Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Daffchy #12000 üzenetére

    Az előző asztali gépemben volt ODD, mert akkor még a DVD volt az elterjedt.

    Ha vettem játékot akkor az leginkább Steam-en regisztrálható volt így rákerült az accomra (akkor még nem nagyon volt paypal-ünk vagy a bankkártyánkat féltettük anno).

    Majd elment az asztali gépem, lett laptop abban volt ODD. Lett egy netbook is abba nem volt ODD, pendrive-val meg nem akartam szarakodni Windows-t telepíteni (akkoriban). Így lett egy USB-s külső DVD olvasó-író.

    A mostani asztali gépemben már nincs ODD, mert van az USB-s külső meghajtó, viszont én már tudom, hogy Steam-en kívül máshol nem igen fogok játékot venni.
    Először letesztelem (ha érted mire gondolok...) ami nem Valve vagy Rockstar játék. Ha Valve vagy Rockstar akkor megveszem, mert azok tutira jók mert tudom mire számíthatok.

    Az Ubisoft, EA meg a többi retek meg elmehet a fenébe.
    Tőlük max pár játék kell és szerencsére azok Steam-en is fent vannak amikkel játszanék is, a többi felejthető...

    Egyedül a Mafia szériát sajnálom, hogy így eltűntek... a második részt 10 óra alatt kipörgettem egyhuzamban mikor megjelent. Az első részében meg 28 órát raktam bele, mert annyira megfogott a világa, plusz lehet benne autókázni "rendesen" mert van üzemanyagszint, van motorfék, index, és a bot-ok is úgy ahogy tudnak közlekedni, szóval van mikor autóvezető szimulátorként üzemel nálam :))

    Szó ami szó, neked kell tudnod mik az igényeid és elvárásaid.
    Akarsz DVD-ket meg dobozokat fogdosni és rakosgatni telepítésnél vagy elég ha látod a listádon és bármikor rábökhetsz elindíthatod (ugye nem kell az eredeti DVD-t felpörgetnie) és játszhatsz vagy bárhol letöltheted az adott gépre amiről belépsz Steam-en.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák