Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

válasz Syrius XIX #4103 üzenetére

Teli szobából nem lehet kirúgni, mert nincs visszaszámlálás, rögtön a pályát lehet csak megvétózni. Ha van legalább egy szabad hely, akkor van körülbelül 1,5-2 másodperced, hogy kiszavazd az illetőt, ha két szabad hely van, akkor is csak maximum 3 másodperc jut erre.

"ezek Steam-től függetlenül +voltak az 1-ben is!" - Ez a baj, hogy évek alatt sem sikerült a Codemastersnél kijavítani a hibát (valószínűleg csak normális szervereket kellene alátolni meg optimalizálni). Dirt 3-ban nem voltak ekkora hibák...

A kameramozgás egyáltalán nem testreszabható. 55 másodperc környékén látható, mire gondolok.

A különböző játékmódokban különböző a fizika, drift módban például a Zenvo fara alig akar megindulni a kanyarokban, sima versenyen meg bármikor becsúsztatom a kanyarba (természetesen manuális váltóval).

Agera R nem való a Tier4-be, mert egy külön állatfaj, amit Tier5-be kellett volna tenni, több autóval kiegészítve. Nagyjából már én is megtanultam kezelni, nyertem is vele versenyeket, de a gyorsulása és a végsebessége alapján nem való a Bugatti és a Pagani mellé.

Új hozzászólás Aktív témák