- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
premete #1127 üzenetére
A 20% online akcióval most valóban jobb ajánlat a G2, de teljes áron drágább az N5-nél. (Mondjuk a garancia a G2-nél egyszerűbb.) Én főleg az akksi miatt döntöttem a G2 mellett (14%-ot merült 1 óra nyomkodás + telepítgetés alatt), no meg az FM rádió is plusz pont.
Viszont megelőlegeztem az LG-nek a bizalmat a frissítések terén, aztán majd kiderül, hogy e téren javultak-e az elmúlt időszakhoz képest. -
zenefan
aktív tag
Tudok róla, ma kaptam én is választ tőlük!
Nexus5 árkalkulátor frissítve.
Ez alapján a Ditech 16-os fekete ugyanannyiért jönne meg, mint a német Play Store-os 32-es. Ezért jobb ha most kivár mindenki egy picit, ha fontos a méret!
-
w333
félisten
Lehet hogy igazad van, de én anno emlékszem hogy valaki utánajárt és megkérdezte ezt az LG -től, majd a válasz az volt hogy nem érvényes, lehet hogy azóta már változott és mindenképp az ajánlom hogy először személyesen érdeklődjön utána aki a Ditech -től akarja megvenni !
-
zenefan
aktív tag
Azért ne olyan hevesen, mert ezt is írják:
"Privatkunden außerhalb Deutschlands und Österreichs in den Mitgliedsstaaten der europäischen Union können wir leider nicht mehr beliefern! Die Ursache der Beschränkung liegt in der EU-internen Lieferschwelle zwischen den einzelnen Mitgliedsländern. Dies wirkt sich allerdings nicht auf Firmenkunden (mit valider ATU) aus."
Ez alapján szerintem Ungarn bukta!
Más részről felszántottam a netet Saturn és Media Markt ügyben is!
Saturn.de - itt előrendelés van, de 4 hét mire küldeni tudják!
MediaMarkt.de - itt nemsokára előrendelhető, de csak November utolsó (illetve az év kb. 48.) hetében lesz szállítható.Szóval most kell egy kis idő, míg új n5-ket hajtogat a gyártó és felpumpálják a raktárakat ólóverdövörd.
Ha netán találok új EU-s lelőhelyeket, azt felteszem a táblázatba. -
zenefan
aktív tag
Váó, ez szuper, ezt be is írtam az N5 kalkulátorba! Vajon a VAT a totálban van vagy csak a 299 fontban?
-
zenefan
aktív tag
Az egyik UK shopban valóban ennyi! 295 font a 16-os N5!
581 - Bigrock
"Némi Photoshop-szagot érzek...főleg az első képen."Megnéztem az orig kép exif infóit és nem tűnt babráltnak!
Hely 18.046, 74.009
Készítés dátuma 2013.10.29. 17:35
Méret 3200 x 2368
Fájlnév IMG_20131029_173459.jpg
Fájl mérete 1.48M
Fényképezőgép Nexus 5
Fókusztávolság 3.97 mm
Exponálás 1/2801
Rekesz f/2.53
ISO 100
Fényképezőgép gyártója LGE
Vaku Nem használt
Exponálási korrekció -
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest