Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz FoxiestFox #4124 üzenetére

HOST-ként hiába engedélyezek all DLC-t, ha keveseknek van meg! Minden DLC-m +van, neked (csak példa) 1 hiányzik, már nem enged be! Nem a szerverek hibája!

Szerintem engedni kellett volna (vagy kellene), h az ember válogasson a +lévő DLC-k között (úgy értem, ha minden DLC-je +van az illetőnek), h melyiket engedélyezi és melyiket nem, mert ez a "No DLC or All DLC" valahogy kicsikét elég kizárólagosnak tűnik!

Készíthetek all DLC-s szerót, de minek ha 1/2 óra alatt 3 ember jön be összesen!? :F

Nem véletlen kezdtem el kérdezgetni és összeírogatni kinek melyik DLC van meg, mert (nekem) az eredeti gondolat az lett volna, h privát szerón összejön a társaság és az készít szobát, akinek a legkevesebb DLC van + és akkor mindenki be tud oda lépni! :K

Am. nem igazán találok (vagy tudok) még 1 olyan nemzetet, ahol akkora lenne a széthúzás (!!!) játékon belül, mint a magyarokat! Sokan inkább támogatják és védik egymást az adott nemzet jó szereplése érdekében és nem az egyén helyezése az elsődleges cél, hanem a nemzeté!

A magyar mit csinál? "Én tudok menni és megyek is, te meg rohadj meg ott ahol vagy és kínlódjál csak!" ;)

Nem vitaképpen írtam, csak 1 +állapítás volt (akárki, akármit ír erre, én már befejeztem)! :K

:R

Új hozzászólás Aktív témák