- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Már egy ideje nyúzm a játékot,de van egy nagy problémám vele.
Genius speed wheel 5 kormánnyal játszom,a kormányzás még okés(úgy ahogy) ,de van egy idegesítő bug a játékban. Ha belépek a menübe,akár a garázsban ,akár a pályán nyomok egy esc-et,akkor felugrik a kép a bal felső sarokba.
Következmény
em tudom olvasni a menüben levő menüpontokat,nem tudok lépkedni közöttük,a garázs meg egyenesen rémálom,mert akkor a képernyő alján is vannak funkciók,amiket nem látok. 
Bárkinek bármi ötlet?
Én először egy baragadó gombra gondoltam,de nagyjából mindent kipróbáltam,és nem változott semmi. Valamint másik játékban nem produkálja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
em tudom olvasni a menüben levő menüpontokat,nem tudok lépkedni közöttük,a garázs meg egyenesen rémálom,mert akkor a képernyő alján is vannak funkciók,amiket nem látok.