- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #16011 üzenetére
De ez vicc. Ott voltak Vettel mögött ~5-6 mp-re. Hogy jöhetett ilyen rosszul ki a kerékcseréjük ?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16011 üzenetére
Sőt ha Kobayashi kijön akkor Button feljön a 3. helyre. Aztán már csak Vettel váltója van hátra.
Hamilton kapott új szárnyat?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #15924 üzenetére
Most miért kellett a falra festeni az ördögöt?
Ez a futam felejtős. -
Gubro
senior tag
válasz
Motion_Blur #15941 üzenetére
Oké, akkor nekem nincs rá szükségem
-
Gubro
senior tag
válasz
Motion_Blur #15935 üzenetére
Az mire jó?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15928 üzenetére
Nem tudom hogy kit látna szívsebben maga mellett mert erről nem nyilatkozott a fejébe meg nem látok bele.
"Nem kell álszenteskedni, ha Button néha a pályán odaverne Hamiltonnak, hamar el lenne ő is takarítva a csapattól."
Hát ez elég jó vicc.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15926 üzenetére
Végül is nem akkora szégyen bevallani azt ha valaki tart a kihívásoktól. Kicsit savanykás lehet a szőlő neki. Főleg az előző futam után.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #15913 üzenetére
Vmi hasonló.
Webber szarul fog rajtolni mi? -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #15842 üzenetére
"Leárnyékolt"? A5 találta ki? Fújt diffúzor, kipufogó-fújt diffúzor és kész. Vagy EDD (exhaust driven diffuser) / EBD (exhaust blown diffuser), nem magyartalanabb, mint az ABS és társai, de a leárnyékolt kifejezés nem 'beszédes', egyenesen félrevezető marhaságot sugall.
-
Incubus
tag
válasz
Látszik, h nincs meg az összhang egymással
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Oroszok tolják őket.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #15827 üzenetére
Renault leárnyékolt diffúzor + új első szárny
Nem gondoltam volna, hogy a Renault ennyire bírja majd a fejlesztési versenyt. Repsect!
+ egy jó kép a Ferrari garázsból [link]
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15827 üzenetére
Azért látszólag az RB megoldása még némileg kifinomultabb mint ezek.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15790 üzenetére
...ha most lenne 107% akkor sem lenne semmi mert nyers tempóban mindhárom újonc csapat teljesíti ezt a minimum szintet. Majd ha valamelyik élcsapat versenyzője valamilyen okból (technikai hiba, eső) nem tudja teljesíteni a szintet akkor meg jön a kivételezés. Így sz@rt sem fog érni a szabály. Inkább az újoncokra egy évig ne vonatkozzon a teszttilalom. Bár az túl logikus lenne.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Inkább valami arányos tesztlehetőség kellene, értelemszerűen az új csapatoknak arányosan több.
Egyébként meg többek között a motor bekorlátozásával is csak még jobban aero részre hegyezték ki a gyorsulást. Aztán meg csodálkoznak, hogy akkor szerepe van a szélárnyéknak és nehéz előzni.
-
P00By
nagyúr
válasz
Igen, az kimaradt.
És nagyon helyes -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #15757 üzenetére
kíváncsi lennék, milyen lehet ott az egyik lakásban élni
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #15757 üzenetére
lehet hogy hülye kérdés, de az mi lenne?
mármint a nyílnál
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #15744 üzenetére
A F1-ben mindenki a VB-címért harcol. Még csándok is.
Más kérdés, hogy esélyes-e a címre, de harcolni azért még lehet, és kell is, hisz azért fizet(ik).
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #15744 üzenetére
lehet hogy gokart VB-ről beszél
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15738 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy ezek a kipufogóáthelyezések mennyire fognak beleszólni a megbízhatóságba. A számítógépes szimulációk és az ilyen 10 körös tesztek nem hiszem, hogy meg tudják mondani a tutit egy alapvetően nem ehhez tervezett konstrukciónál.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15680 üzenetére
Hamilton-nak már felmentése van az összes létező büntetés alól. Majd megkapja helyette MS.
Btw azt hogyhogy nem kifogásolta itt senki, hogy Algersuari és Kubica sem kapott semmit a verseny után...
-
shteer
titán
válasz
okéééééé
-
P00By
nagyúr
válasz
Én most konkrétan arra gondoltam, h a HRT kapna egy ilyen büntit és csuknák is be a "bótot"
-
.bableWes
őstag
válasz
Motion_Blur #15662 üzenetére
meg nem teli tankkal uj gumin vagy üres tankkal és ~3x körös kopott gumival
az uj csapatok nem ide valok... sok pilota jobb pocizioja is elment emiatt pl. alo-ham, alo-but, liu-mas...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15659 üzenetére
Minek? A versenytempó fontosabb. Ráadásul nem ott voltak problémák a lekörözéseknél hanem itt. Ergo nem az autók tempójával van a gond.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #15632 üzenetére
vhol el kell kezdeni...de az tény, h még nem ide valok...
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Én is ezzel érek egyet.
-
CptMisi
őstag
válasz
hát igen...
-
!Overdose!
őstag
válasz
Egyetértek. A több autónak akkor lenne értelme, ha az újoncok is versenyben lennének legalább a középmezőnyben, de így? Egyedül a Lotus-ban látok némi potenciált a javulásra és felzárkózásra.
-
PazsitZ
addikt
válasz
[link]
Egyébként szerintem, ami megoldás lehetne mondjuk, hogy az újonc csapatoknak valamilyen keretek között tesztlehetőséget adni.
De így, hogy talán némelyiknek pénze sincs csak épp az elégséges elemeket legyártani, de még ha van is normálisan tesztelni sem tudják. Egyértelmű, hogy nem tudják felvenni a versenyt a nagycsapatokkal, akik akár több profi szélcsatornával, szuperszámítógéppel rendelkeznek,
Igy aztán nem is csodálom, hogy nincs fejlődés náluk. -
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Motion_Blur #15568 üzenetére
Jó sokat ért.
-
válasz
Motion_Blur #15545 üzenetére
Vettel a 14. kör végén kapta meg a lágyat és 14 kört futott vele egy jóval nehezebb autóval. Időben is jól ment velük a verseny ezen szakaszában.
Kizárt, hogy Webber a verseny utolsó 19 körét nem tudta volna lefutni a könnyülő autóval.
A Bridgestone a saját lágy szettjéről is azt nyilatkozta, hogy nehéz autóval inkább hátrányt jelentenek, a verseny végén könnyű autóval pedig előnyt a primehoz képest. -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #15424 üzenetére
Bírom a meglátásaid.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #15432 üzenetére
Nem kap mert őt sosem büntetik meg mert ő a hemilton, na!!
Amúgy szerintem meg amúgy MS fog nyerni LH-t meg kiüti Webber.
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Motion_Blur #15424 üzenetére
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Motion_Blur #15401 üzenetére
Mi történt?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #15401 üzenetére
Jaja, 4 pözsó, 4 KO
Most meg fogja a fejét Oreca csapatfőnöke... -
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Motion_Blur #15347 üzenetére
Akko megint sok fog múlni a boxban eltöltött időn. Esetleg az nem tudod, hogy a McLaren mennyivel volt, jobb végre, mint red bull? Mert ez jól jöhet a hosszú egyenesekben.
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Motion_Blur #15334 üzenetére
Igen, abban igazad van, hogy a rajtvonalnál inkább még belső íven vannak és onnantól húznak rá a kűlső ívre. Viszont a célegyenes elején még nem, így van. Most is a belső oldalon van a pole position.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #15314 üzenetére
de elfogy a gumija...elvileg...
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #15187 üzenetére
Nekem Palikkal nincs is gondom, de a Gyulával, amikor állandóan mellétrafál, és okoskodik.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #15165 üzenetére
bizonyos helyeken újraaszfaltozták, illetve a 6-os és 8-as kanyarok bukóterét is leaszfaltozták.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Motion_Blur #15087 üzenetére
Szépen vezet, az utolsó kanyar kijáratánál volt egy apró megcsúszás a kigyorsításnál.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #15077 üzenetére
Höhö. Motion, ilyenkor hol az önkritika?
A forró kőre hugyozás az kultúráltabb szerinted?
Amúgy persze én sem értem, hogy ebben mi a poén. Az alapötlet, hogy valami vicces alámondást csináljanak, az okés, de sajna semmi más nincs benne, csak tömény trágárkodás, ez pedig egyáltalán nem vicces.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #15077 üzenetére
Pedig szerintem elhangzott ott egy-két szalonképtelen mondat...
-
Nowhereman
őstag
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #14958 üzenetére
Ott szerintem Vettel erősen túlcsúszott volna, és nem tudott volna tempot átvinni a következő jobbosba, míg Webber lendületből ment volna tovább. Poros íven rövid féktávot venni...
