Hirdetés

Aktív témák

  • X3B6O0X

    aktív tag

    Azért ez már tényleg szentségtörés. Mi ez a hülyeség, hogy mindenki gazdaságosabb Forma-1-et akar? Max. a grínpíszesek*. Az a legjobb, hogy meg se kérdezik az átlagembert, ha meg mégis, akkor úgy eldugják a szavazás lehetőségét, hogy alig szavaz ember. Közbe meg állítják, hogy "a nézők kedvéért tesszük".
    650 lóerős korlátozás? Ezek meghülyültek? Komolyan mondom, ki kéne rúgni az egész FIA-t. A GP2-es autók 620 lóerősek! Hova tűnt a királykategória szelleme? Utoljára 2008 volt jó év. Akkor mindenki olyan szárnyat használt, amilyet akart, olyan diffúzort, ami csak tetszett, a motorok akár 1000 lóerősek is lehettek (nem vicc, a Mercedesnek volt 960 lóerős motorja, igaz csak tesztfázisban). Most meg... Jó, a turbós technológia ellen nem tiltakoznék, hiszen gyönyörű hangjuk volt a turbós motoroknak (ahh, a régi szép idők :) )
    Állítólag még megvan a New Formula projekt... :))

    Szerk.: A grínpíszesek meg egyszer elnézhetnének Amerikába egy gyorsulási versenyre. Kíváncsi volnék mit mondanának :D .

    [ Szerkesztve ]

    "...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog

Aktív témák