Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz laceszgamer #11299 üzenetére
Én megtettem.
-
laceszgamer
addikt
válasz #42308056 #11295 üzenetére
Mért is? Kétlem, hogy azért bárki is konzolt venne ebben az egy hónapban mert nem tudja a gépigényét a GTA-nak. Maximum inkább akkor látnék erre esélyt, ha tudnák és annyira szörnyű lenne, de így, hogy csak azért sem árulják el, ebben semmi logikus érdeket nem látok.
Pedig már biztosan tudják, ennyivel a megjelenés előtt más a sokszorosításnak kellett indulnia, szóval biztos, hogy van már pontos adat. stb. Aztán maximum majd első nap jön egy nagy adag patch.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Bjørgersson
félisten
válasz #42308056 #11295 üzenetére
Mindig, mindenben a Microsoft és a Sony keze van, ez egyértelmű.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cyberkind
félisten
Látom a Rockstar ismét küldött egy cuppanós puszit a pc-s társadalomnak hogy ismét semmibe nézik őket.
Meglepő ez?
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #11292 üzenetére
Mondjuk igazabol nekem tokmindegy mikor is jelenik meg PC-re, PS4-et ugyis leghamarabb csak jovo osszel tudok venni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gyuromoj
veterán
válasz Bjørgersson #11287 üzenetére
Én csak emiatt nem adtam el a gépemet és vettem PS4-et. Ha viszont késni fog, akkor előrendelés vissza lesz mondva és januárban jöhet a PS4.
(#11291) kovy29
Diablo 3-nál meg pont fordítva volt.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bjørgersson
félisten
Ja igen, ott van meg az elmaradhatatlan konzolos beta beszolas is.
-
titán
válasz Bjørgersson #11287 üzenetére
Ez azert van, mert a felkesz jatekot kiadjak a konzolosoknak, had kapjanak ideggorcsot, a pc tulajok meg mar a tutit kapjak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuromoj #11282 üzenetére
Kapjak be, leszarom, majd veszek egy PS4-et. A tobbi verpeceelitista meg majd ugyis letolti, mert hat mennyit kellett mar varni es amugyis dogoljon meg a Rockstar, hogy mindig kesobb jon pecere. Aztan a VI. resznel majd kezdodik szepen elorol.
-
törölt tag
válasz #81556480 #11269 üzenetére
0-ról indultam, egyesével haladtam a térkép szerint, 9-nél álltam amikor odajutottam. Végigcsináltam közben, de 14.
YouTube-on viszont felvetettek többen hasonló problémát, valamelyiket kétszer kell megcsinálni e szerint. Remélem összejön, aztán jöhet a következő idegbaj az ejtőernyőzések személyében
-
steeel35
tag
válasz jonnyjoker01 #11284 üzenetére
Hála az égnek.
-
gyuromoj
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Kilec ev mulva akkor gta 5 jon mobilra? wow.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #11276 üzenetére
Nem. 10 év alatt okosodott a tv a hűtő, wifi-s a mosógép, a sütő meg minden.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #11275 üzenetére
Azért ugye érzed a kaputelefon és a mobiltelefon közti különbséget?
-
Kiskokó
veterán
na miva nmáááááááá hol vaann a gépigény ????
iPad-en fog futni ?
Most már egyre közelebb a megjelenés... azóta se jött Email a konzol világról hogy előrendeltem, szóval tuti nem fogadta be a rendszer valamiért XD
Na majd valamikor megrendelem megint
Hol olcsó most?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
törölt tag
Elkezdtem csinálni ezeket a knife flight-okat de eszméletlenül nehezek. Szépen sikerült az első 9 e szerint a térkép szerint, de a 10.-et nem hajlandó megadni. Néztem neten videókat, tök ugyanúgy repülök át mi a franc lehet? Az első ház kicsit kinyúlik, ott már oldalazni kellene?
Elméletileg korábban nem sikerülhetett mert eddig nem csináltam ilyet, de már nem tudom mit higgyek. Nem lehet valahogy megoldani hogy betöltöm a PS3 mentésem és kidobja mi van meg és mi nem?
-
-
titán
Arrol van esetleg video/demo stb, hogy pc-n hogy fog kinezni a jatek?
-
STC Speed
őstag
Sajnos mégsem jött össze a mai gta 5 gépigény(még lehet akármi)
De hnap biztos megtudjuk -
front3r
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Én is kb. 2 órát nyomtam 24-én. Nem vitték túlzásba!
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz fausto #11248 üzenetére
Már el is olvadt? Legalább egy-két hétig megmaradhatott volna...
