- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
errorcode06
őstag
Megjött az ep340. Nos, tidallal még nem próbáltam, majd holnap.
Mivel nincs összehasonlítási alapom csak egy pár fülessel (gyári usonic, es18, e10, utóbbiakat vention typec-3.5mm jack átalakítóval használtam) annyit tudok mondani, hogy hangban, szerintem az e10 től elmarad (usonictól is). Basszusban mindenképp, gondolom emiatt a közepek tisztábbak, és a magas sem az a bántó.
Viszont amint használatba veszi a rendszer, előjön egy konstans white noise, nem bántó, inkább zavaró, és a zenék halkabb részeinél igencsak észrevehető. Yt közben is ottvan.
Egyelőre ennyi. -
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #83837 üzenetére
Mot igazolt vissza a Rufusz, holnap hozza a GLS.
-
errorcode06
őstag
válasz
joergie #83832 üzenetére
Nos, van egy rossz hírem.
Ma reggel jött az email hogy nincs raktáron typec variánsból (kaptak egy nagyobb rendelést és nem vette le a készletből a webshop).
További rossz hír hogy csak jövőre lesz belőle.
Szóval a kérdés adott ismét adott: Milyen typecs fülest tudtok ajánlani 10, max 12k-ig? -
errorcode06
őstag
Hello!
Épp jókor csatlakoztam be, ugyanis szeretnék egy typec fülhallgatót a htc u11-hez kapott gyári helyett (nem azt nyüstölném) úgyhogy rendeltem egy ilyen AVAX EP-340 EarTreat Hi-Res Triple fülhallgatót.
Ha megjött írok róla pár sort.
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Tudnátok kb 5-10k Huf között, olyan kiegyenlített karakterisztikájú, egyenes kábelezésű modellt ajánlani, ami itthon is (nem ebay stb.) kapható?
Volt szerncsém az ajánlottak közül többet is meghallgatni (piston basic, ES18, VSD1S), de előbbiek hangzása (sok magas kevés mély, vagy fordítva), utóbbi ára tántorított el.
Sansa Clip+-al használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest