Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
watador600
üzenetére
jaja végig kell, de ha beállitod 1 gamere akkor gyors lesz
-
demmer123
őstag
Újratelepítettem a gépet és eltűnt az összes mentésem.Ilyenkor mi a teendő?
Én úgy tudtam hogy online fiókba tárolja a mentéseket de akkor még sem?
-
misztik
csendes tag
tehát én csak annyit szerettem volna hogy feltuningolok egy autot azt ne csak a garázsban maradjon meg hanem amit a térképen jelez autot kint az udvarban na ott is és ha elhagyom kint a városban ugyan úgy vissza kerüljön.
-
watador600
senior tag
Online-ba van egy olyan napim, hogy play a match of tennis. Ezt csinálta már valaki? Multkor 2set után kiléptem, meguntam, de nem adta meg. Végig kell játszani?

-
-
misztik
csendes tag
sziasztok valaki tudna nekem segiteni?
hogy tudom a gta 5 ben úgymod alapértelmezettre tenni az autót? ugye hogy a térképen mutassa a kis autót és ne tünjön el ha a ház elött vagy az udvarba teszem! ezt hogy lehet úgymond menteni vagy megcsinálni?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem,nem NFS,mivel a BMW letölthető mód formájában a GTA5 módok oldalról [link]
Jonnyjoker01: Köszi,nem én festettem,mind módos autó.
Kivéve a Bugatti és a Nissan NISMO,annak játékbeli saját fényezése van
Tuningban csak annyi,hogy amelyik nem bugos azt lehet szépen...... (lökhárítók,spoiler,kipufogó,ablak színezés....stb) -
JoolsNOS
veterán
Volt valami frissítés? Mintha jobban futna a játék. Kicsit feljebb is vettem a grafikát.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Fincsik
Mind te festetted / tuningoltad vagy csak model? -
MésziGab
tag
Melyik laptop VGA-val fut szépen a játék? (i7 procival)
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
ez most nsf?

az a bömbi 1-1be onnan van az elsö képröl... -
JoolsNOS
veterán
Gondolom csak Trevort lehet vetkőztetni, mert ő volt úgy a storyban.
-
INMOTEP
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Jaj nekem ,pedig milyen jó lett volna meztelenül menni heistre pl

-
misztik
csendes tag
sziasztok valaki tudna nekem segiteni?
hogy tudom a gta 5 ben úgymod alapértelmezettre tenni az autót? ugye hogy a térképen mutassa a kis autót és ne tünjön el ha a ház elött vagy az udvarba teszem! ezt hogy lehet úgymond menteni vagy megcsinálni?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére

-
urbi73
senior tag
Köszönöm urak ! Na így már élvezet lesz . Másoltam be egy kis , , Tankcsapdát , Metallicát .

-
urbi73
senior tag
Saját zenét van lehetőség bemásolni valahogy a játékba ? Elég gagyi amit beleraktak eredetileg .
-
VincentVG
senior tag
egy ideje folyamatosan összeomlik nekem is, rockstar support-al addig jutottunk h sehogy se jó,
uninstall, reinstall, a következő javaslat.mire figyeljek? merre van a save mappa? esetlge valami mást is le kell mentenem? (settings esetleg?)
köszi
-
-
Giii
senior tag
válasz
watador600
üzenetére
Azért köszönöm a segítséget!

-
Giii
senior tag
válasz
watador600
üzenetére
sikerült megcsinálnom!
újra tettem, és megjavult. bár tettem már újra és nem segített, úgyhogy nem értem mi lehetett a baja
de legalább most jó!

Amúgy valakinek lenne kedve online-on heistezni?

-
Wiz Khalifa
veterán
-
válasz
djculture
üzenetére
Szinte végtelen oldallal megbirkózik a Chrome és akkor sem nem megy 3 GB fölé.
No mindegy, végül is elmegy, de ha ezt előre tudom... Kösz a választ mindenkinek!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van a játékban egy bizonyos pont, egy B jelű küldetés, amit valamiért nem vagyok képes elérni. Vagy benéztem valamit. Olyan 46-48% környékén található. Majd rákeresek, hátha van róla videó...Nekem nem tetszik a tengeralattjárós rész, nem tom miért, valahogy nekem túl homályos és klausztrofób érzetű, ellentétben az ejtőernyőzéssel, na az nagyon bejön! Bár a valóságban nincs az a pénz, hogy kopterekből ugorjak fejest.
-
-
-
-
Giii
senior tag
válasz
watador600
üzenetére
Igen eredeti.

-
Reggelt Urak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyi RAM-ot fogyaszt el nálatok a játék úgy, hogy nem megy alatta semmi más?
Nálam masszívan eszi a 6,5-7 GB.ot. Ha mellette megnyitok egy böngészőt már össze is omlott...
Konfig az adataimnál. -
CJ3
senior tag
Létezik már ilyen GTA V Car Pack szerű?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez beszarás hogy milyen kocsikat screenshotolsz
Ez most nagyon tetszik 
-
-
válasz
szepsy
üzenetére
Igen!

Irtam valakinek privatban ezzel kapcsolatban, bemasolom neked is:

Kell hozza meg ket file is, amit ebben a trainerben megtalalsz, igy nem kell keresgetni: [link]
Na szoval, ez utobbi trainer zip-bol a script hook es a dinput dll filet bemasolod a gta5 fokonyvtaraba. Ezutan az enhanced zip-bol bemasolod az asi filet ugyan ugy a fokonyvtarba es kesz is.
Kiprobalhatod a native trainert is, akkor azt az asi-t masolod be, szerintem az enhanced sokkal jobb, hasznaltam mindkettot, ossze tudom hasonlitani oket.A trainert a jatekban az F4-el hivod elo-tunteted el, num pad 0-2-4-8-6-al lepkedsz, 5-os kivalaszt.

-
Mikor az elnyomott vagyak elotornek.....

(L:/dl/upc/2015-08/25/19543_uxsft6ytu8y3z47g_trevoregyszalfaszban.jpg)
(/L)

-
Giii
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, kb 2 hete abba a problémába ütköztem online-on hogy mikor belépek betölt mindent és kifagy a játék, valamikor csak 5 perc után... már próbáltam minden beállítást de semmi..
1.28 patch van fent.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt nem tudom, hogy lehet F3-ra átállítani a trainer előhívását. Gondolom itt, Miscellaneus Options-Trainer Options-Hotkey Setup, csak nem találom, hogy lehet hozzárendelni, hiába aktiválom, lenyomom az F3-at, nem történik semmi. Lehet, hogy elég átírni jegyzettömbbel.
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Be kell masolni az xml filet is hozza:
1. Optionally, unzip the XML file into your game directory if you want to edit the key/controller config
Controller:
- Right shoulder + Y : activate menu
- D-Pad : navigate menu
- X : menu select
- Y: menu back
- Right shoulder + A : activate airbrake
- Vehicle boost: L shoulder + L trigger
- Vehicle stop: R shoulder + R trigger
- Vehicle rockets: L shoulder + R shoulder
Power users can redefine these themselves using the XML file, which contains more info and should be self-explanatory.Native Trainerben van olyan, ami nincs az Enhancedben?
A native trainer egy jatekszer ahhoz kepest.

-
Bicskás
senior tag
Trevorral hiába hívom Marco Materazzi feleségét foglalt, de írogatja hogy hiányzom neki.
A Bolond csajt is hiába hívom az is mindíg foglalt pedig megnyertem már az összes Triatlont.
Valaki, ötlet ?
-
Isten az enhanced trainer!
Kategorizalva a jarmuvek, elmenti a beallitasaid, nem kell minden belepesnel ujra beallitani oket, auto tuning mentessel szinten, karakter oltoztetes, rengeteg objektum spawnelese, nekem sokkal jobban bejon, mint a native trainer. Koszonom a tippet megegyszer!

Este atugrottam north yanktonba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon szep, sajnos kicsi a palya, gondolom ez csak az elso kuldeteshez keszult, ami kesobb nem "latogathato".

-
Plata
félisten
Tegnap egy vicces dolgot találtam a játékban,Online épp kijöttem Heist-ről,vittem volna pénzem ATM-hez amikor két csaj mellett álltam meg kocsival.Kiírta játék hogy ezek biza utcalányok,na gondoltam poénból felveszem az egyiket vajon mi lesz,mivel csaj karakterem van.

Hát a játék nem vett róla tudomást és pasiként kezelte a karim.
Még nem is láttam online ilyen utcalányokat,vagy nem figyeltem. -
Vivalas17
újonc
lehet valahogy változtatni a karakter kinézetén online módba? Azon kívül hogy hajvágás. Próbálgattam a Swap Characternél de nem találom a lehetőséget hogy változtassak rajta csak a nevén
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez most nagyon tetszik 

CactuS