De az bizonyos, nem tudjuk meg, sajnálom is. Mekisek ilyen téren lefölözték őket, nagyon kulturált csatát vívtak, kivétel Hamilton mondinerezése.JJános: Hol nem hagyott helyet?
Itt bőven van egy autó hely, vagy csal a kép?
Webber nem volt köteles lehúzódni, ezt kellene megérteni. Mert ő autóversenyző, ez nem az a sportág, hogy ki tudja szebben átadni az első helyet.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #14871 üzenetére
jaj szegény
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #14871 üzenetére
Nagyon üt, főleg a monitoron piruettező Vettelel az előtérben
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #14739 üzenetére
hát nemtom én érzek egy kis különbséget aközött hogy "na most akkor cseréljetek helyet" meg a "plz ne törjétek rommá mindkét kicsit mer' drágák".
btw annak örülök hogy végre a McLaren versenytempóban odaért a RedBull mögé, sőt szvsz egy picit gyorsabbak is tudtak volna ma lenni, csak ehhez az időmérőn is eléjük kéne érni, mert előzni még nem elég. A Mc 1-2 nek is örülök bár azért kicsit felemás a dolog mert nem rajtuk múlt; erőből nem tudtak volna még nyerni. De a pontok szempontjából sokat számít.
RedBull csapat előzés: Vettel előrébb volt már mint Webber, de a rosszabb íven. Szvsz Webbernek ott engednie kellett volna, aztán Vettel kisodródik ha fékezni próbál és W. visszaelőzi a kanyarban. Csapattársként egy kicsit jobban vigyázhatnak egymásra
McLaren előzés: a pályán teljesen korrekten jártak el egymással a fiúk, és egész látványos manőver volt főleg Buttoné. A rádiózás hozzá: Lewis helyében ha rámszólnak h. 1. tekerjem le a motort, 2. a csapattárs jön mögöttem és ő is leteker akkor énse számítanék rá h. valami történni fog. Ha az van h. tekerd le a motort, de Button jobban áll üzemanyaggal ő nem fogja, vagy játsszátok le fiúk egymás közt csak ne zúzzátok le a vasat, akkor az tiszta helyzet, azzal nincs gond. A baj csak az h. nem ezt mondták. Egyébként Buttonban pozitívan mert ma teljesen OK teljesítményt hozott
-
válasz
Motion_Blur #14739 üzenetére
Tanulni fog a Red Bull a Ferraritól szerintem.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #14714 üzenetére
ja, semmit, csak agresszívan kockáztatott, és megszopta.
de akkor meg ne rinyáljon meg mutogasson, ez benne van a versenyzésben..
meg mi az, hogy meg volt már verve? ideális íven volt, védte a helyét, minden joga megvolt hozzá, persze, hogy ezt tette. nem engedett. ez a versenyzés.
bámulatos, hogy az érzelmek mennyire tudják befolyásolni a reális ítélőképességet.akkor lett volna a te szavad járásával megverve, ha nem kellett volna helyet találnia, mert akkor simán kifékezhette volna webbert. de nem volt helye és ő úgy gondolta, hogy majd webber úgyis elengedi. ez volt a hiba. szvsz.
meg tényleg, ez a fűre szorítás... ne már.. -
PazsitZ
addikt
válasz
de akkor is szorította ki a fűre Vettelt Ezt a kiszorítja részt én sehol nem látom.
Amikor látta, hogy jön Vettel akkor annyit korrigált, hogy egyenesen ment tovább=védekezett.
Elárulom neked, nem volt ott leszorítás. -
Peat;)
veterán
válasz
Mert ezek ilyen önérzetes arcok és nem szeretnek félreállni, főleg hogy ha Vettel figyel erre a kényszerítőre akkor nem is tudja megelőzni Webbert, mert az ezt a támadást nevetve verte volna vissza. Nonszensz hogy a támadott helyet hagyjon, nézd meg Trullit aki ezt megtette párszor, most hol versenyez.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #14662 üzenetére
Valamit pampogott Hami hogy Alonso túl agresszív Massával (boxbejárati előzés, amit ő is csinált) és hogy ő sosem tenne ilyet csapattárssal mert fair meg mittomén. Szerintem most meg az akciót nézve Button volt az aki végig balesetmentesen vitte végig a dolgot, de Hami csinálta jól. Ergo szerintem Alonso és Hami is ok, csak a futam után kínos helyzetbe került Hami, önmagával. De ha elfelejtené hogy Alonso egykor a csapattársa volt és leakadna róla talán nem nyilatkozna ekkor hülyeségeket. Most ha egy újságíró előkotorja a szép kis fiú vagyok szövegét akkor megint jöhet az újabb hazugság, csak önmagát szopatja, majd egyszer rájön talán.
-
blazsey2
senior tag
válasz
Nincs hozzászokva az ilyen helyzethez és kicsit besértődött.
-
quby
őstag
válasz
És hogy szerintem emg is tudta volna elözni ah tovább próbálkozik! Mert azért, ha nincs "üzemannyag gond" sztem Button nekiesett volna mégeccer.
-
shteer
titán
válasz
összetört a kis lelke
-
CptMisi
őstag
válasz
a sexy szakáll miatt van
nem értem amúgy...magát mindig a csapattársak elé helyezi
szerintem...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Nem erről van szó. Igaza van Haminek. De örülök, mert Button most nagyon rendben van.
Jajj, most nagyon boldog vagyook
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
én sem értem most...
-
shev7
veterán
válasz
Motion_Blur #14592 üzenetére
hat ugy latszik sem horner sem coulthard sem eddie jordan nem ossza ezt a velemenyt
vagyis coulthard szerint egyertelmuen vettel hibaja, eddie jordan szerint meg versenybaleset de Vettel hibaja.
-
qestion
aktív tag
válasz
Motion_Blur #14564 üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #14490 üzenetére
Webbernek volt már pályafutása alatt elég sok peches időszaka, szóval nem kéne
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #14467 üzenetére
Ez már tavaly sem működött tökéletesen, legalábbis ahogy mondod idénre sem lett jó az autó..bár én nem ezen a véleményen vagyok, mindenesetre az nem jött le hogy a McLaren végigfejlesztette az évet, a Ferrari átcsoportosított, és most a Ferrari láthatóan előnyét élvezné a McLaren-nel szemben.
Tehát, bár én nem tartom rossznak a Ferrari-t, ami tavaly sem volt előny az szvsz jövőre sem fog működni. -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #14467 üzenetére
hát igen, csak kezd unalmas lenni ez a majd jövőre szlogen.
Egyszerűen hihetetlenül hangzik, de a Ferrari nem bírja már tartani a Fejlesztési háborút se, pedig régen még mintha erről lettek volna híresek... -
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #14451 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy a szektoridőket is írja. Ezek szerint rosszul.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Motion_Blur #14433 üzenetére
A Robert Barichello nagyon adta ma.
-
Male
nagyúr
válasz
Ha figyelted az arcokat, főleg Wéber Gáboron látszott, hogy milyen kínos volt neki ez a "kérdés".... legszívesebben eltűnt volna a stúdióból szerintem.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #14440 üzenetére
1. Webber, 2. Vettel, 3. Sumacher.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #14440 üzenetére
Ezzel én így ki is békülnék
-
Pá
addikt
válasz
Az a vicc, hogy Schumi mögött már csak Button jött gyors körön, Ő meg alapból előtte volt, szóval nem nyert vele semmit az öreg. Hihetetlen mennyire fogalmuk sincs róla mi zajlik a pályán és közben osztják az észt.
Már ha erre céloztál. -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #14381 üzenetére
legalább látszik h erőltetik
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #14366 üzenetére
ha így folytatja Webber még ezen a futamon meglesz az első 10rajthelyes bünti
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #14351 üzenetére
A sok-sok év alatt, amióta ezek közvetítenek, milliószor beszéltek erről az esetről, és minden alkalommal ezt a hülyeséget hajtogatták, így nem vagyok meglepve. Meg gondolom az is benne van, hogy nekik a spai pálya a buszmegállóból meg az Eau Rouge-ból áll.
-
Misi 007
őstag
válasz
Jó kérdés mert a körzetbe se ott történt!
Pedig Lapaj-al együtt közvetítette azt a futamot... [link] -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #14337 üzenetére
Hosszabb etapokon a Red Bull és a Meki elég hasonló 33-as köröket ment, a Red Bull talán picit jobb, nekik becsúszott pár 32-es is.
A Merci érdekes módon nem ment hosszú etapot, elég fura programon voltak, pl mindkét edzés elején megtettek vagy 5-6 install lapot mért idő nélkül, gondolom próbálgattak ezt-azt. A Ferrari szintén elég összevissza dolgozott, nem igazán lehet értékelni a teljesítményüket. -
D@ni88
addikt
válasz
Gondolom a régi spai vonalvezetésénél a célegyenes előtti lassú sikán.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #14293 üzenetére
Nem tetszik nekem ez a nyilatkozat.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #14295 üzenetére
Most Vetel azért rosszabb lett, mert Webbo brillirozott az elmúlt két futamon? Mondjuk ha Seb az új leányzójával is tovább kapja az ilyen ruhákat, akkor hamarosan a kanapén fekve fog mesélni a gyerekkoráról...
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #14295 üzenetére
Webbert eddig egy évben verte el a csapattársa, tavaly Vettel. Tavaly Webber csavarokkal a lábában vezetett sántikálva úgy hogy heteket időzött fekve a kórházban. Szerintem ez nagyobb indok arra hogy miért volt lassabb tavaly főleg az év első részében, mint az hogy Vettel kaszniján most találtak ilyen meg olyan lyukokat... Vettel szerintem fejben jobb és a mostani f1-ben ez sokat számít, de gyorsaságban Webberrel sosem volt baj.
Ezzel azt akartam mondani, hogy én meg nem tudnám tippelni melyik várható első helyre. Vettelt nagyon nyomja Horner, de úgy néz ki csak szóban. (egyelőre)
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #14293 üzenetére
Newey munkássága beérett, úgy tűnik a csapat is egyben van, leszámítva a kerékcserélő brigádot -ők inkább no comment-, a pénz meg nem igazán akadály.
És elfogultság ide vagy oda a pilóták is jók -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #14279 üzenetére
de arra én is
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #14279 üzenetére
Már nagyon kíváncsi vagyok, Newey mit találhatott ki
Gondolat-vezérlés!
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #14255 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
az sem kizárt, hogy a ferrari is előrukkol egy módosított változattal
de kb arra számítok amire Te
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #14239 üzenetére
Huh ez durva!
-
PazsitZ
addikt
válasz
Ez jó hír, én pl pont monaco előtt gondolkoztam, hogy az RBR aero mennyire jön ki, de kijött helyette Webber tudása
.
Törökben viszont határozottan jó teljesítményt várható el szvsz.
Kíváncsi vagyok a gyors részeken érezhető lesz-e pl. ez az utastéren áthaladó takarható légcsatorna hatása, mert azért itt vannak tempós hosszabb részek. (btw.: nincs ennek valami neve?)
mod.: lassan, de biztosan felfogtam ez az az F-csatorna
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #14239 üzenetére
a pályamelós hogy odaadta a tűzoltópalackot a versenyzőnek
...szól neki a csávó hogy odafújjon, erre az odanyomta neki a palackot azt elment tűzet keresni
megvolt a 350KM/h-val történő qual is, pár kép:
Sato Lotus-sza:
Sato kocsija másként
Indy tervek:
-
-
-
-
-
Webber -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #14220 üzenetére
Szerintem nem. Eddig is tudhattuk, hogy van egy Toyota autó. Martin Whitmarsh is mondta, hogy decemberben már megvehető állapotban volt és ő személy szerint nagyon csodálkozott azon, hogy egyik új csapat sem volt hajlandó megvenni.
A Racecar Engineering a legkomolyabb szaklap az nevében megjelölt szakterületen.
-
Gubro
senior tag
válasz
Motion_Blur #14220 üzenetére
7 dollárért megtudhatod.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #14174 üzenetére
ééés?
Miért mindenki magából indul ki...?
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #14174 üzenetére
De Motion... most Hill meggyőzte a 3 bírát, hogy a gonosz Schumit büntizzék meg, azért mert ami régen volt?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #14162 üzenetére
A másik három egyenjogú bíráról miért nem esik itt szó?
"A 22 nagydíjgyőzelemmel bíró brit ex-versenyző mellett a mexikói autósport-szövetséget képviselő José Abed, valamint a svájci Paul Gutjahr ítélkezik majd a szabályszegőkön, míg a Monacói Automobil Clubot Dr. Christian Calmes képviseli."
Mondjuk nyilván őket szinte a kutya sem ismeri így most lelkileg az a legkielégítőbb ha Hill-t hibáztatja mindenki.
Esetleg álljatok be a sorba ti is és írjatok janival neki egy kritikus hangvételű email-t.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #14162 üzenetére
Ez így igaz! -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #14149 üzenetére
ez lol
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #14149 üzenetére
N/C
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #13973 üzenetére
Van erre valahol valami hivatalos leírás hogy pontosan hogyan zajlik az SC-s befutó?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #13955 üzenetére
A szabályban szó sincs zászlókról. Szerintem Brawn is arra gondolt hogy majd ez lesz a kibúvójuk de úgy fest hogy ez most nem jött be.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest