- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bici
félisten
Köszi szépen a beszámolót!
Érdekes meglátás ez a közép és magas kiemelés dolog. Eleinte, amikor kezdő hifiman/Sunrise hallgató voltam, nekem is ez volt a benyomásom, de végül vagy megszoktam őket, vagy a bejáratással (Az első RE0 fülesem 300 óra után érte el végleges hangját), megjöttek a mélyek, vagyis inkább kicsit testesebb lett a hang.
De az is lehet, hogy megszoktam...Itt érdemes megjegyeznem, hogy több Hifiman fülesemben cseréltem kábelt, és minden esetben - kisebb, nagyobb mértékben - testesebb lett a hangjuk. Nyilván nem a másik kábel miatt, hanem valószínűleg a forrasztás közben átmelegedés (mégha nagyon gyors is próbáltam lenni és preciz pákával csináltam), okozott némi változást a membránon, vagy a csévetesten. Valószínűleg, egy gyakorlottabb embernél nem fordulna elő ilyen.
A lényeg, hogy nem BA fülesekről jövök, hanem Brainwavz M1/M3-ról és Sunrise Xcape v1/v2, Xcape IE, és Xcited típusokról.
Régebben sok egyebet hallgattam, de teljesen más lejátszóval, és nem is nagyon emlékszem a hangjukra, csak arra, hogy akkor mi volt a véleményem róluk.
Buszon, villamoson nekem nem igényem a BA fülesekre jellemző rengeteg részlet.
De azért az RE400-nál kicsit pontosabb, részletesebb, jobb szeparációjú fülest el tudnék viselni, még olyan áron is, hogy a mostani xDuoo X3-amat le kell cserélnem, hogy kihozzam belőle a legjobbat. -
Tulku
veterán
"Idővel a zsír biztos szigetel."
Ott a pont, sajna egy olyan kis nyílásra rátett szivacs "szűrő" előbb utóbb valóban nagyban változtat a hangképen...én semmiképp nem ajánlanám hosszú távra...nyilván a kezdetekkor van némi középmagas csillapító hatása, de idővel ez változni fog...
-
-NoVa-
veterán
Én is tudom a hivatalos marketingszöveget, de azért a semminél egy kicsit csak többet számíthat. Valószínűleg jelentéktelen, de fizikailag nem lehet 0 egy réteg bármi a hang felől. Comply Isolationom van még waxguard nélkül, azzal több kicsit a magas, de az más forma. Valószínűleg a sima Comforttal összehasonlítva én sem hallanám a különbséget, de az nem volt épp készleten, ez meg igen. Közben meg irigykedek azokra, akiknek bírja a füle az olcsóbb szivacsokat is, nekem ég tőlük a bőröm pár óra után. A P1-hez adottakkal is.
A Comply állításait meg már csak azért sem hiszem el vakon, mert amit úgy hívnak, hogy Isolation, az kényelmesebb, amit meg úgy, hogy Comfort, az jobban izolál
-
Tulku
veterán
Illetve azon kell elgondolkodnunk, valójában mi is az EQ....egy roppant durva beavatkozás egy adatfolyamba kívülről....
Valahogy úgy tudnám jellemezni, mintha egy samuval (10 kg-os kalapács) vernél be palaszöget....sajna lehet hogy bevered vele, de minden más is törik, szakad, reped....na ilyen számomra az EQ... -
-NoVa-
veterán
Dinamikát és gyorsaságot/részletességet nem mutatnak, pusztán hangolást. TWS-nél azért jó, ha azt nem rontják el, ott nincs alá 10 sávos parametric EQ végfelhasználói oldalon menteni a helyzetet.
A Jade Audio EA3-am most futott be a reptérre, kiváncsi leszek. Nagyjából játszani vettem, mindenféle extra köztes komponens nélkül rádugni a gépre vagy notebookra, tabletre, telefonra, és ne legyen annyira érzékeny, mint a C16. Erre tegnap asszony a kezembe nyomta a FiiO F9-et, és követelt egy NEM over-ear kábeles bármit helyette, úgyhogy funkció betöltve, egyben közvetlen összehasonlításba is kerülhet, 1 Knowles vs 2 Bellsing ugyanattól a cégtől hogy szól.
Közben kiadták FiiO FH1s néven is, minimális eltérésekkel (pl majdnem kétszer annyit kérnek érte
):
"Dear user,
First of all, EA3 tuning is more popular, frequency response at both ends of the tilt, bass and treble are relatively strong, a little bit behind the middle voice, suitable for just the introduction of the burner.The FH1S impedance has been adjusted higher, the tuning tri-frequency is more balanced, the low frequency is less, but the bass texture remains unchanged.Among them, the positioning of frequency voice is relatively advanced, and the part of high-frequency stimulus is optimized to make the sound more audience-resistant and adapt to different music styles without reducing the analytical power.
Secondly, the sound mouth material FH1s uses brass sound mouth (EA3 is aluminum alloy sound mouth), the high frequency extension is better.The wire material is also upgraded from oxygen-free copper to single crystal copper, and the number of wire cores is increased to 120.
Third, the accessories increased the memory sponge cover and HB1 waterproof storage box;Third, the accessories increased the memory sponge cover and HB1 waterproof storage box.
Best regards" -
Tulku
veterán
No szóval...
2 éve (lehet hogy 1) leírtam, hogy a jövő a TWS-é (inkább 2 mint 1...mikor az első Bragi bogyó kinyílt)...és ez lőn jó...hajrá...
Mikor a kannibál (bőrszínt és etniumot nem írok az érzékenyebbek kedvéért, de barna) részegen a 85-ös buszon nyomkodja a fülébe a TWS-t és dülledt szemekkel nyomkodja a telót.....akkor látom, itt a nirvána...De maradunk páran, akik nem épp ezt választjuk (tudom, mert építgettem is TWS-t...de minek) és van, lesz létjogosultsága a vezetéknek...neked nem kell magyaráznom....
Ez olyan kvarc kontra mechanikus óra polémia, vagy a jól ismert LP konta stream elidőzés...
Azt hiszem, most jött el az idő, hogy ne arra linkeljek, XY mennyiért keres TWS-t...persze lehet, bennem van a hiba...
-
Tisztában vagyok vele, hogy a neckbandos ha szigorúan vesszük ide is oda is sorolható. De a jelútban ott a BT kapcsolat mindegyiknél, ami vezetéknélküli így ez egy biztos pont. De az, hogy azok, akiket csak a vezetékes világ érdekel lassan kiszorulnak innen, mert az utóbbi pár hónapban semmi másról nem szól a topik, mint a TWS-ről és társairól. Engem sem mozgat meg a téma túlzottan, így határozottan a szétválasztás mellett vagyok, már régebben is felmerült, még amikor a sima BT-fülesek kezdtek teret nyerni, de azok iránt a lelkesedés nem volt ekkora...
(#84299) DEJVID én valahol az 5-6 armatúra magasságában kezdenék el nézelődni, W60 pl.
(#84301) -FreaK- az a baj, hogy TWS vonalon kevés az olyan füles, amit többen hallottak azok közül, akik el tudják helyezni térben és időben őket. Nagyrészt tesztek olvasásából jönnek az ajánlások, nagyon nagy a fejlesztés tempója ahhoz, hogy valódi tapasztalatok legyenek. Ennek a topiknak az összefoglalója és az ajánlások rendszere eddig a valódi tapasztalatokon alapult és ezt én nem engedném el....
-
-NoVa-
veterán
Persze, az abszolút neheze továbbra is az, hogy a kérdezők fele olvas, keresőt használ, információtárként kezeli a dolgot, és mivel nem talált megfelelőt, kérdez.
A másik fele meg eleve szociális pillangó, aki szálldogál a digitális virágos mezőn, és ide-oda röppenve meg-megrezget pár levelet, és továbbröppen könnyedén. És nem néz a lába alá, hogy eközben mennyi szemetet szór el. Azaz a read-only üzemmód, amikor olyat kérdez, amit a google, vagy a helyi kereső 2 másodperc alatt megold, netán 3 hozzászólással vissza kéne olvasni. Mivel az emberek jó része ilyen, a hagyományos ajánlós, tiszta fókuszált ontopic eleve reménytelen, minden fórum tényleg egy általános offtopicos törzsközönséges kocsmával ér fel, ahol nagyjából útbaigazítják az embert adott témában.De egyiken sem segít sokat, hogy olcsó BT ügyben zéró ajánlást tudunk felmutatni, teljes gyártói szégyen
-
-NoVa-
veterán
Semmi gond. Kell IEM, Earbud, IEM TWS, BUD TWS, Iem Neckband, Bud Neckband, Iem Collarband, Bud Collarband, On-Ear, BT On-Ear, FM On-Ear, Over-Ear, BT Over-Ear, FM Over-Ear, BT DAC/erősítőmodul topic. Esetleg mindegyik szétválasztva beugró, középkategóriás és felsőkategóriás altémákra.
-
tomp
félisten
Igen azt tudom, hogy csak a csatlakoztatott eszközre vonatkozik. Ez érthető is.
Gondolom a dinamikus váltás sem hang kihagyással jár hanem szimplán leveszi az átviteli stream sávszélt.
Ha rámegyek a minőség beállításra akkor ott van a 330/660/990kbps az optimális opció felett.
Amúgy az LDAC nem csak 24bitet tud? Kicsit furcsállom, hogy a füles 32bitet tud és a telefon is azt állítja be default. -
hajbel
addikt
Sabbatot próbáltam, de nekem túl sok a mély benne, nem tetszett a kinézete és feljebb léptem balanced felé. TWS-ben kb. nem sokat ér a személyes tapasztalat, ha csak nem ezzel foglalkozol. Havonta változik a helyzet, megjelenik valami új ami felülírja az erősorrendet, főként ár/érték arányban.
-
minél többet hallgatom (és cserélgetem a szilikon harangokat) annál jobban tetszik a Soundcore Liberty Air, főleg, hogy a dobozkája hetekig, hónapokig képes tartani a töltést, ellentétben a Xiaomi Airdots Pro-val, ami kb 2 hét alatt csutkára lemerül (akkor is, ha egyszer sem veszem ki belőle a füles ez idő alatt)
-
Tulku
veterán
-
s4tch
veterán
Ja, persze, az is alap, hogy iem ilyen használatra teljesen vállalhatatlan.
Vezetékes headsetet, vagy egy Jabra Speak 510 vagy 810-féle kütyüt néznék. Bár utóbbit nem hallottam, de 1-2 Jabra füles meghallgatása után látatlanban is meg merném venni.
-
Sumptuous
senior tag
& fericske:
Köszi mindkettőtöknek a választ. Nem kellene másik fülgallgató, bőven megfelel nekem a mostani is (earfun free, type c, vezetéknélküli töltés, számomra tökéletes hangzás.) nem szeretnék egyenlőre másikat venni..Nekem illeszték kellene csak, ami nem zár hermetikusan :D Ezt kérdeztem, hogy van-e. Tudom miről beszléltek, van transparency/ambient mód a legtöbb ilyen fülesbe, sajnos az enyémben pont nincs. Egyébként van telefonra app, amivel pótolható (nem 100%-os, de működik valamennyire..) [link]
Tehát sima szilikon illeszték, gumiharang -ki hogy hívja- kellene. Ami "zajáteresztős"..
-
margithid
veterán
Majd megírom, hogy milyen a Zirconhoz képest.
Azért a Zircon nem tűnik annyira tartósnak, kiváncsi leszek mennyire bírja majd a kábele.fericske
1$-t nem adtam volna érte, 100 Forintba se került.
Gondolkodtam mit vegyek, ezt a fülest, vagy egy 1$-os pendrive-ot, a füles nyertAzért karácsonyi akciókat majd figyelem, hátha lesz kupon meg akció valami jó kis bluetooth fülesre
-
-
-NoVa-
veterán
Akkor BTR3 vs ES100 (vigyázat, hosszú, és főleg betűk vannak benne, sok, kép alig):
Méret/forma:
Kb ugyanaz. Általában a bal farmerzsebemre teszem fel a csiptetővel, ott a BTR3 alján lévő dugónál kicsit kényelmesebb lenne az 90 fokos jack dugó, így kissé túl hosszú, figyelni kell rá leüléskor. Az ES100-nál a balanced port áll így pont jó irányba (balra kifelé), nekem így jobb irányba tartja a kábelt.Építési minőség:
Egyértelmű itt a FiiO előnye, jobb ház, jobb gombok. Az ES100 power/start-stop gombja szinte érintőfelületként könnyen nyomható (de legalább a balanced jack közelsége miatt nehezen hozzáférhető), a hangerő és a next/previous gombok meg határozott erős, teljesen eltérő karakterisztikájú. Ok, ha ergonómiai finomításon is átesik, nem ennyibe kerül, elfogadható kompromisszum
Az USB mozgatásra érzékenyebb, igazából a MicroUSB elég nagy hátrány rajta. Már régóta csak Type-C cuccaim voltak, mechanikailag is sokkal jobb csatlakozó.Akkuidő:
Az ES100 app visszajelzi, és szépen lehet nézni, ahogy fogy. Keveset használtam még valódi összehasonlításhoz, elégnek tűnik ez is. Óránként most kb 10% megy le, lehet extrapolálni.BT kapcsolat:
Az ES100 nagyobb puffert használ alapból, meg erre a műanyag ház is jobb, stabilabb a jel.Hang:
3.5mm-en a C16-tal összehasonlítva, lekapcsolt EQ-val, alapteljesítményen nagy különbség nincs. Más DAC, kicsit más karakterisztika, egymáshoz képest tényleg van némi hangszín különbség, de nem ég és föld. A default DAC filter a BTR3-nál sharp roll-off, az ES100-nál slow, talán ezért is kicsit más részletek kerülnek előtérbe, más a térérzet, feltűnőbbé teszi a kettő közti váltást. Jobban tetszik kicsit az ES100 hangja, de ez csak még egy szubjektív szavazat, elég közel állnak egymáshoz.SW:
Itt az ES100 tényleg kiemelkedő. A BTR3 app a led letiltáson meg az esetleges Car mode és hasonló apróságokon túl semmit nem tud. Az EQ-ja LDAC-ra nem működik, és amúgy is csak a telefonon. Az ES100-é USB DAC-ként használva is érvényes, így végre nem kell szinkronban állítgatni a Windows-Mac gépeken, amiken használom, mindenhol levéve laposra, az ES100-on meg belőve a fülesre, és mindenhol ugyanúgy szól.
A másik óriási hasznos dolog a beállítható hangerő limit. Ok, a P1 esetén a BTR3 teljesítménye is bőven ellátta ezt a feladatot, de azért a C16 -hoz ott is jó lenne. Rengeteg plusz kivezetett funkcionalitás esetleges ritka eszköz/használatfüggő hibákat kompenzálni, amiből a legtöbben jók lesznek defaulton, de annak a néhány usernek, akinek ez kell, életmentő.
Persze mindkét esetben az app kb egyszer kell, beállítod amit akarsz, és kész. A FiiO probál mindenes médiaközpontként is működni, azt hagyjuk.
Illetve ott az Ambient sound feature az ES100-nál, aminek a kipróbálását most minden kolléga az irodában épp totális csönddel lehetetlenít el, de a ki-bekapcsolással azért sikerült egyszer jópár másodpercre teljesen akadozóvá tenni a zenét, szóval nem ez lesz a legstabilabb pontja.USB Dac:
Az eszközön futó EQ nagy hatalom, de azért negatívumok az ES100-nál:
- MiniUSB kontakt-stabilitás miatt mozgatásnál hajlamos eldobni az USB kapcsolatot. Nem mellékesen olyankor rebootol az ES100, ezt a FiiO reboot és BT zeneleállás nélkül megoldja. Egyébként a Windows az ES100-at is BTR3-ként írja ki a hangcuccok között, gondolom azonos USB vezérlő van bennük, és nem kér le új HW nevet emiatt a gép. Már csak azért is valószínű, mert az az egyetlen C-s kütyüm, ami a MacBook Pro töltőjéről nem fogad áramot, pedig kérésre az is ad ki 5V-ot, meg 9-et, és 22-t.
- Túl sokat akar tudni az ES100. A FiiO gombjai nem vezérlik, csak a BT oldalt. Az ES100-on simán megtörtént, hogy megállítottam a telefonon futó zenét a gombjával, mert szóltak hozzám, utána ugyanarra a gombra a gépen a browserben egy háttérben lévő tabon futó youtube videót indította el.Nagyon szubjektív konklúzió:
Ha csak 3.5mm jack kell, és nem égetően fontos az eszközre mentett EQ profil, akkor a BTR3 60%-os árával egy jobban összerakott és kitesztelt kütyü.Balanced oldalon viszont annyival többet hoz ki a P1-ből térben és halkabb hangerő mellet is megmaradó dinamikában, hogy nem kérdés, kb ugyanakkora méretben ennyivel nagyobb teljesítmény jó. Külön az SW extrái és a természetesebb hangja is indokolnák a felárat, a teljesítményével együtt igazán olcsón mérték
Mellesleg a Tripowin C8 kábel MMCX csatlakozói legalább olyan szorosan illeszkednek, mint az eredeti hozzáadott, emiatt kicsit izgultam. -
-NoVa-
veterán
A "rendesen" relatív, egyesek 1KW-os teljesítményű erősítőt emlegetnek alá. Sógor Sony MW WM1-el nagy előrelépést mondott a balancedről, ott kb 4x-es a teljesítményugrás az erősebb kimeneten. Itt is kb 3x lesz. Nagyon lelkes, kb 5 napja kapta kézhez a saját P1-ét, 20 óra járatás után eldobozolta a Grado GR10-et, aztán amikor megjött a balanced kábele és járt pár napot, a Sennheiser HD650 is ment a polcra.
Néztem asztali erősítőnek a hypeolt PowerDAC V2-t, de nem kapkodom el. Ha jó az ES100-al, nem kell külön DAC, ha kevés, majd a 11.11-es akcióban megnézem mennyiért megy. 600mW 15 Ohm-nál az csak elég.
-
-NoVa-
veterán
Huhh, megnyugtató
ES100 jövő héten jön, meg TRIPOWIN C8 balanced kábel, aztán egy időre jó vagyok fülesből. P1 alá nem csak a balanceden sokkal több kitolt mW miatt lesz jobb, de az eszközben tárolt EQ miatt is, ami most macerás a BTR3-al vegyesen egy Dell, egy Apple, meg egy Microsoft gép között váltogatva USB-n. A BTR3-nál előny az alulra rakott jack, meg az USB-C, hangra majd visszatérek, ha meghallgattam a P1-et az ES100-on is.
-
vicze
félisten
Hát megjött. Kinek kell?
Azt leszámítva, hogy kirántja a fülest a bal fülemből, és ezért kényelmetlen, sajnos a hangja több mint vérszegény. Még ujjal a helyes pozícióban tartva sincs semmi mély, egy pont után pedig ripityára eszik szét a hang, az egész olyan fátyolos távolról szóló hatása van.
Párosítás kicsit kacifántos, de rendben van egy videó megnézése után, a hatótáv is oké.Félre értés ne essék nem Mojo vagy ES100 hangot vártam, de ez azért jóval rosszabb a KZ Aptx HD BT kábelnél is, amit simán elhallgattam pár napig, ezt 15perc után már eléggé nem akarom hallgatni.
-
-Skylake-
addikt
Igen hat itt van a problema, pont a lejatszo az amit ki szeretnek hagyni a tortenetbol. Az a gondom, hogy en peldaul elektromos cigizek is es igy ha elindulok valahova taska nelkul akkor az ecigi + telefon + dap + penztarca + kulcs mar kicsit sok egy nadragba. Pont azt akarom megsporolni, hogy magammal kelljen vinni egy dapot. Ezert nem jatszik a q5s sem, mert azzal megint ott vagyok hogy magammal viszek plusz egy cuccot ami akkora mint a telefonom. Azzal az erovel mar vihetnek helyette egy dapot is ugye. De sajna akkor ez nem fog kijonni jol ugylatom.
-
-NoVa-
veterán
Response curve, aztán lehet elemezni.
Mellé egy 20$-os VE Bonus-é, erre is jó a 4.5x-ös ár.
-
-NoVa-
veterán
P1-nél pont vicces volt a Crinacle féle review, ahol kapott egy C+ rankot, mint a Carbo Tenore meg a FiiO F9. Úgy, hogy a production példányok hangszínét teljesen az ízlésére húzták a preview példányra tett megjegyzései alapján. Erre a kommentek lincshangulatba kerültek, egy szubjektív listára, külön beleírta a reviewbe, hogy nagyon sokan nem fognak vele egyetérteni, ez az ő hallása, egyszemélyes élmény, stb.
Ugyanez TWS-nél, ahol szerinte jobb a Buds (rank: B=), mint a 65T, aztán erről mondjon az véleményt, akinek volt a fülében mindkettő, itt ellenkező sorrendről szoktak. Ha csak ezt a listát nézném, akkor B= rankról van otthon Sony MH755 meg Galaxy Buds, akkor kipróbálás nélkül ismerem a szintén B=-t kapott JH Audio Layla-tDe azért gyanítom, hogy a 8$-os Sony utáni de jó a hangja ennek a kis szarnak az nem ugyanaz az elismerő bólintás, mint a 2700$-os megfelelő forrásról hajtott elitebb ligás füles utáni bizsergés a gerinc mentén.
-
-NoVa-
veterán
Saját mindennapi bankszékházi nyűgjeimhez tartozik, hogy az AAC-s fülesek mozgás közben tizedmásodpercekre meg-megakadnak, akkora itt a zaj 2.45GHz-en, a Scalable meg folyamatos, csak minőségbeli eséseket lehet elkapni, ha odafigyelek rá.
Ennél talán csak egy extrémebb környezetet tudok elérni, az a nagyáruházi TV és BT hangfal részleg, ahol még a Scalable is tud akadni. Ott hatósugáron belül 100-as nagyságrendnyi eszköz broadcastolja, hogy párosítható -
Tulku
veterán
Én is kedvelem őt, bár westone szinten neki sem szabad hinni, mert isteníti őket valami összefonódás miatt....
Elég részletes, összehasonlításokkal teli tesztek, nem rosszak...Amit Cayin-ról leírt, nagyjából fedi a valóságot....pl...
Ez az Obravo nekem valamilyen lufi anyag szinten van....elhiszem, ha ki tudnak csikarni jó hangot olykor, csak ugye itt több nagy név is van, sokkal barátibb árazással....bár mostanság erősen elment mindenki több ezer dolláros irányba...füleg a csúcskészülékekekn....
-
H2o-pok
senior tag
Én sem talàlomra rendeltem ezeket. 1-2hét teszt olvasgatás, youtub, és ezek után rendeltem. Ugye rohadt sok féle tipus van, de ha már vannak köztük jobbak, akkor csak azok közül válogatok. Aki meg csak ugy találomra rendel, na az a zsákbamacska.
Én nem csalódtam ebben az első 3 ban, (az 1More t nem nézem, az más kategória) edzés, sport, melóban zenére, 6ezer ft ért tökéletes. Ezek mellett az itthon is kapható "olcsó" (8ezer ft) AWEI bt füles, kuka. -
-
fericske
addikt
Én most külön rendeltem Acoustune illesztékeket a Tinhifi P1-hez, mert az anno tőlük kapott AET07 dugóval muzsikál a legjobban.
AET07a és AET08a típusokat, de a P1-hez végül nekem az AET07 maradt használatban.
Egyébként szívesen használtam más füleseken is, jó illesztékek.Telefonhoz (is) most felkapott cucc $50-ért a PowerDAC V2 [link]
Állítólag van benne elég szufla fejhallgatókhoz is. -
-
Tulku
veterán
Igen..nekem W40 kisé mélyhiányos volt, UM pro50-et pedig átépítettem, mert letépte a fejem a mélyenergia, egyébként nagyon természetes hangja volt....
Valami illesztés probléma lehetett ott, mert a W60 sem mélybomba....w40-w60 DTEC-el van szerelve, na azokra nem lehet rámondani...
-
fericske
addikt
A Bartok meg a Woo azok okosan nem az arénában voltak, nem 10 méterre a Hifiman-től, hanem másik emeleten, külön szobákban, azoknál csend volt.
Az Ananda BT-nek én sok értelmét nem látom.
Nem volt rossz hangja éppen, HWA kodekkel csatlakozott a telómra, de az is egy full nyitott fejes, 0 zajszűréssel, csak csendes környezetben használható.
Tévézni az asszony mellett nem jó, mert kihallatszik.
1300-1400 dolcsiért egy nem tudom mire jó fejes.
A Jade ll viszont elég jó Stax alternatíva lehet kevesebb pénzért. Az tetszett, bár az ízlésemhez kissé száraz, mint az elektrosztatikusok általában.
Az Acoustune füleseket kár, hogy kihagytad.
A 64 Audio is meghallgatta őket, főleg az új titánium házas fülest, még névjegyet is cseréltek
Na azoknak a füleseknek egyben van a hangja, bár az igaz, hogy csak egy hangszóróegység van bennük. -
Hűha, valami nagyon más univerzumban hallgattad a W-ket... A W40 nekem AK100, AK300-ról egy full semleges füles, egyáltalán nem mélybomba. A W60-ban több a mély, de megközelítőleg se annyi, mint az U6-ban, amiben számomra már nagyon sok van... Tere, szellőssége kisebb, de nálam pariban volt vele részletességben, felbontásban.
-
Tulku
veterán
Akkor a Hifiman TWS nem mélyhiányos és magas-közép emelt?
UM pro50-em volt...én arra basszusbombát írnék, (sokan így is tesztelték) tehát lehetséges, hogy a mojo egy más hangot hozott ki neked a westone-okból...egyébként valóban az um pro50 a legtermészetesebb..csak az eredeti formájában (ahogy egy oldal írta) meleg mint egy radiátor....
-
fericske
addikt
Szinte szöges ellentéte az én tapasztalatom ezekkel a cuccokkal.
A Westone-t meg 64 Audio-t és Shure-t passzoltam idén.A Meze IEM szerintem egy vacak mélybomba. Shure 846 utánérzés.
A 99C-t az eredeti párnájával kell hallgatni, egyébként egy minősíthetetlen vacak az is.
Az Empyrian planárjuk viszont az egyik legjobb hangú fejes amit valaha hallottam.
Ezen az eseményen kétszer is őt választottam volna egy másik nagy favorittal szemben, a JPS Labs Abyss-szel szemben, a Woo Audio meg a DCS Bartok demóknál.A Fiio-knál a sziszegés erősítőföggő lesz, ahogy sejtetted.
Semmit nem sziszegtek a QP1r-rel.
Egyébként itt egyezik a véleményünk.
Az Fa7 felejtős, a két FH oké.Ibasso
Nekem se driverflex nem volt egyiknél sem (érzékeny vagyok rá pedig), se sziszegés (Mojo??).
A két olcsóbb füles nekem rendben volt, az IT04-nél viszont nem volt egységesség. Ki akart tűnni, indokolni az árát, hatásvadász lenni, de katyvaszos lett. Mintha fáziscsúszás is lett volna a meghajtók között, amolyan tipikus hibrid betegség.Na ezért nem írtam még semmit a Canjam-en tapasztaltakról. Nem egyszerű kellőképpen objektívnek lenni, ebben a szubjektív a témában. Meg hangulat, környezet, felszerelés, idő.
Lehet passzolom is, legfeljebb néhány érdekességről írok valamit, mint a HEDDphone [link]. -
darvinya
titán
Kösz a beszámolót.
JHA tömlő nélküli új irányt vesz test kialakítással, s ezzel szűrők hangolása is elveszik armatúrákkal.
Ez kb. olyan, mint KZ-s fajta fülesek, vagy jó a test kialakítás, vagy nem.
De végeredménybe nagyon beleszól, hogy armatúrákat um méretpontosan helyezzék el.
Lehet ők is beálltak OEM termék vásárlásba? -ez hamar kiderül, mikor nagyon hasonló testű fülesek lesznek névtelenül. -
Tulku
veterán
Mélyhiánnyal útközben...hmmm....az nagyon mélyhiány lesz....
Más...
G3 elkészült...végül megcsináltam középhangra...mély feszes lett, mert a vented felületet lezártam, így a 3300 klasszikus esete áll fenn (Knowlesben DTEC) ezért nem hansúlyos...de minden ami 1 és 6 kHz között van, az kiemelkedő....
G4 következik....ott 3800 DJ, 2015 és 2354 adja majd a talpalávalót 3 csövön....de kérdéses mikor végzek vele...egyelőre pihenek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest