Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
Revenge
üzenetére
Én (és most nagyképű leszek, de nem baj) néha alap SLR-el "fogtam" a Bugattikat, ami azt jelenti, hogy kb. csak azok végeztek előttem.
Most viszont a tuning Bugattim ellen esélyem sem lenne magam ellen az SLR-el...
Brian_GT:
31,4 mp alatt fékez le 100 km/h-ról 0-ra a Veyron Super Sport, szerintem az tök átlagosnak számít.
Én speciel a játékban nem vettem észre, hogy lomhán lassítana...
-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Liveroute-nál azért olyan pályák vannak ahol sok egyenes is van, oda én is Agera-t választanék én pl olyanra mondom, mint pl San Marina vagy Dubai éjszakai pályái ahol az egyenesben más kocsi se tudja kifutni magát, nem hogy az agera...a sok hülye S miatt meg nehéz jól menni vele, mert ezeken a pályákon nagyon buzi a cut corner...könnyű beleszaladni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Így van, ha tudod a pályát az Agera verhetetlen. Akkor tudod utolérni ha vacilálsz milyen kanyar jön és belefékezel, mikor utólag kiderül ott nem is kellett volna. Amint van 1 kis egyenes olyan előnyre lehet vele szert tenni, hogy behozhatatlan. Én is azzal megyek már végig.... egyedül oda nem jó ahol sok a kanyar... mert a seggdobálása miatt kell tér, hogy kifussa magát.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Írtam privátot, amúgy te webkártyára nem tudsz utalni soha, az már nekem egy belső privát kör...te a sima számlámra tudsz és én onnan házilag tolom át a netkártyámra...viszont amíg én tudok magamnak trükközni és utalgatni + vásárolni...banki tranzakció 2 ügyfél között nincs csak bank nyitvatartás alatt...sőt zárás előtt 1 órával már nincs...tudom mert sokszor belefutottam főleg péntekenként meg hétvégén.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Revenge
üzenetére
... azt most meg lehet nézni, milyen sokan rá vannak kattanva.
Persze mert (ebből a nem ragozom, úgyis tudja mindenki mit gondolok erről a....., na 11111111) nézd + most az 1-et, mennyien vannak. Ennek szebb a grafikája, aláírom, de lehet, hogy ez újabb 5 évvel, talán azért?! Kíváncsi lennék, milyen lenne az 1, ha újraírnák és +kapná ugyanezt a kidolgozást, grafikus motort, stb..., mint a 2, akkor mi szólna a 2 mellett?!
Többen lennének, akkor ott is többen lennénk (gondolom én)!

-
JJános
addikt
válasz
Revenge
üzenetére
Eszméletlen! Egy órai játék alatt két szint. 3 van most. Az elején zavart hogy belém durrogtak, de volt olyan hogy párharc azokat simán nyertem. Talán hagytak nyerni. Amúgy ha 7. voltam az már nekem bőségesen megfelelt. Nem tudok mit mondani. Eszméletlen! Később már nem izgatott, ha belémszálltak. Mentem tovább. =)))
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)