Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Slick
csendes tag
válasz
Gorneck #2693 üzenetére
Szal:
Modulonként teszt, az egyik ram valahol a teszt vége fele hibázott a másik már a legelején.
Gondoltam akkor a gyorsan hibázó rammal tesztelek. +0,1 +0,2 fesz ugyanaz.
Load fail-safe defaults ugyanaz, cmos clear ua de érdekes módon minden állitgatás után máshol hibázott. Akkor ez vajon ram vagy alaplap hiba lehet?
Másik, gondoltam átállitom az időzitéséket de sehol sem találtam a biosba lehetőséget rá, én vagyok vak vagy nincs is
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest