Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Csapoati #4197 üzenetére

Ő most a 3 bemutatójával kapcsolatban írta és én arra írtam válaszként!

Távol álljon tőlem, h (pont én) korteskedjek a 2 mellett (!), de tény, h a 2-nek élesebb a grafikája (nem vagyok biztos benne, h jobb), szerintem sokkal valósághűbb az 1 nem annyira éles grafikája (tudom ez egyénileg változó, de az 1 nem annyira "éles" környezete közelebb áll a valósághoz -szigorúan SZERINTEM-)!

1 ponton viszont 1értelműen jobb grafikailag a 2 (legalábbis nekem nagyon +tetszett az első pillanattól kezdve) mégpedig: a porzás ill. a porfelhő(k)! :K

Ez viszont vitat6atlan! ;)

Ettől az 1 dologtól függetlenül még mindig állítom, h szebb az 1, és nem volt még mindig az! :K

Más!

Am. ha tényleg 1-be gyúrták a 2 részt és mind2 részből kiszedték a jó dolgokat, akkor annyira nem lehet rossz (?). Remélem igazuk lesz, h a 3 "....a sorozat legjobb része lesz...."!?

Kiváncsian várom, vajon a hőn áhított (am. versenyzésre alkalmatlan -legalábbis ONLINE-) belső nézeten kívűl visszakapjuk-e a kontrolleres irányításhoz a Speciális beállítási lehetőség(-ek)et!?
    Részemről nagyon várom a "....long night race...."-eket! :K
    Végre (talán?) valami jó is fog történni!? :F

Ha (!!!) tényleg az előző 2 részből van a 3. rész, akkor 1értelmű és világos:

GRID 1 + GRID 2 = GRID 3.

Akkor még matematikailag is meg fogja áálni a helyét! :K

No 11111111, +látjuk, várjuk, aztán majd eldől, h milyen lett! :K

:R

Új hozzászólás Aktív témák