem töltési idő leredukálása miatt ssd-t venni luxus. Kibirom a félóránkénti vagy ritkábban azt a fél perc töltést. Párszor próbáltam játékokat, de nem vettem észre nagy különbséget. Viszont a rendszernek szinte már alap. Oda viszont szvsz elég a 60 is.
-
gyimger
őstag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Jó reggelt ezen a szép ÁPRILISI napon!

Scholes9:
Én tegnap néztem SSD árakat, és rájöttem, nem akarok SSD-t venni. HDD-n van hely, akkor meg várok pár másodperccel többet betöltésnél. A Battlefield-nél ez rohadt nagy különbség, remélem GTA-nál nem lesz ekkora.Majdcsak nem tölt addig, mint EZ

-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Most jatszottam kis GRiD Autosportot 60FPS vsync-kel tenyleg ilyen erzes

-
csatarid
csendes tag
Én is kérnék egy meghívót. csatarid
-
Scholes9
nagyúr
válasz
STC Speed
üzenetére
Biztos h sokat fog számítani, erre megint csak a Battlefield 4-et tudom felhozni példaként, vinyorol 1,5 perc körül van egy pálya betöltése, SSD-ről kb. 15 másodperc , nem kis különbség... Én is leginkább a gta miatt vettem nemrég a 250-es SSD-t 😊
Én is szeretnék majd jelentkezni, amint visszaszereztem a Steam accountomat...😖 -
Mate
nagyúr
Na elvileg mindenkinek elmentek a meghívók

Továbbra is várnék egy lelkes jelentkezőt, aki figyelné kicsit a csoportot

Illetve majd első hsz-be is beleteszem a steam nick-itteni név párosokat illetve későbbiekben mögé biggyesztem a rockstaros neveket is.
-
rup1u5
nagyúr
Igaz, hogy nekem is lemezes verzió lesz, meg steamet sem használok de azért vegyetek föl engem is a klubba!
...hátha jól jön majd..#13420 Kiskokó:
Nekem is jön még a gépbe egy 250-es SSD meg valószínűleg egy GTX 970 ami remélhetőleg elég lesz hozzá. -
JackFeryll
őstag
Én is szeretnék egy meghívót. Feryll
-
Gyula84
veterán

Can I run it on low settings?
Heres my specs:
i7-5960x overclocked at 4.5 GHz
128 GB DDR4 3300MHz memory
4 x EVO pro 1 TB SSDs in raid 10
QUAD Titan x SLI -
CsonkaImo
addikt
Na akkor még egy nekifutás: Ha lehetséges én is szeretnék csatlakozni a PH-s GTA csoporthoz, íme a profilom. Köszönöm!

-
Kiskokó
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
lehet akkor befektetek egyre.
Bocsi az OFFért
De az baj ha az új SSD-re úgy tenném fel az oprendszert, mint képmás? Vagy nem tudom hogy mondjam pontosan, Talán Norton Ghost tal lehet csinálni.
Aza baj olyan sok driver va na gépen mert sok programhoz sok kiegészitő driver kellett stb nem szivesen raknám újra szüzen a Win-t -
STC Speed
őstag
Na ssd-n is lesz helyem, azért remélem számít,pont haverom mondta h egyetlen hiba gta5 ben,hogy sokat tölt.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi mindenkinek.

Akkor majd megyek abba a csoportba én is.

-
Saccco
nagyúr
Rockstar social és steames gta-sok tudnak együtt multizni?
Feltételezem, hogy nem, vagy?
-
Bjørgersson
félisten
Ez a crew lenne az?Nem.

-
gyimger
őstag
Természetesen csatlakoznék (itt legalább nem ilyen 6-10 éves "az én kocsim szebb" népek vannak), aligha hiszem, hogy a Steam csoport hasznosabb lenne, mint a Rockstar Crew, de majd kiderül.
-
daveoff
veterán
Én is kérnék egy meghívót, köszi!

daveoff/daveoffHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

iszonyat jó lesz 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS