Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia.
Szerintem a bunkerhez a működéshez kell egy CEO iroda vagy Mc klubház.
Bár lehet CEO iroda nélkül is lehetsz már CEO.
De a bunkerben a számítógépet csak CEo vagy MC főnökként tudod kezelni,vagyis ha nincs CEO vagy MC klubod nem tudsz benne termelni sem,szerintem. -
ProgenXL
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
van egy összefoglaló rész a lap tetején. Azt is érdemes átnézni
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Nem rég kezdtem játszani, 13-mas szinten vagyok de a belépési bónuszoknak hála van 1.8 Millióm. Nincs még ingatlanom. Ebből tudnék venni elég sok félét. Mennyit érdemes elkölteni, és mit érdemes venni? Akár egy bunker is kitelne.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Tájékoztató jelleg.
Anyagilag nincs gondom amúgy. -
ProgenXL
őstag
850ezret utaltak ma a számlámra.
-
Plata
félisten
-
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Egyszerre 3 ládát lehet lopni,a feladat mindig más,van hogy túl egyszerű van hogy nehezebb.
Volt már hogy 700 méterre a raktártól kellett hazavinni egy kamiont amiben 3 láda volt.
Van hogy a 3 láda egybe van csomagolva van hogy 3 külön ládába,azt akkor 3 fordulóval kell hazavinned ha egyedül vagy,de opressorral nem gond.
Sokszor a 3 láda egybe van rakva és egy teherautóban vagy kamionban van és csak haza kell vele menned.
Van amikor el lopják és le kell őket lőni majd úgy hazavinni,van hogy rendőrségről kell ellopni.
Sokféle küldi van.
CEO irodában vagy terrorbyte-ban megnézem milyen lopás van,ha jewel,akkor kiválasztom a jewel raktáram és elindítom,ha gemstone a gemes raktárban indítom,bulliont bullion raktárba,art-ot art raktárba,a többi gezemicét a vegyes raktárba.
Bár egy kis gebasz most bejött,pár special árut rossz helyre raktam.
Fórum troll bőrt asszem art raktárba,a húsvéti tojást talán gemstone raktárba.
Az arany minigunt meg a fene tudja hova. -
Plata
félisten
Autólopás vacak.
Főleg ha helikopteres lövöldözős akkor konkrétan szar.
Vagy féléve nem is loptam kocsit.
Akkor se magamnak vittem haza hanem odaadtam másnak hogy ő vigye be.
CEO ládázás nyugisabb,Opressorral meg könnyű is.
Van 5 raktáram így nincs cd rajta.Mehet állandóan.
Nekem sokkal jobb és nyugisabb mint autólopás.
Az idegesítő tud lenni nagyon. -
Segal
veterán
válasz
Krisz0418
üzenetére
Ha hulyere szeretned keresni a jatekba magad akkor autolopas/eladast csinalj orba szajba. Melos mert ott nem veszed a cuccot hanem el kell menni erte de olyan brutalis glitch van benne amivel meg ha egyedul csinalod is 20 percenkent 75-80k-t kereshetsz. Ha meg besegitesz masoknak es masok is neked megjobb mutatot lehet kihozni

-
Krisz0418
őstag
Sziasztok!
Fullos kokó farmom van, megvan minden fejlesztés kivéve a security. Na már most, eddig az 5 csík product ért kb 500ezret. 1csík kb 100körül. Most valamiért az 5csík csak 200+-t ér, ez miért van? Tegnap a meth is 86ot ért most meg 51et
-
hegyipapa
senior tag
27/11/2018 Weekly GTA Online Bonuses
Bonus GTA$ and RP Activities:
Special Cargo sell missions (1.25X)
Transform Races (2X)
Discounted Content
Dinka Jester Classic ($553,000)
Übermacht Revolter ($1,046,500)
Progen Tyrus ($1,657,500)
Grotti X80 Proto ($1,755,000)
Declasse Drift Tampa ($646,750)
MOC and MOC renovations (40% Discount)
Cargobob ($1,074,000)
Rhino Tank ($900,000)
Time Trial:
Coast To Coast
Premium Race:
H200 (Sports Class)
Targeted Sales:
Avenger (50% Discount)
-
törölt tag
Hogyan lehet a drónnal lőni, ami nem a sokkolás?
-
kahuta
csendes tag
Sziasztok!
Biztos már sokan kérdezték, de sorry.Megvásárolt helikoptert (buzzard) vagy bármilyen repülőt el lehet adni? Ha igen hogyan?
-
Anulu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Melyik az pontosan?
-
-
Segal
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
Én most az Assetto Corsa Competizione-ra vagyok rákattanva. Azután milyen fura lenne a gta-s irányítás

Istenigazából amikor láttam hogy akciózva van a nightclub meg kapok a semmiért 1.3 misit elgondolkodtam hogy feljövök de aztán amikor kattintani kellett volna már elgondolkodtam hogy minek is vegyem meg a club-ot ha már nem tervezem a farmolást a játékba?
Persze elképzelhető hogy pár alkalommal még fel fogok nézni de akkor már csak a társaság miatt meg hülyülés céljából mert engem ez a gályázz hogy lehessen egy x+1 autód vagy épp motorod, helikoptered stb már nem mozgat. -
ProgenXL
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Most elég ha csak fellépsz.

"Mindazok, akik november 26-ig belépnek a multiplayerbe, máris $750.000 dollár ingyen költőpénzre számíthatnak a jövő héten, ráadásul minden egyes további napon történő bejelentkezéssel további $100 ezer dollárral tolhatjuk meg a pofátlanul ölünkbe hulló összeget, így aki az elkövetkező hét nap mindegyikén belép, összesen $1.350.000 GTA dollár boldog tulajdonosa lehet. Ez december 3-ig kerül elhelyezésre a Maze Bank bankszámlánkon."
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Ezeket tudod kifejleszteni a bunkerben.
Elég sok olyan dolog is van benne, amit soha nem fogsz használni, de vannak jó dolgok is.
Én először kifejlesztettem mindent, még így is baromi sok idő volt az összeset kivárni.
-
Anulu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tehát akkor mindenféleképpen el kell kezdeni a fejlesztést és amint van valamennyi eredmény akkor tudom csak megvenni?
-
ProgenXL
őstag
Annyit Forza Horizon 4-eztem hogy most tök fura a gta-ba menni...
rendesen béna lettem.. Este lesz mit gyakorolni ha fellépek. 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jobs -> Deadline
Vagy valahol ott
-
FehérHolló
veterán
-
Segal
veterán
válasz
Anulu79
üzenetére
Randomba adja a fejlesztéseket. Te sajnos nem tudod befolyásolni. Akkor senki sem venné meg azokat amire nincs szüksége de mérget vehetsz rá hogy hamarabb kell kifejlesztened majd 1-2 skint amire semmi szükséged sem lesz mint amire vágynál.
Ugyanott a bunkerba lehet megvenni a fejlesztéseket. Roppant bosszantó viszont hogy ha vennéd akkor is várnod kell mindig egy picit a következőre.
Emlékszem a megjelenés napján felvásároltam az összeset (akkor laza 10 millió körül volt) de ráment a fél délutánom mire kivártam. Utána viszont mentem baromkodni azzal a lekérhető golyóálló ruhával
-
Segal
veterán
válasz
Anulu79
üzenetére
Istenigazából szerintem megvenni éri meg a legjobban a fejlesztéseket mert a kutatással olcsóbbnak tűnik de apránként ugyanúgy fizeted a részleteket.
Ha mindenképp a kutatást választod akkor a fele fele mert akkor legalább termel is. A másik elég lelombozó hogy csak hordod be a supply-t és kivenni semmit sem tudsz. -
Anulu79
addikt
Ha be van kapcsolva a bunkerben a kutatás akkor lassabban termel vagy csak több supply kell bele?
-
szTotyy
őstag
Motoros klubhoz 'Bike Clubhouse'-t kell venned. Csak ennyi.
A SecuroServhez pedig irodát.
Mindkettőt a telefonod net böngészőjén keresztül is meg tudod venni.
Vagy a motoros klubban, vagy a CEOban (SecuroServ) benne vagy, akkor odaenged a géphez.
A lap tetején az összefoglaló valóban elég hasznos. Ha szánsz rá néhány percet, sokkal jobban átlátod a dolgokat. -
Plata
félisten
Ha van Motoros clubházad akkor tudsz venni gyárat.
Anélkül nem vehetsz.Szerintem.
Öt féle gyár van,kokain,meth,hamis mani,mariska és hamis irat gyár.
Utolsó kettőt nem éri meg venni.
Bunkerben sok minden van,ott dekkol a MOC,de ott az emberek fegyvert gyártanak vagy különféle fejlesztéseket kutatnak ki.
Fegyver gyártásból pénzed lesz,1 teli bunker 1milla dolcsi.Plusz a bónuszok.
De fejlesztett fegyvereket is itt kisérletezheted ki,fegyvereket a kocsijaidra,új festést kocsikra meg egyéb marhaságot.
Olvasd el fent az összefoglalót. -
Đusty
addikt
Hogyan kell gyárat venni és hol látom, hogy milyet? Hol kell beállítani mit termeljen? A bunker mire jó?
-
PeL
addikt
válasz
Krisz0418
üzenetére
Üdv.
Night Club elsőre kicsit összetettnek tűnhet de amúgy rém egyszerű. Van neki egy popularity része ami minél nagyobb annál több pénzt hoz naponta, amit a night clubban található széfből tudsz kivenni és 75.000 dollárnál nem lehet benne több. Ha a csík maxon van 10K jön egy játékbeli nap után, ha üres akkor 500. Én ezzel személy szerint nem foglalkozom, mert a népszerűség elég gyorsan csökken és fél csíkokat töltenek bele az ehhez kapcsolódó missziók, még asszem a DJ-k variálásával is lehet tornázni rajta de ezt nem tudom biztosan, majd valaki leírja aki jobban vágja ezt a részét.
Amit viszont biztosan tudok hogy megéri fenntartani, viszont kell hozzá néhány dolog hogy maximális hatékonysággal ki tudd használni. A management résznél van 5 technikus, az elsőt asszem alapból megkapod, a többit meg kell vásárolni, minden feloldott után egyre többe kerül a következő. Ezeket az embereket rá lehet állítani 1-1 termék előállítására, összesen 7 féle terméket tud a Night Club termelni. Viszont hogy ténylegesen mit tud termelni az attól függ hogy milyen MC gyárak és egyebek vannak meg. Hogy mind a 7 féle terméket tudja csinálni a club ezek kellenek:
- Minden MC gyár (kokó, meth, fű, hamis pénz, hamis papírok)
- CEO raktár vagy hangár
- BunkerEzekből ugye maximum 5 félét tud egyszerre csinálni (mert 5 technikusod lehet max), ha egy termék megtelik (ellenőrizheted hogy hogy áll az összesítő ábrán valamelyik fülön) át kell állítani a technikust más fajta termékre amiből még nincs. Az egészben az a legjobb hogy teljesen passzív, nem kell supplyzni sem mint az MC gyáraknál vagy a bunkernél, ha online vagy termelődik benne a cucc és ha sokat játszol 2-3 naponta ki lehet belőle szedni 1-1,5 millió körül. A termelés gyorsítását szolgáló fejlesztést mindenképp vedd meg bele, a securityre azt mondják nem fontos, én mindenhová megvettem inkább.
Ja és még valami: A night club teljesen független a fent felsorolt gyáraktól, tehát ha az MC gyárakat nem supplyzod a night club akkor is termel gond nélkül (Viszont ha fel is függeszted valamelyiket akkor a night club sem termeli az adott ágazatot). Az eladott cuccokból pedig Gay Tony lecsíp mindig magának 10%-ot.
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Nem reg vettem meg a nightclubot. Termel ez annyit hog megeri vele foglalkozni? Es ha igen akkor hogy? Mit allitsak be? Ebben kernek kis segitseget.
-
Headers
tag
Nektek sem akar csatlakozni a játék?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Anulu79
üzenetére
Nem Steames játék hozzáadása a Könyvtárhoz
Achievementek nem lesznek.
-
Anulu79
addikt
Van olyan lehetőség, hogy a lemezes játékot valahogy hozzá adjam a Stemahez? Ha hozzá van adva akkor ugyan úgy kapom a teljesítmény eléréseket mint a sima Steam-es játékoknál?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
gyorsabb az első betöltés indításkor, de Online szerver függő is úgyhogy változó. HDD-nél a sebesség is számít, mert folyamatosan tölti be a dolgokat ahogy mész a pályán és ha lassú az elérés akkor megröccenhet egy-egy pillanatra. Ahol még számíthat a különbség, Online újraéledésnél néha tovább fekete képernyő van ha messzebbre kell visszatölteni a karaktert HDD-n ami pl. egy versenyben időveszteség.
-
_BubuHUN_
csendes újonc
Hi, elég rég voltam már fent, lassan egy éve, kb.
Esetleg vissza tudtok venni a crew-ba, vagy már nem?
Nem leszek gyakran aktív a tanulás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Te vagy a történelem! Nem hogy jönnél vissza ökörködni meg adversaryzni

akkor kell egy nagyobb SSD, vagy egy plusz HDD....