Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

Sziasztok! :)

Már régóta (kb. 3 hete) nem tudtam videót készíteni, mert menet közbe jó volt az FPS szám, de felvétel indítása után annyira leesett, h játszhatatlan lett a game.
    Azt hittem a folyamatos frissítések miatt már biztos kevés a VGA-m hozzá.
    Driver-t töröltem, feltettem 1 régebbit, 1 még régebbit, 1 nagyon régit, de semmi változás (időnkként előfordul, h a xx számú driver frissítés után valamiért nem tetszik a videózás+game, aztán a következő driver frissítéstől + minden ok).

Már majdnem beletörődtem, h csak VGA csere után fogok tudni +int videót készíteni, de jött az isteni szikra!

Semmi köze nem volt a VGA-nak ahhoz, h nem tudtam videót felvenni game közbe!

Az volt a baj (mint kiderült), h már kb. 3 éve ugyanarra a winchester-re veszem fel a napi :))ásokat is és a Carrier videókat is! Úgy látszik elfáradt, mert amúgy semmi baja, minden műxik, csak ez a game közbe felvétel mentése valahogy nem tetszik neki!

Aztán 1 hirtelen 5lettől vezérelve a videó felvétel mentését áttettem 1 másik winchester-re és láss csodát: +int megy minden! :C

Nem tökéletes, nem hibátlan, vannak akadások, de ez azé má nézhető és annyira nem gáz!

A race-ben is vannak hibák, van még benne + bőven, de azé ott van! ;)

Race Driver GRID 2 2014-03-28 FullHD.

:R

Új hozzászólás Aktív témák