-
fausto
addikt
Kár, hogy ennyi volt a havazás, pláne, hogy nagyrészt nem is volt PSN
-
Sefneni
őstag
Egy gépigény már tényleg jöhetne, mert ma néztem Gameshop-on (ahonnan terveztem rendelni a játékot), hogy feljebb ment az ára a játék kiadójának kérésére.. Én viszont valahogy nem akarok úgy előrendelni semmit, hogy azt se tudom, elmegy-e a gépemen.
Fontos tudnivaló: felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a játék ára 2014.12.19-én 12 999 Ft-ról 13 999 Ft-ra módosult a játék kiadójának kérésére. Ebből adódóan minden olyan rendelés amely 2014.12.19 18:55 után kerül leadásra már az új áron kerül rögzítésre rendszerünkben.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
STC Speed
őstag
Gépigény szerintem holnap lesz.(27.-e miatt )
Rá egy hónap és mehet a menet -
Bjørgersson
félisten
-
-
-
Patrick
addikt
Steamen annyiszor törlöd le és rakod fel, ahányszor akarod. Ha egyszer aktiválod a gamet, onnantól az accountod része.
Valamiért azt érzem pénteken lesz gépigény.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
mrhitoshi
veterán
válasz jonnyjoker01 #11233 üzenetére
Menj pszichológushoz. Szerintem sokan bele se gondolnak, hogy mit művel az a karakter.
Elrabolja a város legnagyobb mexikói gengszter feleségét, leharapja a gengszter egyik fülét, majd pedig elrabol egy JumboJet-et, ami tömve van katonai felszereléssel + kb 50 katona van a fedélzeten, és lezuhan vele. Mindezt cirka 24 óra alatt.[ Szerkesztve ]
PS4
-
ViharVadász
őstag
Ha letörlöd a játékot, csak a gépről törlöd le, Steam account-on rajta marad. Ez gondolom függ majd attól is, hogy milyen DRM lesz még rajta (már ha lesz, de nagyon remélem, hogy nem), hogy hányszor aktiválhatod. De ha nem lesz, akármennyiszer letöltheted. Itt is kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
mrhitoshi
veterán
-
Tyűha ez a Trevor szó szerint egy állat.
Tőle vártam a legkevesebbet,de nagyon jókat szórakozok rajta. -
törölt tag
válasz Bjørgersson #11225 üzenetére
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #11223 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #11222 üzenetére
A matekod sem a legjobb, mai napot leszamitva harom nap van meg a hetbol...
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #11221 üzenetére
Akkor rossz az angolom És a hétből van még egy nap
-
-
CJ3
senior tag
A Steam egyébként jól működik? Mi van ha pl letörlöm a GTA 5 játékot, és újra szeretném majd letölteni és játszani?
Kapok egy kódot amivel bármennyiszer leszedhetem?Mert nekem ez a z 5 db dupla DVD nagyon sok időt el fog venni telepítés stb. Még vacilálok hogy melyik legyen.
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
jonnyjoker01
veterán
2 milliárd 330 millió óra???? Wtf?!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz run4fun #11213 üzenetére
Én nem látom sehol írva hogy karácsonykor lesz gépigény
(#11214) Lauda Ez csak ilyen pár napig tartó kis kedvesség. Véleményem szerint ez fehér homok. Ugyan azok a tulajdonságai mint a sivatagban a homoknak. Csak kifehérítették és rászórták az egész mapra. Ettől még nagyon feelinges !
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gyuromoj #11209 üzenetére
Eszmeletlenul nez ki a jatek, de mar itt latni ket hulyeseget. A bmw ugy lott ki hoban, mint szarazon, persze lehet szoges gumi volt rajta, masik, hogy a buszmegalloban az emberke 1 hogolyotol szetesett?
LaciCRMa homok golyo okoz hosszan tarto serulest? Meg jobb.
[ Szerkesztve ]
-
run4fun
tag
Azt hittem már gépigényre ébredek ma reggel. Mire vársz R* ?
-
-
Patrick
addikt
Jöhetne már a gépigény.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
gyuromoj
veterán
-
L_YKing
addikt
válasz FIREBLADE78 #11206 üzenetére
Lassítod a gépet és a kerekeket kiengeded.. ennyi nem kell művészet hozzá
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
FIREBLADE78
addikt
Hogyan tudnèk normálisan leszàllni a repülővel? Állandóan földhöz baszódik,már 40x próbáltam. Mindjárt szètverem a konzolt idegemben. Trevollal van a küldetés
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
mrhitoshi
veterán
Hogy lehet hógolyót csinálni ? Valami ilyesmi rémlik.
PS4
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest