Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
PRE-PURCHASE BY FEBRUARY 1 AND GET $1,000,000 IN-GAME PLUS A BONUS $300,000 AND A BONUS GAME
Pre-purchase and get $1,000,000 in-game ($500,000 for Grand Theft Auto V and $500,000 for Grand Theft Auto Online).Pre-purchase by February 1 and get a bonus $300,000 for Grand Theft Auto Online and a bonus digital download of Grand Theft Auto: San Andreas on PC.
2 pre-order kérdés:
1. Mennyire fontos ez az $500k-500k in-game cash a játékban, segít / totál felesleges / megszabadít x óra farmolástól?
2. A 60 eurós ár több / kevesebb lesz majd várhatóan a megjelenés után?
-
htc07
addikt
csend lett a topikban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Dugulna el az UTP kábeled.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, mert szerintem annyian töltik majd, hogy örülni fogsz ha 100kbit/s felett lesz a sebesség.
-
Erdei88
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen

-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
apád f....ülét :ddd
-
jonnyjoker01
veterán
Én az 1Gbites netemmel bajban vagyok?

-
Franklin
addikt
Most kaptam az infót az egyik népszerű kiskerből, hogy azon az áron kapom a játékot, amennyiért előrendeltem, szóval nekem 13e lesz.
-
CJ3
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ott a pont nemsoká kötik a 200-asat.
Eddig ugyanannyiért 20 as volt 
-
Rossi
addikt
válasz
üzenetére
Akkora válság van, hogy most voltam kint Olaszországban, és Milánóban az emberek sorban álltak a Gucci, Louis Vuitton, egyéb luxusboltok pénztáránál...
És pl. a Gucci boltban sem a 2-300 eurós sálakat vitték, hanem az 1000-1500 eurós táskákat, mint a cukrot...
Csak lestem.

-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
2013 Október 1-én mikor jópár millióan próbálták elérni az Online-t akkor volt gond, a pár százezer PC-s játékost bírni fogja.
Amúgy meg akik amiatt panaszkodnak, hogy 1$=1€, azok nézzenek rá, hogy hogyan váltják mostanában!
1 € = 1.1561 $
kb. 40 forintos különbség van a kettő között, és a dollár most nagyon erősödik az Euróval szemben (meg a forinttal is).
-
törölt tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
A battleloghoz hasonló ilyen statisztikai oldal van a rockstarnak az a Rockstar Games Social Club ( csak hogy innét nem lehet multit indítani). Aki összekapcsolta a profilját ezzel az még valami ajándék fegyvert is kapott ha jól emlékszem. És akkor erre jön még rá majd egy program amin keresztül le lehet tölteni a játékot. kezdem sejteni
-
CsonkaImo
addikt
válasz
üzenetére
Battlelog egy webes felület, onnan indítod a multi player-t, illetve a statisztikádat követheted nyomon, némi közösségi funkcióval megfejelve. A játék aktiválását és frissítését ott is az Origin végzi. Szóval inkább az Origin és Steam-hez lesz hasonló, vagy csak egy egyszerű háttérben futó program ami időnként kapcsolódik a netre.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Senki nem tudja mert jelenleg csak olyan verzió létezik amibe játékban bejelentkezel, de külön a klienst megnyitni/Letöltési lehetőség nincs mert ilyen formában nem létezik - szóval élesben egyből a GTAV-tel lesz tesztelve...
Mivel a saját oldalukon is árulnak digitális verziót így valószínű Steam/Origin/Uplay-hez hasonló letöltőkliens lesz. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ebben én is biztos vagyok. De remélem aki dobozosan veszi annak nem lesz gondja. Egyébként a 2013 okt 1-es multi indulása is problémás volt. Viszont miután helyre állt, az RGSC is jobb lett mint előtte bármikor. Nemtudom ez a kliens mi elsz pontosan. olyan mint a battlelog vagy a steam? nem vágom ezeket.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jajj megszokhattam volna már hogy nem érdemes neked írni

(#11875) Szaby59 Több száz millióra gondoltál ugye? Elvégre a PC-táborról beszélünk
-
törölt tag
válasz
Franklin
üzenetére
Ezért is érdemesebb steamről vagy dobozosan venni, mert az RGSC még a bejelentkezéseket se fogja bírni nemhogy ha több százan/ezren elkezdenek 60 gigát letölteni.
Elég hülye dolog ez a R* részéről, ott van a Steam erre saját -jelenleg nem létező- klienst erőltetik ahhoz a "rengeteg" PC-s játékhoz amit kiadnak. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nehogy azt hidd hogy annyira aprópénz. mindenhol vannak kevésbé tehetős emberek. Szlovákba hiába van euró, ott se egy olcsó dolog lesz ha ennyibe fog kerülni.Sőt még az usában is sokat változott a helyzet a " válság " óta. Van kint egy rokonom ő mondta.Akárhogy is nézem, Rokiék elég sokat akarnak még ezen is szakítani

-
MeghaL0L
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De nincsen itt oiró

-
Erdei88
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szerintem már letiltották
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pontosan, értem az iróniát!
Pl ahol én lakom ott közel 10 ezer forintért adnak olyan netet amivel 1Mb/s-al jön fixen. Vicc... Itt nincs se Digi, se UPC. Mondjuk igazából ez nem gond, mert koliba ilyennel nincs gond a 100/100 -as nettel. Nekem egyszerűen csak van egy feelingje a dobozos verziónak. De ha a dobozos nem aktiválható steamen akkor természetesen a jóval olcsóbb digitálisat fogom választani valami alternatív oldalról. De az halál biztos, hogy 60 euro-t nem fogok adni érte steam-en.( Hacsak addig nem esik egy rakat cs:go láda, amiből összejön egy kis pénz
) Ne viccelődjünk már, az 20 ezer forint körül mozog most. -
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na ja, az 1 megás netemmel (5000Ft/hó) nem szívesen töltögetném 2 hónapig. Jó lesz a kazalnyi dvd is.
-
törölt tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Biztos hogy lesz oda is van írva, hogy RGSC acc + valami verification app (gondolom a kliens).
Az egy dolog, hogy kell mellé de legalább a letöltés nem arról megy hanem steamről + elvileg lesznek steames achievementek (bár ez nem olyan nagy dolog).Az viszont érdekes lesz, hogy akar a Rockstar gyakorlatilag a nulláról megírni egy kliensprogramot a launchra...
Remélem nem az lesz, hogy az óriási terhelés miatt senki nem fog tudni játszani... -
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt jól megmondtad

-
MeghaL0L
addikt
Srácok, vajon ez EZ az oldal mennyire megbízható?
29,70 -re jön ki ami egy olyan 9 - 10 ezer forint.
Ez a legolcsóbb a neten, kérdés mennyire megbízható.
-
spanglee001
addikt
az 576-nál azt írja 14000-15000ft
én még 12000ért rendeltem elő, remélem anyiba meg is kapom
-
törölt tag
És ennyi is volt a kínai/indiai gift.
Bárcsak ennyire szaporán menne a portolás is...
-
Gunners!
csendes tag
válasz
üzenetére
Hát ezaz, a saját oldalán drágábban árulják mint mondjuk egy itthoni boltban :S
Oké, hogy támogatják, de ennyire?Amúgy a Konzolok szervizénél rendeltem elő 12980-ért az előtt míg fel nem ment az ára,
de még így is "csak" 13790.-
Azért az 59,99 euro-tól jóval olcsobb... -
csaba951
veterán
válasz
Gunners!
üzenetére
A magyar boltokban mindenképpen 60 € alatt fogod megkapni a játékot, mert a RockStar kedvezményt ad a boltoknak a magyarországi értékesítésre. Online boltokban nem adnak ilyen kedvezményt, hogy mások ne éljenek vele vissza.
12980 Ft - na, ezt gyorsan felejtsd el! A megjelenéskor fogod megtudni a bolttól a pontos árat. Nagyon nagy az esélye, hogy addig tovább romlik a forint. Tehát legalább 15000 Ft-os árra készülj!

RockStart hivatalos oldalán is 59,99 €. Nem tudom honnan vetted, hogy 13000 Ft-ért meg lehet venni onnan!
-
Gunners!
csendes tag
Valaki mondja már meg, hogy van az hogy Steamen a GTA 5: 60 euro,
ugyan így a Rockstar hivatalos oldalán is a magyar boltokban meg elő lehet rendelni 13 ezer forinttól.
Special én 12980-ért rendeltem elő.
A kérdés az, hogy változni fog vajon az ára itthon is tehát kb 19000ft felettire mert ugye euro árfolyam jelenleg ezzel az árral 19100ft-ra jön ki, ha nem akkor hol a trükk?
Az áfáról nem is ejtettem szót....27%+
Előre is köszi. -
negyven2
nagyúr

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
viszont a többi netes előrendelő oldal szerint nem steames lesz a kulcs, hanem a rockstar rendszerét használják, így esélyes hogy a dobozos is ilyen lesz és mint a max paynenél nem lesz régiózár és lesz fél áron kulcs
-
Bjørgersson
félisten
Steamen is beárazták 60€-ra, az előrendelők pedig San Andreast kapnak mellé.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
elképzelhető lenne visszaugrani a sztoriban a 2 és a 3 közé. ott van jó sok eltelt év
-
negyven2
nagyúr
Egy Bully HD remaket? link
-
törölt tag
Hát gyerekek, jó nagy szopás ez a PC verzió. kell ez nektek ?

-
Franklin
addikt
Aki 13-ért rendelte elő, az annyiért is fogja megkapni, vagy majd a megjelenéskori árat kell fizetnie?
Ami - elnézve a forint/euró árfolyamot - ki tudja mennyi lesz március végén...
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tehát több mint 19 ezer Ft, a dobozos kiadás meg 14k körül rendelhető elő. Én mint "rajongó" biztos az utóbbit választom. Nekem fontos, hogy fizikailag is meg legyen, persze megértem azt is aki az 1. másodperctől játszani szeretne. Meg biztos lesznek különféle kiadások is, amit megint más áron kínálnak.
figure85: Steam-en, Origin-en és Uplay-en is így kezdenek az AAA címek.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A Rockstar Warhouse mindig is a legdrágább volt ilyen tekintetben, tehát nem igazán mérvadó! valamint úgy tudom, ők nem Steam kódot adnak, hanem talán saját rendszert használnak mai viszont itthonról nem érhető el.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, csak azok nem 2 éves portok. De jól csinálják, először x360/ps3, utána x1/ps4-re most meg PC-re adják el teljes áron.
-
-
törölt tag
előrendelők kapnak pénzt meg másik játékot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

CactuS