Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rup1u5
nagyúr
Május 14.
-
csaba951
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szerintem se lesz már az árpilisi megjelenésből semmi!

Tippek a következő időpontra? Szerintem most május 5-e következik!

-
Scholes9
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
😞
-
cyberkind
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Se aranylemez, se semmi...
-
laceszgamer
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
Viszont ami megint nincs még az egy kép a PC-s dobozos kiadásról, vagy pár friss ingame videó, kép. Legutolsó csúszás előtt is pont erre gondoltam, hogy ennyivela megjelenés előtt, már minimum a sokszorosításnál kellene, hogy járjanak. Utána még a szállítás, stb. is időbe kerül, és ha azt vesszük, hogy elméletileg mennyi van vissza a megjelenésig... hát nekem kezd megint gyanussá válni a dolog.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ki is nézném ezt belőlük 😄
-
Puma K
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A moddereket már várom mit fognak tudni kihozni az V-ből PC-n mint textúrák mind pedig autók tekintetében.
Az oroszok nagyon rámentek a kocsikra és olyan részletesen és szépen csináltak meg egy párat, hogy ejjha.
A IV-ben is leszakadnak az elemek, de nehezebben válnak le az autóról. Továbbá még szintén a IV-ben ahogy az úthibák/kátyúk-emelkedők megdobják a kocsit nagyobb sebességnél az is életszerűbb (így szoktak sokan meghalni a valóéletben... elszállnak nagy sebességgel a kocsival mert nem ismerik az adott terepet és a fizikát is elfelejtik, hogyan hat a kocsira).
Játék közben én is szoktam nevetni amikor durvábban sikerül a tervezettnél jobban törni a kocsit... a IV-ben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt viszont vedd figyelembe, hogy amit linkeltél videó azt előző generációs konzolon azaz Xbox 360-on vették fel. Az V. rész szebb PS4-XboxOne-on.
Nem azt írtam, hogy nincs hanem hogy kezdenek vele valamit ha már lett FPS nézet meg 4k felbontás támogatás meg szebb látványvilág PC-n.
Igaz kicsit komplexebb utólag belenyúlkálni és én sem látom sok esélyét, hogy megcsinálják csak remélem, hogy azért mégis piszkálnak rajta valamit... ha már a IV és az V közötti szintre felhoznák az már jó lenne nekem."szerintem a IV volt abszolút gagyi ilyen téren."
Egyet kérdezek.
Te vezetsz? Vagy szoktál vezetni gyakrabban minden élethelyzetben?Én ezek miatt hiányolom azt amit korábban leírtam. Ha már elindultak a realisztikus irányítás felé egy kicsit, nem értem miért kellett most 2-öt hátra lépniük.
A motorral lehet kanyarodni csak vagy meg kell csúsztatni a seggét vagy a féket kéne használni a sebességednek megfelelően és lehet kanyarodni azzal is.
A kanyarban azért dőlnek meg bizonyos autók mert a finom rugózás miatt nem valami feszes a futómű így billeg a kocsi. Amcsi autóknál ez leginkább jellemző, de próbálj ki a játékban egy Comet-et vagy Sultan-t (nem az RS-t a simát) és látod majd azok nem billegnek.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
CsonkaImo
üzenetére
A váltásnál, kanyarodásnál belengő autók miatt tetszik nagyon nekem is a GTA 4.
Különösen a régi, amerikai autóknál oldották meg jól ezt. Nagyon realisztikus! A Speedo-t például nagyon eltalálták mozgásra. Kár, hogy nem kapott jó kis V8 hangot valamint a dinamikája és gyorsulása is sokkal gyengébb a valósághoz képest. 3 generációnyi Chevy Express-t vezettem napi rendszerességgel az elmúlt 10 évben, úgyhogy ki merem jelenteni, hogy a 4-ben pontosan úgy lengedeznek az amcsi verdák ahogy a valóságban. Kivéve, hogy a 3 tonnás 6Literes V8-as seggét lazán raktam ki úgy tágasabb kereszteződésekben, hogy a traktor méretű gumik füstölögtek.
Jó lenne ezt viszont látni az 5.ben is. -
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Azért a IV. inkább csónakfelfüggesztéses autókat tartalmaz, mint reálisakat. Bár jókat lehet driftelni benne, szerettem is vezetgetni csak úgy cél nélkül.
Nekem csak egy régi C3as Citroenem van, ami ugye nem a sportosság és kanyarvadászat jelképe, de ha úgy dőlne és csúszna kanyarodás közben, már tuti Szent Péternél várnám a GTA V megjelenését (vagy egy üstben odalent
). -
CsonkaImo
addikt
válasz
üzenetére
"Emlékszem első benyomásom a IV-nél az volt hogy irreálisan megdől a kanyarban a kocsi." Pedig vannak ilyen autók. Nekünk még van egy 97-es Rover 620Si-nk, ezt simán döntöm én is így az élesebb kanyarokban.
Régen nem volt olyan komoly felfüggesztés mint a mai autókban.Persze igazad van, IV-ben kicsit olyan mintha terepjárókkal kanyarodnál 100-al. Tényleg dölnek rendesen.
-
törölt tag
válasz
Puma K
üzenetére
van benne törésmodell, csak a saját autót fel lehet szerelni armorral és kevésbé fog törni. viszont széria kocsit nagyon is le lehet alázni

szerintem a IV volt abszolút gagyi ilyen téren. most visszatérve meg főleg. motorral nem lehet benne kanyarodni. Akkor fogjátok ezt megtapasztalni ha játszotok vele kicsit többet. Véleményem szerint ezen a téren nem lesz változás, csak majd a modderek készítenek hozzá mindenféle modokat.
(#12979) rup1u5 nézzél akkor a IV ről stunt videókat, abban is tudott irreális ugrásokat csinálni, aki akart.
nem értem miért lenne ez konzol fogyaték jellemző, mikor a IV ben megegyezik a konzol és a pc törés? valami kommentelő kitalálta hogy ez a konzol korlátai miatt van. Az senkiben sem merült fel hogy a készítők így akarták megcsinálni és kész ? tartom azt az egyéni véleményt hogy sokkal reálisabb a törés ( nem a saját autóknál) és a vezetés. Emlékszem első benyomásom a IV-nél az volt hogy irreálisan megdől a kanyarban a kocsi.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Puma K
üzenetére
Itt van egy összehasonlítás. A IV-ben jobban gyűrődnek az autók, viszont az 5-ben leszakadnak a karosszéria elemek. Marha nagy különbség nincs a kettő között, igaz nekem is kicsit jobban bejön a IV fizikája így videó alapján, pl.: váltásnál beleng az autó, de szerintem az V se rossz, ott pl.: kiszakad az egész kerék ha úgy van.
Jó lesz ez, sokat fogok nevetni az tuti. 
Szerk.: Egyébként tisztán látszik, hogy ugyan az az engine dolgozik mindkettő alatt. Csinosítottak az V-ön ez tény, de sokat nem foglalkoztak a motorral. Ami nem baj, mert szerintem a IV is jól néz ki mai szemmel is. A játékélmény meg odavág, és ez a fontos.
-
Puma K
nagyúr
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
A GTA 2 óta eleget hülyülök a GTA IV kiegjeig bezárólag PC-n.
Ennek ellenére hiányolom azt a lehetőséget amivel a "hülyegyerek" kategóriából át lehetne állítani egy mod bekapcsolásával a realisztikusabb játékmenetbe, hogy egy kicsit nehezebb legyen az alaptól.
A törésmodell részét visszalépésnek tartom eléggé. A GTA SA után felüdülés volt 2008-ban látni, hogy végre jobban-"életszerűbben" törnek a kocsik és viselkednek.
"Azt várom, hogy minimum a GTA 4 szintjét hozzák fizika, törés, ragdoll esetében.."

Jó lenne, de félek, hogy annyira nem akarnak majd a bazári stílusból a normálisba átmenni még PC-n sem... és itt is megtartják ezt a konzolos fogyaték fizikát.
-
válasz
rup1u5
üzenetére
Akkor csalódni fogsz, árkádabb lett, ami a közízlésnek jobban megfelel (volt olyan kollégám, aki pont az autóvezetés miatt nem GTA IV-ezett), mi meg max húzzuk egy picit a szájunkat. Anno PS3-on belement pár hónap nekem, meg lehet szokni.
A törést nem butábbnak mondanám a IV-nél, mert 100x többféleképp és részletesebben lehet széttörni a kocsit, csak jóval lassabban sérül.
De gondolom majd ehhez is lesz realistic damage mod, a kérdés, hogy a multiba ezeket mennyire engedik, tippre semennyire
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Nézem a gameplay videókat és nekem az abnormális gravitáció zavarja a szemem nagyon. Akkorákat ugranak a szereplők és olyan irreális távolságokat ugratnak járművekkel mintha a holdon lennének.

Azt várom, hogy minimum a GTA 4 szintjét hozzák fizika, törés, ragdoll esetében de egyelőre a videók alapján nekem kétségeim vannak. Az Euphoria a 4.-ben nagyon jól működik. -
DokiBaxxi
őstag
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Remélem az autók törésével is kezdenek valamit a grafika mellet, mert amit eddig próbáltam konzolon és láttam gameplay videókat eléggé gagyi a IV után.
A Need for Speed-en nevelkedett gyerkőcök nagy örömére... ott mi volt U2 multiban? A kimaxolt kocsiddal 320-al becsapódtál a kanyarba, de végigpattogtál a falon és így nem lett semmi bajod kanyarodni meg alig kellett... aki meg próbált szabályosan-rendesen vezetni az meg nem nyert kb sosem.A mostani GTA V-nél tipikus olyan "elfogyott a konzol ereje, mert nagy a pálya és komplex lett maga a játék de azért rakunk bele valami törés félét..." lásd 2010-es Mafia 2. Szinte ugyan az a törésmodell van benne mint most az V-ben...

Plusz rakhatnának bele valami "realistic mod"-ot amit lehetne ki-be kapcsolni single vagy akár muliban is. Gondolok itt arra, hogy a járműveket tankolni kelljen, a karaktereket etetni és miegymás ne megy Sims-re vágyom, de így túl egyszerű néha
.Van egy Steam-es játék a The Ship ott a gyilkolászás mellett mindenféle higiéniára is figyelni kell, de így még jobban megnehezíti a játékot és életszerűbbé teszi ráadásul úgy hogy multi a lényege a játéknak.
-
STC Speed
őstag
Na sztem ha Április 1-ig nem halasztanak,akkor nyert ügy van

-
Dave567
veterán
Hát marhára kiváncsi leszek erre a megjelenésre, a gépigényre meg főleg, én bízom a Rokstarban, nem nagyon adtak még ki rossz játékot.
A 4 is tetszett, egy év után lehetett vele rendesen játszani.
Eddig Xboxon próbáltam, rózsaszín nagypap, fel a Daru tetejére és onnan kemp.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem.
Amennyiért előrendelted, annyit fizetsz megjelenéskor. -
csaba951
veterán
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Jól tudod!
1) Amazon dobozos változat sem lesz Steam-es. Akkor majd biztos a pár darabot értékesítő Konzolok Szervíze és a CD Galaxis olyat kap a Rockstartól ami Steam-es. Hát persze!
2)
>játékot optikai (DVD / BD) meghajtó nélkül is feltelepítheted!Tulajdonképpen ez se biztos, mert nem ígérte meg senki. Megjelenéskor majd kiderül.

-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A végleges ár akkor lesz végleges amikor megjelenik a játék. Addig csak elővételi ár van.
-
Đusty
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
[Itt] le van írva mi kell a 100%-hoz a socialclubon pedig regisztráció után ellenőrizni is tudod, mi hiányzik.
-
jonnyjoker01
veterán
Konzolokszervizén az a 13790 végleges ár vagy a megjelenés napján nézik az árfolyamot?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Legközelebb ha valamit spoilerezel akkor vesd be a kreatív fantáziád, hogy kitakard azt
amit nem mindenkinek kéne látnia.. -
CsonkaImo
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
PS4-es topic nincs a GTA V-nek? Ott lehet, hogy kevesebb tag számára lenne új ez az infó!

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Legközelebb tehetnél mondjuk egy S P O I L E R ! ! ! ! ! -t ha ilyet írsz

-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok!
PS4en elvileg végigvittem a Story Mode-ot ([spoiler törölve]) de a mentésekneél csak 65% látszik. Az azért van mert nem volt 100%os az összes mission vagy van még valami ?
köszi!
[ Módosította: Karma ]
-
laceszgamer
addikt
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele. A régebbi GTA-k sem azért kerülnek még manapság is néha elő mert olyan szépek voltak ( Jó nem mondom, hogy az 5 ronda lenne.
) A játékélmény legyen meg ennyi teljesen elég.
Pár konzolos teszten kívül direkt nem néztem semmi egyebet a játékról, legyen minden ujdonság majd.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem annyira nem fontos. Nyilván örültem volna ha Mantle támogatás lenne (szvsz hasznosabb is mint a 3D), de nem fogok belehalni. Fusson jól mindenkinek az a lényeg.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha már itt tartunk, van Sli támogatás abban a játékban?
Fura, nekem sose jött össze, amíg a CF olykor igen. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére

-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt pedig az nV "The way it's meant to be played" címek között van a honlapjuk szerint.
cyberkind: Az nVidia nem követel egy bizonyos optimalizáltsági szintet (AMD-vel ellentétben), de az AC szériában az Ubisoft jóval sárosabb, mert még konzolokon is volt probléma.

-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az Nv segédkezett ebben is, mint a AC Unity-ben és tárasiban, aminek láthatjuk a végét.

-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyik hivatalos közleményben volt megemlítve az nVidia 3D Vision 3 monitor támogatással. Ebből következik, hogy nV partnerségben lesz a játék.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Itt linkelte valaki hogy NV port, csupán ezért írom.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor jó

Amúgy csak a Steamen vett GTA 5 lesz steames? Mert a konzolokszervizénél ez áll: A Grand Theft Auto V PC verziójának aktiválókódját az online Steam rendszeren keresztül is felhasználhatod, így a játékot optikai (DVD / BD) meghajtó nélkül is feltelepítheted!
Én pedig úgy tudtam, hogy bárhol veszem a GTA 5-öt, az nem lesz aktiválható steamen
(kivéve a steamen vett, jó kis 60 €-s változat) -
cyberkind
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha olyan csodás NV port lesz mint 4, el, de minek.

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére

-
Gyula84
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
sajnos nem

-
jonnyjoker01
veterán
R9 390x-en el fog indulni a játék?
-
780 még bőven jó lesz
Meg a 290 is... Nem tudom hova akarsz annál feljebb lépni. -
Puma K
nagyúr
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Nekem egy GTX 760 (GPU boost 1162Mhz, VRAM 1502Mhz) a GTA IV-gyet és a kiegészítőit 3840x2160-ban full grafikán szépen stabilan viszi.
Ebből a tapasztalatból és, hogy időközben csak faragtak annyit a grafikus motoron a GTA V esetében, hogy jobban kihasználja a több magos és így több szálon dolgozni tudó procikat, na meg a modernebb-erősebb VGA kártyákat. Nem érzem a veszélyét, hogy full HD-ban ne tudjak majd very high helyett high beállítások mellett játszani GTX 760 mellett. Maximum 1-2 effektet kell majd lejjebb vennem.
Érdekességnek leírom még, hogy múltkor próbálgattam a GTA IV Gay Tony-ból felvenni játékmenet videókat 2160p-nél, mert érdekelt mi sül ki belőle ShadowPlay-t használva (azóta az SP-t letöröltem és MSI Afterburner van fent helyette ami ugye egy tuning progi, de tudja használni a GTX600 széria óta az Nv kártyákon lévő videózásra használható chipet)
Amit láttam azaz, hogy elfogyott a VGA annál a felbontásnál videózgatás közben. Az FPS beesett 20-30 közé és a messzebb lévő pályaelemek (út, épületek, hidak stb) eltűntek majd ha elindultam kocsival egy irányba akkor a pálya nem minden része látszódott majd ahogy közeledtem úgy rajzolódott ki a részek, előbb okádék minőségű textúrák töltődtek be lépésenként a többi felbontású... viszont ha levettem 1440p-re a felbontást, de többi beállításhoz nem nyúltam azaz minden maradt maxon, már rögtön megvolt videózás mellett(!) a stabil 60FPS szóval ha minden igaz akkor még stream-elni is fogom tudni Steam-en a távolabbi ismerősöknek a PC-s GTA V-öt minimum full HD-ben
De majd mindenre fény derül ha egyszer végre megjelenik...

-
Bal0924
senior tag
Végig vittem 100-ra és felmentem a hegyre, de nem jelent meg az űrhajó, miért? (3kor)
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Sikerült 100%-ra végig vinnem! (PS4)
Játék beli idő. 3n11ó3p16ms!!!!! (M, F, T)
1 hónap, -5nap alatt!1 kérdésem lenne: 1x csináltam vadászatot Trevor-ral. a vadászat beletartozik a 100%hoz?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Gyakorlatilag a GTA 5 megjelenésére és az első tesztekre, benchmarkokra várok a vga vásárlással. Kíváncsi vagyok 1920*1200-n, kimaxolva milyen GPU, mennyi vram kell majd neki. 970-980 szint remélem elég lesz. "1080"-at biztos nem fogok venni. 100K~£250-nél többet nem vagyok hajlandó vga-ra költeni.
-
jonnyjoker01
veterán
Kérlek ne viccelődjünk ezzel, a szónak ereje van

-
csaba951
veterán
Na, vajon mikor jelentik be, hogy megint késik a PC változat?
-
steeel35
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, ha újrajátszod. :d
-
jonnyjoker01
veterán
Single-ben is elérhető a heist valamilyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különösen a régi, amerikai autóknál oldották meg jól ezt. Nagyon realisztikus! A
Régen nem volt olyan komoly felfüggesztés mint a mai autókban.

(kivéve a steamen vett, jó kis 60 €-s változat)

CactuS