- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Csabee. #9232 üzenetére
Bahreini Nagydíj - Hivatalos program
Program
Időpont
2010. március 12. (péntek)
Pénteki első szabadedzés
08:00-09:30
Pénteki második szabadedzés
12:00-13:30
2010. március 13. (szombat)
Szombati szabadedzés
09:00-10:00
Időmérő edzés
12:00-13:00
2010. március 14. (vasárnap)
Verseny
13:00-15:00
-
Markgx10
őstag
válasz
Csabee. #5344 üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek
Jó tudni egy fix időpontot, mert addig minden reggel gyomorgörcscsel néztem meg a híreket, hogy a Mester miként döntött.
(én nem örülnék a Mercinek, de örülnék, hogy láthatom, persze már nem szurkolnék neki, mert csak a Ferrari, de nem nagyon bánkódnék, ha nyerne.)
-
stvnppp
senior tag
válasz
Csabee. #4854 üzenetére
Csak azok focisták, ők szinte csak szolgáltatnak, szórakoztatnak, magukat adják el, míg az autósport elsősorban az autógyáraknál a reklámnak a része, hogy több terméket tudjanak eladni.
Schuminak a neve már teljesen összefort a Ferrarival. Ha valaki meghallja, egyből egy piros kocsi jut eszébe.
Már szinte olyan, mint a villám, meg a mennydörgés... -
hejesírásó
senior tag
válasz
Csabee. #4854 üzenetére
ok de mennyi ideig épjtette a ferrari brandet? mennyi ideje lenne építeni az újat?
nem éri meg átmenni neki.másik: sokan emiatt elpártolnának tőle, veszítene a régi imádók közül. az újaknál meg nagyon sokat fújnának rá a korábbi hovatartozása miatt.
igen váltanak sztárok csapatokat, de ha rivális csapathoz váltanak évekig is akár fújjogják, hiába jó. ManU ból átmegy interbe pl okés, de de ManU-ból a city-be
-
JJános
addikt
válasz
Csabee. #4504 üzenetére
Lonzi is felvett egy olyan pulcsit, hogy legyen rajt valami piros.
Csabee régen jártál erre! Kéretik sűríteni a topicban való tartózkodásod, és büntetésül kiszabatik rád 10 értelmes hsz., amit 3 nap alatt kell lerónod, itt az F1 topicban!blazsey2: Ez a hír nekem sem tetszik. Jól aláígért Kiminek.
Én is drukkolok Kiminek, bár nem volt nálam első számú csak rövid időre. De amit idén a vezethetetlen Ferrarival csinált, az nem volt semmi. Sajnálnám, ha nem kapna jövőre jó autót. -
Face8814
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
titán
válasz
Csabee. #3984 üzenetére
Gyula az egy vicc.
Annak kivételesen én is örülök hogy vége ennek az évnek mert ritka sz@r volt sajnos. A 2010es évvel kapcsolatban némileg nagyobb elvárásaim vannak. Mondjuk valami azt súgja hogy a 2009-2010es holtszezon már izgalmasabb lesz mint az idei 17 verseny. Még jópár kérdés tisztázásra vár.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Csabee. #3960 üzenetére
Azok, amikor annyi volt az izgalom, hogy ki fut be a vörösök után, és Schumi a Hungaroringen vb lett.
7Heads Drago: Szerintem miután legutóbb majdnem lebontotta a kocsiját mire megelőzte, azt hiszem, most inkább nem kockáztatottVégülis egy újonc japán gyerök ment utána.
-
Oliverda
titán
válasz
Csabee. #3598 üzenetére
Realista. Te pedig kissé naiv.
Évekig nem tudták bevezetni a tesztkorlátozást mert Todt kötötte az ebet a karóhoz. Arról nem is beszélve hogy szerintem a 14 Ferrari-s éve alatt sosem volt anyagi problémája a csapatnak, sőt ugye a Ferrari minden évben ott volt/van a legmagasabb költségvetés top 3-ban. Ilyen ember fog majd a költségcsökkentésekről dönteni?
