- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Aktív témák
-
w333
félisten
Ne haragudj és nem kötekedés vagy ilyesmiből írom, de aki ilyen akkuteszteket csinál az csak saját magát csapja be, elmondom hogy miért

1. Azonkívül hogy valószínűleg levette a fényerőt minimumra és egész nap csak a kijelzőt bámulta csinált is valami azzal a telefonnal ?
2. Chrome 7% ... kicsit vicc, mivel köztudott hogy a Chrome böngésző eszi a legjobban az akkut én azt mondom hogy ez nagyon max. egy kb. 15 perces böngészés volt

3. A Wifi legalább egy 7-8 órára ki volt kapcsolva, és készenlét 14 %
Nyugodtan kövezzetek meg
ha ti nem ezt gondoljátok, de szerintem ez a kis akku teszt csak azért csinálta hogy "jaj én akkor is megmutatom hogy nekem milyen jól bírja"De ilyet én is tudok mutatni Nexus 4 -el Link és Link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De van itt például egy nagyon extrém is : Link

Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen routert?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha ti nem ezt gondoljátok, de szerintem ez a kis akku teszt csak azért csinálta hogy "jaj én akkor is megmutatom hogy nekem milyen jól bírja"![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)