Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én mennék szívesen, de eladtam a gamepadomat, és így számomra esélytelen. Pedig rohadtul nyomnám ám...

-
Revenge
tag
Face borítógép:
-
Revenge
tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ő... full hdban merev 60fps gtx 560 és 4x4GHz-es 965. Bocs. Ja 3D mark meg lemérte a gépem, és egy gamer laptopot sem közelít meg. (asszem' 3500pont körül volt az enyém, a gamer laptop meg olyan 5800 szóval ilyesmi mérték)
Szerk.: Nem rongyrázás akart lenni, ezt a laptopos hasonlatomban levezettem. : )
-
Revenge
tag
Én is postolok egy kis filmet, tanuljatok, főleg akinek gondjai vannak a drifttel, itt nagyon sokat tanulhat...

-
Revenge
tag
Én meg a játék miatt vettem a joyt.
kinek a pap, kinek a papLAN -
Revenge
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az agera egy állat! Alá is van írva, hogy kategória: drift. Analóg gázadással lehet kanyarítani az íveken. Ez a kocsi már billentyűvel halál. Ja és kívülről kell tudni a pályát, (400km/h körül) és akkor lehet bizony kanyarokat kilinccsel előre venni. Sokáig a 722 GT SLR Merci volt a kedvencem fullra húzva. (ami fogja a bugattikat lazán jó kezekben)

-
Revenge
tag
A megoldás 722GT Maxra tuningolva. Na azzal a bugattikat lehet fogni elég szépen.!

-
Revenge
tag
Helló, én meg hajnaltól dolgozok 1 hete, és kb ilyenkor van időm leülni kikapcsolódni. És egy fél óra grid2 bizony belefér ilyenkor, de sajnos nem több. Ha időm engedi, jövök, csak most megtetszett a Left 4 dead 2 : )
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Rólam nagy bőrt levettek akkor, konzolokszervizével előrendeltettem, a merci 722 gt és a head start pakk miatt. Ja és poszter nekem is van, fel is van téve a falra (majd' 30 évesen ) Haha.. De eddig mindenki tetszését megnyerte.

Szerk.: 6990 Ft volt a játék
-
Revenge
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére

-
Revenge
tag
Engem belépéskor ez a látvány fogadott pluszba:

-
Revenge
tag
-
Revenge
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nekem kiírta, hogy már rendelkezem a head start packkal, és hogy ha aktiválom a dlc-ket, akkor az el fog veszni.
Látom most jó sokat játszotok, megyek is, ma nagyon felidegesítettem magam a németeken, mindenki kerestbe áll és senki nem nyomja a pályára visszarakást, azt ott tömörülnek.
-
Revenge
tag
Már sinen vagyok, köszi srácok

OvErLoCk

-
Revenge
tag
És grid2-höz ez az all in dlc pack 10 euroért, nekem megvan a head start pack dlc, ez nem fog vele ütközni? Mert akkor ebben is kéne a segítség 

Nagyon meghálálnám, nem vagyok szűkmarkú gyerek, csak most hogy a rákba utaljak... pénzem van, lehetőségem nincs. Áh.. -
Revenge
tag
Srácok!!!
Nagy Segítségre van szükségem! Steamen most 7,49 Euro a GTA Complete pack, nagyon kellene nekem, viszont van bankkártyám is, de nem bírom összehozni a netes fizetésre.Szeretném valamelyikötöket megkérni, piros pont fejében, plusz az összeget is felkerekítem, hogy vegye meg nekem "ajándékba", utána ha lesz nyitva bank, személyesen elutalnám a pénzt, addig lehetne parkoló pályán az ajándék nálad, nyugodtan. Azért ide írok, mert aránylag ismertek is, pirosaim ellenőrizhetőek, de a gta complete pack még csak 1-2 óráig 7,49 Euro, ami olyan 2200ft... Emellett van a half life 2 ami 1,74 euro, az is kellene, de ha a gta-ban tud valaki segíteni azt nagyon megköszönném!!!
Sőt aki segít, azt meglepem egy madcatz x360-as usb-s paddal is, ami kopott, de lehet vele facán gridezni na mit szóltok
Ezt most találtam ki 

Boldog karácsonyt! -
Revenge
tag
Részemről Steamen: Revenge®
-
Revenge
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az 1 mostani kiadásban? Hmm nem lenne miről beszélni. Nem létezne ez a fórum sem kb.

De jó ez így is. Most voltam olyan szerveren ahol akkora káosz volt, mindenki válogatott gyökér volt, ami nekem azért volt jó, mert 1. 2. helyen végeztem, pedig csak vezettem és kész
De már nem bírtam idegileg az idióták kerülgetését... Később este lehet hogy leszek, addig is jó gurulgatást : ) -
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én GRID-ben ATiNemRadeon néven néha találkoztam veletek, de régen volt már. Ja, megvettem eredetiben és nem működött, Razor féle viszont simán ment multiban (GRID1-ről beszélek) : ) Imádtam a GRIDet jajj és ez a 2. rész is nagyon pipec. Hogy szidta pedig mindenki hogy fujj de arcade--os... azt most meg lehet nézni, milyen sokan rá vannak kattanva. Nekem is ha időm engedi, fenn vagyok : )
-
Revenge
tag
Nagyon jól fog futni, sok dolgot le kell venni low-ra vagy mediumra, post process ugye ami a procit terheli az is állítható külön, meg a skidmarks asszem részecskéket jelent, meg az árnyékolásokat lehet kapcsolni 3 fázisban, nekem is sok minden le van véve a merev 60fps érdekében, mint pl az advanced lightning meg ilyen amúgy felesleges funkciók.... amiket nem feltétlen látsz, de teljesítményben sokat levesz.
-
Revenge
tag
válasz
intercooler
üzenetére
köszönöm szépen a skyline beállításokat!!

Próba holnap. 
-
Revenge
tag
Haha mekkora oltás dzavertől... Golf R Performance, RS audik meg ilyesmik ellen... ERŐŐŐŐŐS!

-
Revenge
tag
5-ös szintig nekem is nagyon nehezen ment, az utolsó utáni játékos után fél körrel le voltam maradva sokszor. : ) Meg kell pálya ismeret is, érezhetően sokat számít, így hogy mentem már egy 200 kört

Ne add fel, később nagyon élvezetes lesz, ha rákapsz az irányításra, nagyon szépen lehet csúsztatni és fektetni a verdákat : )
-
Revenge
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Ebben a skylineban milyen tuning van? pl: 1-2-2... érdekelne, ha nem titok, én is felrántanám : ) 
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
6:45-nél, start, milyet lép a kis golfom... Azonnal 1. lettem. Jól sikerült a tuning

-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ez DURVAJÓÓ!!
Csatlakozok perceken belül. Gyertek!!! Elkezdődött
Én meg ezzel kedveskedem hahahttp://www.youtube.com/watch?v=QeCjLl7jtfY
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Wow, szuper az új tabella, rajta vagyok én is
Holnap biztos nagyon sokat fenn leszek, de most nem engedem oda egyik ismerősömet sem a gépemhez. Ma biztos szidtak páran, no meg romlott az átlagom is, de nagyon tetszett neki a játék online. Így még egyszer elnézést, ha néha inkorrekt volt a vezetési stílus, vagy indokolatlan satu fékek voltak kanyarok előtt 500 méterrel....Ja, meg tetszett a chat is, csak ahova meghívást kaptam, 3x is meg kellet próbálnom újra csatlakozni, alig engedett be... :S
Hú, a festést amit vissza tudok tölteni (store/recall), nem tudná valaki kimenteni, ha mappában tartja a játék? Mert szükségem lenne rá, hihetetlen lusta vagyok az ilyen customizáláshoz. (persze a ph!-s festésre lenne szükségem)

JJános, szeretettel várunk : )
-
Revenge
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Később, 21 óra környékén fent lesztek még várhatóan? : ) Vettem tegnap skyline-tot

kikő próbálni. -
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Na ezt a festést én is rá fogom tenni, de a C63 mercimet meghagyom olyannak amilyenre csináltam, Mély barna gyöngyház, világos citrom a gyöngyház másik fele.... Nagyon komoly amikor megcsillan. : ) irányítással kapcsolatban annyit mondok, hogy megvettem a játékot előrendelői dlc-vel, poszterrel, és majd fél évig hozzá sem nyúltam, mert nem volt megfelelő irányításom, még momo kormánnyal sem, kormánnyal amikor 300zal mész és kapkodni kell, az nagyon kormány gyilkos, annál jobban vigyázok rá. Idáig vártam, amígnem tudtam venni egy xbox 360 joyt, még így is vannak nehézségeim... De azzal a leg komolyabb, full analóg a gáz is, fék is, kormány is... Még találkozunk a servereken, OvErLoCk tőled pedig elnézést kell kérnem, vagy 2x is szerencsétlenül koccantam neked, egyszer neked toltak, 1x meg a féktávot néztem be.
Amúgy talán az angolok meg a törökök a leg elvetemültebbek... Szorítsuk ki őket a serverekről

-
Revenge
tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Részemről is csatlakoztam a prohardver csoporthoz.. Este jövök még... Addig ha valakinek van kedve, leírhatná hogy érdemes Tier 1-ben megpiszkálni a Golfot, persze hogy maradjon is 1-ben ne tier 2-be menjen... Mert a Giuliettával gyári állapotban 4. vagy 5. helyezésen felül még nem sikerült végeznem.
-
Revenge
tag
Sziasztok! Régebben pár hónappal ezelőtt létrehoztam egy gepigeny.hu csoportot steamen, főleg a grid 2 miatt, a fent leírtak miatt fail lett, (nem gurultunk együtt mi sem hehe) meg sokan úgy jöttek hogy nem is volt grid 2-jük.
Nos, lehet csatlakozni, csak jóvá kell hagynom, illetve adminnak teszek kb bárkit benne ha érdekel, verseny kiírásokat is lehetne csinálni, én nem nagyon foglalkozom vele, mert sokat dolgozom és a gép is alig megy.
Ha haza megyek munkából, lehet hogy publikká teszem, itt tiltott az oldal melóban. Ja, lehet hogy már nyitott is, már a franc tudja
Racenetre meg érdemes lenne felvennünk egymást, lehetne kihívásokat csinálgatni, szerintem nagyon jó dolog, jelenleg én 2 ismerőssel rendelkezem sajnos csak...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kinek a pap, kinek a papLAN
Ott éreztem amúgy rá a kanyarodásra vele. Liveroute-n 

És grid2-höz ez az all in dlc pack 10 euroért, nekem megvan a head start pack dlc, ez nem fog vele ütközni? Mert akkor ebben is kéne a segítség