Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
HOST-ként hiába engedélyezek all DLC-t, ha keveseknek van meg! Minden DLC-m +van, neked (csak példa) 1 hiányzik, már nem enged be! Nem a szerverek hibája!
Szerintem engedni kellett volna (vagy kellene), h az ember válogasson a +lévő DLC-k között (úgy értem, ha minden DLC-je +van az illetőnek), h melyiket engedélyezi és melyiket nem, mert ez a "No DLC or All DLC" valahogy kicsikét elég kizárólagosnak tűnik!
Készíthetek all DLC-s szerót, de minek ha 1/2 óra alatt 3 ember jön be összesen!?

Nem véletlen kezdtem el kérdezgetni és összeírogatni kinek melyik DLC van meg, mert (nekem) az eredeti gondolat az lett volna, h privát szerón összejön a társaság és az készít szobát, akinek a legkevesebb DLC van + és akkor mindenki be tud oda lépni!

Am. nem igazán találok (vagy tudok) még 1 olyan nemzetet, ahol akkora lenne a széthúzás (!!!) játékon belül, mint a magyarokat! Sokan inkább támogatják és védik egymást az adott nemzet jó szereplése érdekében és nem az egyén helyezése az elsődleges cél, hanem a nemzeté!
A magyar mit csinál? "Én tudok menni és megyek is, te meg rohadj meg ott ahol vagy és kínlódjál csak!"

Nem vitaképpen írtam, csak 1 +állapítás volt (akárki, akármit ír erre, én már befejeztem)!

-
Jofi81
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Milyen szívásra gondolsz konkrétan? Single playerben nem mennek a DLC-s autók?
Csapoati: Köszi, ezt nem is tudtam. Akkor ezeket nem veszem meg.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem, nem vagyok, olyankor nem írok ide (se)!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
guten morgen ppl
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
jóó de gondolj bele mi megy ha akció van..50%-75% kedvezmény...és a steam nemzetközi...nézd meg egy humble bundle alatt a számláló mennyit ugrik 1 sec alatt... és mind mind tranzakció amit a szervernek bírnia kell..és az csak egy eladás oldal..ez meg még alapból chatet üzemeltet..hangcsevegést...felhőszolgáltatást stb stb stb.
-
Jofi81
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
XBox 360. Megéri az az 1-2 nap szenvedés? Tényleg jobb lesz utána?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Miert nem playlistre mesz?
Amugy a letoltesi regio mindegy, jatszottam mar del-afrikaival is. -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az túlzás tökéletesen tetszik a játék...számtalan dologba kötök bele én is, csak hát elfogadom vagy perpill ez a dolog nekem okés, hogy így csatlakozik.
Amúgy csak tanács...ne babráljátok a steam beállításait régió meg ilyesmi terén...én nem csinálok vele semmit és mindig jó.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Állítólag a Steam letöltési régiójához is van valami köze! Amikor még működött a community.codemasters.com (halkan kérdem van-e valami helyette?!) akkor ott sokan panaszkodtak, hogy szinte csak UK - London ra állítva találtak pl. szervereket, vagyis így beállítva jobb eséllyel, mint amúgy. Mindezt többen, több helyről írták Európa szerte.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
azért dob ugyan oda, mert van hely...amint betellik vagy keres neked helyet vagy nyit egy új szerót neked...sztem jó ez így...vársz 1 percet és lesz új szerver
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem tudom, csak gondoltam érdemes +kérdezni!
Melyik autó driftel kanyarban mondjuk 100-nál?
Ja hogy miért kérdezem?
Azért, mert nézd + mennyivel mész bele 1 kanyarba, ahol "drift"-el a verda! Szerintem (kihangsúlyozva, h szigorúan szerintem!) kb. 250-nél mindegyik "drift"-elni fog, akár mit csinál az ember vele! És fog is, miért ne tenné ekkora sebességnél!
Ez az én véleményem és amennyiben nincs igazam, azt is Lfogadom!

Hozzátenném még azt a szösszenetet, h én egyáltalán nem tartozom azok közé, akik védeni szokták a játékot!

(#3956) dying_star válasza Csapoati (#3955) üzenetére: Csak +jegyzem: Itt is van VOTE_KICK _AT_NEXT_RACE, vagy valami ilyesmi, max. nem figyelted!

(#3957) puttonyos válasza dying_star (#3956) üzenetére: Most olvastam, h már leírtad!
SRY, de nem baj, ismétlés a tudás anyja! 

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az első visszaszámlálás (szavazás) alkalmával kell a névre kattintani és ott vote.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem élnek a felhasználók a kiszavazással!
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Itt is lehet voteban-al élni. Egyéniben meg a szoba készítője tudja kidobni az embereket!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A szimulatorokban is rengeteg az idiota. Pl a Race 07-ben is siman kinyirnak az elso kanyarban. Szoval ez inkabb emberfuggo, bar a Grid 2-nel a driftes fizika is megneheziti a balesetek elkeruleset.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a multis problémák, nem a játék hiányosságai. Ott bizony a felhasználókkal van a baj!
A játék képtelen megkülönböztetni a szándékosságot, vagy, hogy ki a hibás.Egyetértek, hogy könnyebb lenne a drift stílust nélkülözve vezetni. De ennek a dritnek is van élvezete. Én pl a T1-ben az első kerekes Alfát is kilincsel előre vezetem és azt gondolom, hogy eredményesen.
A hátsó kerekest meg bizony keményen tanulni kell, de ha egyszer ráérzel....
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mivel ez nem szimulátor, hanem árkád leginkább, így belefér a "driftelőskanyarodós" stílus.
És ha majd megtanulod kezelni ezt a technikát, akkor ad majd élvezeti értéket a játék!
Az elején én is ugyanezt gondoltam mint Te, hogy irányíthatatlan. Megtanultam kezelni és élvezem vezetni pl a T2-ben a Mercit, vagy T4-ben a McLaren Mp4 -et. Megdolgozom érte minden kanyarban, de élvezem és eredményes! -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az a baj, hogy a hardcore meccsre nem engedném be azt aki nincs 80as szinten legalább. Mert oda tapasztalt versenyzők járjanak ne a faltól-falig jóskák. Ott semmi keresni valója annak aki nem tudja irányítani a kocsikat rendesen. Kedvenc játékmódom lenne, mert végre valóság közeli lenne autózni, hisz nincs flashback és kis hiba is végzetes lehet...de nem lehet mert kis szintű idegbeteg hülyék járnak fel rá.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Több, mint 100 órám van a játékban, letudom kezelni őket, csak akartam egy normálisat gurulni és pont sikerült azt a napot megtalálni a a sok hülyének, hogy kiszúrjanak velem, mikor ma hozzám képest a kaszabolós sorozatgyilkos bölcsődés kisgyerek lenne.
-
drr
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

Gyakori hiba, hozzá kell szokni... -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Welcome

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem..gyakorlatilag úgy nézi, hogy tilos mindennemű hard-abb ütközés...ha meg meg is pörögsz azt meg rögtön visszafele menésnek veszi és kizár... bár ha megpörögsz úgy sem éred már utol és felmegy a csúszka, szóval mindegy.... hülyén van picit megoldva de talán ez még érthető..touge a legkeményebb játékmód sztem..face off-ban lehet lehetőséged hibázni...mert végig kell menni...itt nincs
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hallod!!! szőkének nézek ki?

-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez nekem fájt!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A sima 722-es mmercivel driftelni szoktam! A 722 GT versenyre is jó! Kedvencem (bár nem gyors, de legalább szép és élvezetes vezetni) az AMG Black Series SL 65-ös T3-ban!
A T4 Mercije viszont annyira nem rossz! azzal messze nem idegeskedtem annyit, mint sok másikkal! jó persze nem gyors, de nem rossz, ha ráérzel, nem is nagyon akarsz 1 darabig mással menni!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az jó lehet. Nekem van egy Saitek ps1000 analóg joyom de sajnos nem kezeli jól a játék, nem lehet vele a menüben mozogni, működni működik frankón, csak minden egyes indításnál újra kell konfigolni. Bezzeg az F1 2013 támogatott listáján fent van és azzal meg megy pöpecül.

Ha néha elkap az ideg meg felrakom a kormányt, élvezetesebb, de gyorsabb nem vagyok.

-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Amúgy milyen joy-jal játszol? Vagy bill?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sajnos néha az is tud lenni. De így legalább (még ha tuning nélkül is egy darabig) de olyan gépekkel mész ami éppen jól esik és tudsz gyakorolni!
-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Vedd meg ezt, ennyit megér.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mondjuk nekem detto. 86 óra után egy kört nem tudok megtenni a Corvette z06-al vagy Honda s2000-el. Sőt nem egy kört, az első kanyarnál game over!

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem tudom mennyit mentél..összesen írtam...
bár ha 36 óra után nehéznek érzed a t4et akkor lehet...nem lenézés stb ne érts félre...csak akkor lehet kevés lesz ha nem érzed még ennyire a t4et... -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem kell ahhoz annyi..50-60 óra után már majd mást mondasz

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
mi a baj a mercivel szerintem marha jól irányítható kis gép...
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, minden info felül van, és jobb fent is érdemes figyelni, hátha leszavazzák, és akkor bedob valamit helyette (sokszor Driftet) Azt viszont rövid ideig látni.
A drifttől meg ne menekülj, hanem próbáld akárhogy megcsinálni, mert azért is kapsz pontot.
...és kevesebb esélyed lesz, hogy falra kennek.Ezt a kilépősdit meg felejtsétek el.
Egy versenyzőnek nyugisnak kell lenni, és ne felejtsd el, hogy ezzel feladod a "barom" ellen, és dörzsöli a markát.
Ha úgy csinálsz, hogy téged nem érdekel, mész tovább akárhogy, akkor ő kerül idegbe.
Volt olyan, hogy a nagyon széles bukótérbe is utánam jött már, hogy belém jöhessen.
Mentem tovább, mintha mi sem történt volna, és mikor nekem lett volna lehetőségem kilökni, nem tettem.
1-2 verseny után kilépett. Gondolom ette az ideg.
Szóval nyugi, minden helyért pénz jár. És az elején minden pici jól jön.
Nagyobb szint, nagyobb tekintély! Én így vettem észre -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
há ketyeg az óra jobb fent...bal fent meg írja milyen verseny jön melyik pályán és hányas tierben...jobban nem tudom leírni

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
akkor te ment fent írja

-
execute93
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Épp most toltam egy kb 10 perces versenyt. 10-en voltunk, volt egy 95-ös szintű játékos és első lettem! LoL

-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Rövid leszek: a baj az, hogy aki a megjelenéskor kezdte, az nem volt ekkora hátrányban multiban. Most már szinte mindenki 50+-os, nyilván ismernek minden pályát/autót, ellenük esélye nincs egy újoncnak a meglévő autóival. Ez hibás koncepció, valóban.
A lökések meg nagyrészt a driftelős fizika miatt vannak sajnos. A szűrő nem rossz ötlet, de akkor meg nem igazi autóversenyről van szó... Sokszor meg véletlenül koccan az ember, amikor valami váratlant csinál az előtte lévő (pl 100 méterrel korábban fékez). Meg lehetett volna csinálni jóval jobbra is, ez nem kérdés. -
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ma én is elég közel jutottam az ALT-F4-hez (kis túlzással az uninstallhoz), amikor ki tudja hányadszor löktek ki direkt...
Szerintem is legalább szánalmas, hogy erre nem figyel a játék.
-
execute93
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mondjuk nekem ebből adódóan a kedvenc osztályom a T1

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
az online playlist szinte mindig tele van... akkor vagy egyedül vagy csak páran ha vmi volt a CM szerverrel és újraindítottak 1et és pont oda került be... vagy alapból kiszorultál a szerverről és nyitott neked auto egy újat.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
execute93
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bizony, BBQ a nevem

-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én + csak akkor indítom el a Steam-et, ha játszani is akarok, egyébként minek menjen feleslegesen!?

(#3800) Brian_GT válasza Syrius XIX (#3797) üzenetére: Ezzel nincs is semmi baj, persze, h nagyobb!
De nem hiszem L, h nem vagyunk képesek 1-etlen szerót fixen +tölteni mondjuk (kb.) 1 órára!!!???

-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én is le szoktam húzódni, de van, hogy a hülye német utánam jön, hogy kilökjön...
Egyébként az eleje nehéz szerintem, pl. mióta T3-ban megvettem a Corvette-et, azóta elég sokszor nyerek/végzek az élen.
Most lvl 22-23-ra hajtok, hogy legyen normális T4-es kocsim.
De meló utáni levezetésnek szerintem tökéletes a játék, akár 30 percre is.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Semmiképp, nincs crossplatform... nem is lesz.
Leginkább azért, mert nem is tudják összehangolni..más-más rendszeren futnak és más a követelmény is egy konzol szervernek, mint egy pc szervernek + most egy hardcore shooter-t megnézel, mekkora előnye van egy bill+egeres embernek, mint egy controller-esnek és nem is a célzás a fő szempont, hanem a mellékgombok...inventory stb. -
privacy99
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Teljesen külön van. 1-2 játék létezik csak, aminek közös a multija. Még az ilyenek hogy Diablo 3, GTA 4 is külön vannak a különböző platformokon.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A különleges DLC-s kocsik sajnos igen azt online ranked sem engedi...viszont ha privát szerón kilövöd a dlc-t az alap dlc kocsik is bukta...subaru, performance chevrolet-bmw stb... mclaren...azokat azért sűrűn használom pl én is.
Syrius: Jaja, ezért mondom...pénz is jönne akinek kell meg xp és nem kell a dlc-n agyalni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Autós játékra nekem kicsit nagy a PS3 joy-a..Resident Evil 5-höz viszont nagyon jó és kényelmes... nekem még nincs olyanom, kisebb kategóriás van, mármint árban joy..de majd egy xbox joy lesz ide is.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Úgy néz ki a dolog online, hogy megnyomod, eltűnsz a pályáról egy pillanatra és pár tíz méterrel visszább rak le. Inkább resetnek fogható fel egyébként.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hardcore-ban nincs, privátban meg beállítás kérdése. A minimap mellett mutatja.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én előbb végignyomtam a single-t, ott minden kocsival kell menni legalább egyszer és a pályákat is megismered. Csak utána másztam fel a zinternetre.

#3678: Köszi, de Meszeshez képest sehol se vagyok.

-
albert8
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Dehogynem (kormánnyal)!

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ÁÁ így nem is kell..lehetett látni nekicsapta a seggét a cél előtti jobbosban.... hát így kell vezetni??

Egye fene kapsz 1 piros pontot...de csak azért mert deja vu... mintha magamat látnám menni

Nem ám... én ilyen színű kocsiba nem ülök be
Én nem rakok fel videót, mert akkor biztos minden kanyar szalagkorlát lenne, mert a fraps+ a folyékony játék 2 különböző dimenzióban van...kivéve ha erőműved van otthon... ( ki-ki döntse el, hogy Over egy másik dimenzióból jött...de akkor high-tech világához képest szarul vezet
vagy erőműve van
) ... szóval hozzám személyesen kell eljönni ha látni akarjátok, hogy megyek...szívesen várlak titeket...de csak ha van húgod vagy nővéred és hozod magaddal

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nyugi, nem nyugi, egy felhasználót soha nem érdekli a szolgáltató keserve!
Rövid időre még elfogadható, de már reggel óta megy, és nem tudom, mikor számíthatok rá!
Ja!...és ezt sem lehet elérni!
Hopp, most ráklikkeltem erre a linkre, és bejött az oldal.

-
drr
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
GRID 2 magyarítás a magyaritasok.hu oldalról

-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem csak utólagos van, elég kevés kiadó képes honosítani, és a Codies már nincs köztük.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én már az 1-be is azt preferáltam, (ha lehet) akkor mindenkinek ugyanaz legyen a neve a Game-ben, mint odakint bárhol (akár GameRanger, akár Tunngle, vagy akármi más felületen gyűltünk össze)!
Szerintem úgy a legegyszerűbb beazonosítani bárkit!

-
privacy99
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha steam-en rányomsz valaki neve mellett a nyílra, lesz egy olyan lehetőség hogy csatlakozás a játékhoz, és akkor be is rak hozzá. Így a legegyszerűbb.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kapod a meghívót!

A neved írása meg az egyéni problémád, szerintem itt senkit nem zavar, hogy ki, milyen néven van.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jó lehetsz ott. BMW Z4 nagyon jól irányítható, stabil, rövid féktávokon is.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
...vagy a Könyvtár oldaladon, ha a Grid 2 játék ikonjára, vagy nevére klikkelsz jobb gombbal, a legördülő menüből válszd a "letölthető tartalom megnézése" fület.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nézd meg a Steamen. Ha megvan, azt kiírja a kliens egy szép zöld sávval.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Üdv GRID 2 Topic lakó!

Az én idő(-i)m ahhoz nem elég jó(-k), h mérce legyen, de ha gondolod a Steam nevem ott van az aláírásomban!

Szép napot!

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem bárkit felvehetsz barátnak (engem is, szívesen látlak
),
de a Steam neved is mondd el, főleg, ha nem ugyanaz, mint itt.
( az enyém ugyanaz)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérem segítsen valaki!

Nem tudom értelmezni ezt a feladatot:
"Keep Your Friends Close...
… and your enemies even closer. You beat a Rival on track".
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

SRY, de nem baj, ismétlés a tudás anyja!