- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Pá
addikt
-
-
-
rocket
nagyúr
válasz
hoffman_ #25510 üzenetére
Szamomra boritekolhato, raadasul ez olyan palya volt ami nem is igazan fekszik a RedBull hajlekony szarnyainak.
Kovetkezo versenyen meg kijohetne a KERS elonye, de mar lesz a RedBullnak is, ugyhogy semmi nem fog valtozni ha nem lesz eso, lealazza a mezonyt Vettel, Webbert meg megint elspori majd a csapat az utbol.
-
rocket
nagyúr
válasz
hoffman_ #25497 üzenetére
En a helyeben azert helyeznek sulyt a McLaren csapat vallara azzal, hogy mas csapatok fele is kacsinagtok.
Az az erem egyik fele csak ha o lojalis, a masik fele, hogy egy jo auto is kell ahoz VB cimert versenyezzen, amit nem sikerult neki osszehozni eddig iden se.Tavaly nem lett volna sehol ha a RedBull hozza a papirformat, es nem szerencsetlenkednek ennyit.
25501: Nem neveznem gyors reagalasnak azt, hogy tobb mint 1 ev alatt sikerult osszehozniuk (ha ez hajlekony szarny), nem is ertem a McLarent miert nincs nekik hajlekony szarnyuk, hogyha megis az FIA ugydont rogton keznel lehessen.
Jobb ha van valami amit aztan a kukaba lehet dobni ha az FIA betiltana, mint ha nincs amikor kellene, es 1+ masodperc hatranyban vannak.
-
D.Orion
veterán
válasz
hoffman_ #25487 üzenetére
Vettel és Hamilton egy csapatban?
Gyanítom, hogy minden egyes futam után nagyon nagy ajtócsapkodások történnének. Egy egy kis világháborút le-le játszanának egymás közt.
Vagy majd Vettel elmegy a Ferrari-hoz Alonso mellé és Webber megkapja Hamilton-t?
Egyiket se tudom elképzelni. Vettel és Alonso is megölné egymást.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #25334 üzenetére
Webber azért áll félre, mert annyira kevés üzemanyag maradt az autójában hogy ha körbemegy, nem tudott volna mintát adni az ellenőröknek.
A füst pedig a fékektől jött, mivel nem volt elég idejük lehűlni.
Ettől függetlenül adjunk még neki időt, van még pár futam a bizonyításra
-
Sanya595
senior tag
válasz
hoffman_ #25159 üzenetére
Szerintem lett volna még ideje vissza engedni.
Nem sok,de lett volna. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #24013 üzenetére
18 az, nem? És amúgy is Gyulus lesz, nem Palik...
-
cyberkind
félisten
válasz
hoffman_ #22660 üzenetére
Biztos vagy benne ?
Ezt a kiszállásos dolgot már eljátszották egy párszor, de azért van egy kis esélye !
Kiszállás
Valamilyen szinten igazuk is van, hogy minden évben változnak a szabályok, és minden évben, egy vagyont kell költeni az új kocsikra, de emellett meg legyen spórolás !
A másik az F1 soha nem arról volt híres, hogy milyen kevés pénzből csinálunk versenyautókat !
Lehetetlent azért nem kéne kérni ! -
D.Orion
veterán
válasz
hoffman_ #19646 üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok, de:
De azzal Te sem szállhatsz vitába, hogy fordított esetben Hamiltont megbüntették volna.
LH pont azon kevesek közé tartozik jelenleg akit nem büntetnek meg ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt.
(#19653) Nowhereman: Pletyka szinten régen azt rebesgették, hogy a Ferrari-nál külön figyelmeztetőt építettek be Kimi-nek a kocsiba, hogy időben váltson, mert a Meki-ben rendszerint a túlpörgetés miatt haltak meg a motorok alatta.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hamilton -t?! LOL, apám, Haminak idén mennyi disznósága volt? És hány büntetést kapott?! Azért gondolkozzunk már el ezen. Nem volt itt semmi, Webbernek nem volt több helye, Hamilton úgy fordult ott el, mintha egyedül venné a kanyart. Hovqa mehetett volna még, a kerékvető másik oldalára? Ez a karambol csak abban az esetben lett volna elkerülhető, ha Webber átadja Haminek a 3. helyet. Mert Lewis barátunk erre számított...enyhén naiv következtetés. Most ő húzta a rövidebbet, csoda, hogy Webber felfüggesztése nem törött el.
Nem bírja a VB cím miatti, ezt már Monzában is bebizonyította, és az előző futamain is. Akkor mikor elbukta a VB -t, és amikor bemákolta.Grat Fernando, most megmutattad.
adman: Az ütközés pillanatában már nem Webber volt elől. Csak ő volt az ideális íven, ezt felejtette el Hami. Azt hitte ezt már behúzta, ez után jött a meglepetés...
Azt meg ne várjátok, hogy Hami büntit kapjon. Most készül eltolni véglegesen a VB esélyeit, pont mint az első szezonjában. Hagyni kell kibontakozni, és közben imádkozni, hogy mást ne vigyen magával a VB esélyesek közül.
-
Integra
titán
válasz
ehhez azért nem tudok sokat hozzá tenni, mert csak a magam nevében beszélek, és én sem hamilton sem webber sem harmadik versenyző pártját nem fogom. én fordított helyzetben is ugyanezt mondanám. de biztos nem köcsögözném egyiket se le, vagy büntetném.
és azt sem tudom, hogy hamiltont büntették e volna fordított helyzetben, lehet, de ehhez nekem, neked megint semmi közöm, mi csak nézők vagyunk -
Integra
titán
válasz
hoffman_ #19637 üzenetére
jó, azzal én nem tudok mit kezdeni, hogy köcsögnek hívod, ha ettől jobban érzed magad, tedd
webberre is ugyanúgy rátud járni a rúd mint bárki másra. ha láttad ma az ssp futamot, akkor az utolsó kör utolsó, cél egyenes előtti sikánnál infarktust kaptál volna, mert az volt az igazi dráma, nem ez a bohócparádé
-
Peat;)
veterán
válasz
hoffman_ #19560 üzenetére
Szerintem is undorító a Race Control, hogy amikor SC cart előzött Hami és semmi eredményre ható büntit nem kapott, hülyének nézte a Race Controlt amikor kifogyott a benya időmérőn és még lehetne sorolni mikor módosítottak szabályt a szokásosnál is merészebb szabályértelmezései miatt. Szóval ebben az évben ez a mindig megvágják.. nagyon mellé ment... Ettől függetlenül szar hogy kiesett én sem örülök neki. De még sok van hátra.
-
Integra
titán
válasz
hoffman_ #19551 üzenetére
ha ettől jobban érzed magad, lelked rajta, dugd a fejed homokba, akkor is csak versenybaleset marad
tudod ezért jó úgy versenyt nézni, hogy nem elfogultan pilótáknak vagy márkának drukkolsz, mert sokkal szabadabban, objektívebben tudod figyelni az eseményeket. én minden esetre jól elszórakozok az itteni írásokon, a jó és a rossz harca sosem fog véget érni
-
Integra
titán
válasz
hoffman_ #19531 üzenetére
majd ha kifújtad a levegőt és lenyugodtál, netán 3 lépést hátra is megteszel, nézd meg újra.
sima versenybaleset volt, semmi több, hamilton szívta most meg, nem webber, ennyi.
azzal is kár foglalkozni hogy fordítva mi lett volna. amúgy ugyanez, versenybaleset.
hogy nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, ez a te gondod, ettől még a versenybaleset versenybaleset marad. -
MPowerPH
félisten
válasz
hoffman_ #12242 üzenetére
Szerintem nem engedték volna neki. Massa is végig csatában volt, vagy legalábbis próbálkozott. Sunyi munka volt, de szabályos. Azért Massa biztosan be van pöccenve, és ezentúl ő is máshogy látja a dolgokat.
sekli: Az, csak ha a Ferrarinál nagyon sportszerűsködnek, akkor nem lesz egyéni VB cím, de még konstruktőri sem. Márpedig mindkettő megcélzott dolog, és nem Massa az, aki ezt végre tudja hajtani.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hoffman_ #12200 üzenetére
Mert Vettel-t veszélyeztette, amikor kijött. Ha ott jobban megcsúszik, pont eltalálja. Pont az a nyalókás ember dolga, hogy időben engedje ki a pilótát, ne legyen senki veszélyeztetve.
A Webber eset meg ködös... De mily érdekes, ha balhé van, akkor Hamilton mindig benne van. Nem véletlen, ideje lenne már kicsit megfékezni.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest