- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Aktív témák
-
Frigo
őstag
Ez már volt itt ?
[link]
Jönnek a 3.3-as reviziók , 1333FSB támogatással! -
Frigo
őstag
válasz
Robi_73 #2613 üzenetére
Alapon hagytam az időzítést ,de érdekes hogy a DS4 nem a gyári időzítést használja ,5-5-5-15 helyett a lap 5-5-5-18 állít be ,cpu-z is annak látja ,hiába állítom gyárira vagy adok neki plusz feszt egyikel se hajlandó menni a másik ram.
Gorneck : nem hiszem ,reggel P5B-ben még simán ment mindkét RAM.
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Dejó hogy fent van a topik ,ugyanis segítségre lenne szükségem mert lassan megőrülök annyit szívok a P965 csipszettel .
A szívás tárgya az hogy az egyik GEIL Value ramommal el se hajnaldó indulni a gép ,kb 3 mp-ként resetel és még a BIOS-ig se jutok el.Másikkal viszont semmi gáz simán feltudtam telepíteni a windows-t és jelenleg is ez megy a gépemben .RAM-ok kizárt hogy hibásak mível reggel P5B-ben még gond nélkül mentek.Amúgy már a BIOS-t is fríssítettem a legutolsó F6-ra ,de ez se segített .
Valami ötlet ?
Aktív témák
Hirdetés
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest