Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
HOST-ként hiába engedélyezek all DLC-t, ha keveseknek van meg! Minden DLC-m +van, neked (csak példa) 1 hiányzik, már nem enged be! Nem a szerverek hibája!
Szerintem engedni kellett volna (vagy kellene), h az ember válogasson a +lévő DLC-k között (úgy értem, ha minden DLC-je +van az illetőnek), h melyiket engedélyezi és melyiket nem, mert ez a "No DLC or All DLC" valahogy kicsikét elég kizárólagosnak tűnik!
Készíthetek all DLC-s szerót, de minek ha 1/2 óra alatt 3 ember jön be összesen!?

Nem véletlen kezdtem el kérdezgetni és összeírogatni kinek melyik DLC van meg, mert (nekem) az eredeti gondolat az lett volna, h privát szerón összejön a társaság és az készít szobát, akinek a legkevesebb DLC van + és akkor mindenki be tud oda lépni!

Am. nem igazán találok (vagy tudok) még 1 olyan nemzetet, ahol akkora lenne a széthúzás (!!!) játékon belül, mint a magyarokat! Sokan inkább támogatják és védik egymást az adott nemzet jó szereplése érdekében és nem az egyén helyezése az elsődleges cél, hanem a nemzeté!
A magyar mit csinál? "Én tudok menni és megyek is, te meg rohadj meg ott ahol vagy és kínlódjál csak!"

Nem vitaképpen írtam, csak 1 +állapítás volt (akárki, akármit ír erre, én már befejeztem)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GL.iNet OFF topik
- EAFC 26
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest