Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
san2000 #82760 üzenetére
Ha szilikont akarsz és nem gond ha esetleg beáldozod a szilikon illesztéket, akkor kifordítod és egy csipesz megoldja a hossz problémát. Ez még amúgy nem garancia, hogy bele megy a tokba, vagy hogy jól fog a füledbe illeszkedni.
Complynak van TWS-re illesztéke, de az majdnem drágább, mint a füles, amihez használni akarod. -
-NoVa-
veterán
válasz
san2000 #82768 üzenetére
Zsákbamacska. Meg fülesfüggő is, az összes fülesemnél más illesztéket használok/szeretek. Ennél az Alisnál elég kicsi a lyukméret, ami a Buds-nál pl kifejezetten előnyös, a gyári ilyesmi hozzá. Másnál meg pont a nyitott a jó, úgyhogy kb addig kell próbálgatni, amíg nem találsz megfelelőt. Ráadásul ami az egyik fülessel beválik, az nem feltétlenül lesz másfajtával jó. Na ezzel sem segítettem sokat
-
-NoVa-
veterán
válasz
san2000 #82765 üzenetére
BW FYE5-höz adtak ilyet, és annál pont nem szerettem, mert túl jól szigetelt. A mélyek, izoláció szempontjából előny, a testzajok (mozgás, vérkeringés, zörejek) szempontjából hátrány. A Buds-é kevésbé zártan illeszkedik, így kell a sharkfin is benntartani a fülben, de nem hallod az összes lépésed a füledben döngve.
-
Carlas
senior tag
válasz
san2000 #82760 üzenetére
pont ezt irtam a huawei freebudsnal is. csak a gyari gagyival volt lecsukhato. a legtobb ahogy nezem ilyen, bar van kivetel. tok lutri mert sokat igy nem is gondolod hogy tesztelni kellene vagy megnezni ezt. en sem gondoltam ra es ha nem tudnak folyamatosan tesztelni egy csomo fajta tws-t siman megvettem volna a huaweit is. sajna csak akkor derul ki ha kiprobalod vasarlas elott sajat gumival. azert mert hasonlo a gyari attol meg lehet kicserelheted, attol fugg h a tokba mennyi a hely. de ezt csak a proba adja meg
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest