- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
szlaci888 #5474 üzenetére
az szuper, az evek alatt nekem is csak egyszer tette hasznalhatatlanna a telefonom de nekem annyi eleg is volt backup telo nelkul. munkamhoz kell okta meg egy csomo applikacio, ha barmelyikkel problemat okoz az nekem hatalmas fejfajas. masik, ha beleolvasgatsz redditen lathatod hogy most is sokan kinlodnak a betaval, van akinek az 5x kamera stabilizacioja szunt meg, masoknak programok fagyogatnak, van akinek a bluetooth nem kapcsolodik az autohoz az uj beta ota stb. nyilvan akiknek tokeletesen mukodik kevesbe osztjak meg azt mint akinek problemat okoz, es nekem is 10 betabol 9 viszonylag rendben mukodott, de eleg azt az egy problemasat beszoppantani es atgondolja az ember a dolgot.
-
Landor
tag
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
szlaci888 #800 üzenetére
Így igaz!
Köszi!
Kézzel megadtam neki az APN-t a Voda adataival és jó lett.
Ezek mehetnének az összefoglalóba is.
-
gulb
senior tag
-
K82
őstag
válasz
szlaci888 #664 üzenetére
Gyakorlatilag hívásszűrés csak épp a telefon felveszi helyetted a hívást és dönthetsz h beszélni akarsz a hívóval vagy rendezze inkább a telefon. Itthon ugye nem elérhető, DeadMeat viszont hasznát veszi a Csatorna túlpartján.
Hasznos funkció tud lenni, itthon szerencsére nem annyira durva a robocall mint az USA-ban. Hat éve ott naponta volt 2-3 ilyen hívásom, tavaly viszont egy sem (tanulság: választási időszakban ne nagyon akarj kimenni)
call screening -
micafighter
nagyúr
válasz
szlaci888 #416 üzenetére
Pixel IMSben van egy beállítási lehetőség rá: ,,Add "Wi-Fi Calling" to Network Name". Ehhez szerintem root se kell.
Ha ezt bekapcsolod, akkor az értesítési sávon mutatni fogja ha lehúzod azt (jobb fent), legalábbis magyar Telekom hálózaton:
(Pixel IMSben van beállítási lehetőség ,,Show VoWifi Icon", de az mintha nem működne rendesen (a hálózat nevében hamarabb mutatja, minthogy az ikon megjelenne, bár nekem VoLTE/VoWifi ikon be van kapcsolva PixelXpert-el, a VoLTE-t mutatja rendesen de ahogy a képen is látszik a VoWifi ikont nem mindig mutatja rendesen, lehet csak kell neki pár perc plusz hogy az ikon váltson VoLTE-rol VoWifire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Mozilla Firefox
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest