Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Semmit!
Az (még az elején) eltervezett közös (csoportos)
ások sehol nincsenek, így a csoportnak sincs semmi értelme!Ebben a kérdésben a Steam (nekem) nem egyértelmü, mert a csoport +szüntetését nem ajánlja fel, csak a csoportból való kilépést!
Ezért először a tagokat távolítom el, majd kilépek! -Gondolom akkor +szünik a csoport is!?-

Sokan vannak, akik 10-20 napja még a Steam, vagy a GRID 2 közelében sem voltam!
Akiket én felvettem (ill. felkértem) barátnak, azok mind a GRID 2 miatt lettek (tekintettel arra, h nekem más Steam-es játékom nincs is, sőt még tovább megyek, ha a GRID 2 nem lenne Steam-hez kötve, akkor a mai napig nem lenne Steam-em sem). Egyéni véleményem (tudom), de én még a mai napig nem találtam semmi poént a Steam-ben!

Ez ami most történik, abszolút nem személy ellen irányuló, csak okafogyott lett!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ások sehol nincsenek, így a csoportnak sincs semmi értelme!