Az FIA vicc és így az is fog még maradni egy darabig ameddig marionett Todt-Mózli és bondgörl széftiród nagykövetasszony ott lesz.
Amúgy ez a kép is már hetek óta ott figyel a főoldalon.
-
Peat;)
veterán
válasz
Csabee. #3593 üzenetére
Ez alapján emberjogi szervezet elnökének már sorozatgyilkosokat is megválaszthatnak a jövőben. Todt csalt, feketézett a rallyban, le is bukott ki is zárták. Egy ilyen ember ilyen posztot nem tölthetne be normális világban. És akkor a forma1-es életútjáról még egy szót sem szóltam, pedig aki ennyi ideig csapatvezető annak nem marad tiszta a keze.
-
Oliverda
titán
válasz
Csabee. #3595 üzenetére
Erre próbáltam én is utalni...csak nehogy hátránya legyen belőle. Alonso-t nem igazán csípí az öreg kanegér, és anno Raikkonen helyett is inkább Rossi-t szerette volna a csapathoz hozni csak Montezemolo keresztülhúzta a számítását (ergo az öreg Luca sem nagy cimbije). A McLaren-t sem kedveli különösebben. Lesz itt még balhé bár ne legyen igazam.
Én azt mondom hogy vicc hogy egy kevesebb mint 2 éve lelépett csapatvezető (aki előtte 14 évig aktív vezető volt) egyáltalán indulhatott egy ilyen választáson. Ráadásul elég végignézni azt a 14 évet hogy mennyit politizált és háborúzgatott a Ferrari élén a kis Napoleon imitátor. Ilyen múlttal normális szervezet élére nem választottak meg volna senkit. Persze ez is az FIA-t jellemzi...sajnos. Bár én már sejtettem hogy ez egy lefutott meccs amikor herr sexmax kijelentette hogy mögé áll mivel az köztudott hogy az FIA-n belül mindenki úgy táncol ahogy mózli fütyül.
Száz szónak is egy a vége szerintem ettől jobb nem lesz semmi csak rosszabb.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Csabee. #3330 üzenetére
Kár hogy a két mögüle induló autó is előtte végzett.
Illetve szerencséje volt hogy 6-an estek ki előle.
Én arra leszek kíváncsi hogy a következő futamon nyomás nélkül, hogy fog menni.
Szerintem lesz esélye megverni Barit az időmérőn.Talán most már tud majd koncentrálni is a gyors körön.
-
venember83
nagyúr
válasz
Csabee. #3330 üzenetére
Most is? Mert még mikor az utóbbi fél év során? Megjegyzem, hogy azt az előzést a célegyenes végén n+1 alkalommal láthatta másoktól, pl két évvel ezelőtt is volt egy német, aki ott előzte meg a népet. A nevére már nem emlékszek. Szóval szép előzés, de azért elvárható is, hogy ilyet tudjanak a srácok.
-
törölt tag
válasz
Csabee. #3173 üzenetére
..ha 1:30 alatt tudnak menni akkor nem, kíváncsi leszek erre a futamra, mert az időmérő az csak a Williams erejéről győzött meg, egyébként a t'köm tudja mi lesz.
De azt én sem értem mit kellett ennyit tökölni, ki kell menni esőben aztán ahogy sikerül.
..ez is egy répaság, hogy sztem holnap nem fog esni ezért inkább sz'pok száraz beállítással időmérőn.
Pöppet veszélyes..és ráadásul még eredményes is lehet, azaz még bátorítja is a résztvevőt hogy a pályára alkalmatlan beállításokkal igyekezzen a lehető legjobbat elérni.
..tervezetten.Simán lehetne hasonló mint a motorosoknál, qual egy dolog..fontos dolog, a verseny délelőttjén meg van még egy edzés ahol belövik a versenyre az autót.
Péntek legyen fejlesztések tesztelésére fodított edzés, ha már mindenki azt csinálja de nem annak hívjuk.
Szombat qual-ra felkészítés és qual.
Vasárnap futamra felkészítés és futam. -
Oliverda
titán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest