Hirdetés

Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz hoffman_ #19646 üzenetére

    Hamilton -t?! LOL, apám, Haminak idén mennyi disznósága volt? És hány büntetést kapott?! Azért gondolkozzunk már el ezen. Nem volt itt semmi, Webbernek nem volt több helye, Hamilton úgy fordult ott el, mintha egyedül venné a kanyart. Hovqa mehetett volna még, a kerékvető másik oldalára? Ez a karambol csak abban az esetben lett volna elkerülhető, ha Webber átadja Haminek a 3. helyet. Mert Lewis barátunk erre számított...enyhén naiv következtetés. Most ő húzta a rövidebbet, csoda, hogy Webber felfüggesztése nem törött el.
    Nem bírja a VB cím miatti, ezt már Monzában is bebizonyította, és az előző futamain is. Akkor mikor elbukta a VB -t, és amikor bemákolta.

    Grat Fernando, most megmutattad. :)

    adman: Az ütközés pillanatában már nem Webber volt elől. Csak ő volt az ideális íven, ezt felejtette el Hami. Azt hitte ezt már behúzta, ez után jött a meglepetés...

    Azt meg ne várjátok, hogy Hami büntit kapjon. Most készül eltolni véglegesen a VB esélyeit, pont mint az első szezonjában. Hagyni kell kibontakozni, és közben imádkozni, hogy mást ne vigyen magával a VB esélyesek közül. :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Aktív témák