- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Hivatalosan nem lehet. Viszont van hozzá moddolt driver, amivel megy az SLI, viszont egy bughalmaz
Ha felteszed ezt a drivert, akkor megjelenik egy ismi, hogy enable SLI a driverbe. Amúgy egy SLI hidat be kell hozzá szerezned, hogy összekösd őket. Ezeket Nforce-os lapokhoz adják. De én nem ajánlom az SLI-t cf-es lapba, inkább add el és vegyél nagyobb kártyát.
-
Yushchenko
őstag
Jó ez az F8-as BIOS, sokkal jobb mint az F7-es. Amúgy mi az az új menü pont? Valami kavarás a RAM-mal, van option1 meg 2.
-
Yushchenko
őstag
Na újra megy minden, úgy néz ki így 4x-re jól raktam össze a BT-t
-
Yushchenko
őstag
válasz
Anonymus23 #4184 üzenetére
Ki mondta hogy gond van vele? Csak az adata vitesta nem szereti
-
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #4175 üzenetére
gyárival most nemtom megnézni mert visszaépítettem, de ment vele amikor ki volt véve. Érdekes hogy BT-nal is ment, még be nem építettem. De más nem lehet egyszerűen, minden ki van zárva, ma még tápot is vettem, mert azt hittem az szart be. Most kezdődtek a bajok, hogy beszereltem a BT-t.
-
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #4142 üzenetére
Valaki mondjon már valamit mert kibaxom az ablakon ezt a xart
-
Yushchenko
őstag
válasz
Stalker-2572 #4143 üzenetére
ide egy kibelezős smile-it képzelj el
-
Yushchenko
őstag
Agyvérzést kaptam, lécci hívjatok mentőt. Összeraktam, erre benyomom a powert és 1 pillanatra felvillan és már le is áll. Szétszedve persze ment. Na most mi van? Mit raktam szarul össze?
-
Yushchenko
őstag
Tápcsere megvolt, bár azzal nincs semmi baj, mert a régivel próbáltam ki most. RAM lehetne akár... de akkor anyázna, emg sípolna vagy valami. És mi volt ez a hang?:S Nem jöhetett a tápból, de nem hizem hogy a BT adta ki. Na mind1, összeszerelem, aztán meglátom mi lesz, mostmár csak szerelési útmutatót keresek a BT-hez, mert 2x ugyanazt a böszmeséget nem követem el
-
Yushchenko
őstag
válasz
hülyegyerek #4122 üzenetére
-
-
Yushchenko
őstag
Na aszem sikerült tönkrebasznom az alaplapom a BT-nal, valszeg szarul raktam rá. Elmondom mi van. Előszőr tűpra gondoltam, de most vettem egy 450W-os chieftecet, és ugyanaz. Minden beindul nem anyázik, de se kép se hang, de megy a gép. Namármost elég érdekes hangot ad ki. Mostmár kiderült hogy a proci foglalat körül, szal szerintem megsértettem valami FET-et de nemtom. Ilyen búgó hang, de rohadt hangosan. Na valaki tud valamit mondani? Esetleg valahogy meg lehet oldani az ügyeskedésemet vagy vegyek új lapot?
-
Yushchenko
őstag
válasz
Robi_73 #3976 üzenetére
Na jah. Ez jött most. De elég sokat kell jáccani hogy megtaláld a dobre állást. Vagy 20 percet. Most úgy néz ki minden szép és jó. Csak pánikba estem, de az egyik modult már nem ismerte fel, úgy volt egész nap
Azért mondtam én ma... mintha tegnap nem akadt volna a Gothic3
Na thx a helpet és sry az offért
-
Yushchenko
őstag
válasz
Robi_73 #3974 üzenetére
Ha ez annyira egyszerű lenne. Most 2-4-es slotba vannak. 1-3-ba már csak trükközve ha beindul. Na mind1. Csak még nem hallottam olyat hogy 2-4-be singlebe mennének a RAMok.
mod: oltás... most látom csak hogy csak 1 gigát ismert fel. Na megnézegetem a RAMokat
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Ahoj mindenki!
Ez lehet hogy nem ide tartozik. Tegnap vettem 2giga ősember féle d9dqw RAMot. Most a 2 nari slotba vannak. És most vettem észre hogy singlebe. Na most ez hogy lehet? Attem csak akkor lehet single, hogyha egymás mellett vannak.
HELP ME PLZ -
Yushchenko
őstag
Akkor mi érdekel LOL. Lehetnél konkrétabb mert szerintem itt minden fent van.
Amúgy meg Use firefox és gg lesz az animáció
mod: nem értelek még mindig nemtom miben jobb a ds4 omg. Amúgy nyugodtan vehetsz ds3-at, hogyha nem létszükség az a felszereltségbeli minimális kül. Szerintem nagyon sexy silent pipejai vannak, én abba szerettem bele
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Hát lol. Hallottatok már olyat hogy a narancs slotokba rendesen megy a ram, a citromba meg nem?
-
Yushchenko
őstag
válasz
Chesterfield #2938 üzenetére
freedos
-
Yushchenko
őstag
Hát úgy veszem észre van egy kis V korlát ennél a lapnál
Pl. a DDR2: +0,6V, MCH: +0,3V, FSB +0,2V, CPU: 1,5V már nem indul... de még ennél lazábban se néha... Na mind1 ez van
-
Yushchenko
őstag
válasz
Chesterfield #2792 üzenetére
Hogyha megy az a RAM 857-et akkor elég
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
ide is bemásolom
Ma gondoltam kicist húzom a cpu-mat, ezért kapott 1.55 feszt eleinte, a RAM +0,5-öt, az MCH +0,2-t. Erre belép win-be, mindenféle hibák, stb. Belenéztem BIOS-ba és ezt láttam. [link]
Ezek után visszavettem cpu fesz 1.45-re, memot 0.3-ra, de ugyanez. Csak alapfeszen volt hajlandó normális lenni. Az a lol hogy ez ment nekem néhány napja Valami ötlet? Vagy hogy mitől lehet. DS4-em van, lehet hogy már kevés neki a táp? -
Yushchenko
őstag
válasz
CriticalHit #280 üzenetére
Ezzel a Corsair fan clubba megy.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest