- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #15529 üzenetére
Első értelmes és tiszta futam volt idén... Nézz meg pár 98-ast, ott mi volt a pályán, utána gondold át újra.
A futamról annyit, hogy at RBR eltaktikázta magát, de nagyon nagyon. Alonso peches volt, simán ment Hamiltonnal, be lehetett volna hozni elé, nem még egy kört kint tartani az első kiállásoknál.
Schumacher meg...nem is értettem az elején miért hívták ki majdnem egymás után a boxba, mikor piszkosul jól állt. Azzal lapátra tették a futamát, ráadásul a barmok a végére lágy gumit raktak fel neki, had szenvedjen. Óriási taktikai malőr volt, Brawn-tól nem ezt várná az ember.
Egyébként első értelmes ide futam, ami nem esős volt. Ez is valami... -
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #15409 üzenetére
Csak egy példa a sok közül, az hogy egy mercivel kicsit ügyeskedik, megbüntetik szerintem poén dolog és én elvárnám hogy frappáns válasszal visszaszóljon egy f1 vb pilóta. E helyett ő eljátszotta hogy megbánta és nagy hiba volt a dolog amennyire én olvastam. Ez számodra lehet fikció, de mindenki különböző ember, van aki a mában él és szimplán írja a látottakat hogy ez így ökörség, valaki egészen máshol él és benyakalja ezeket a szituációkat hogy helyes. És íme az egyik (a sok közül) vita alapja. Tettek és nyilatkozatok ütik egymást én ezt továbbra is tartom és továbbra is az a véleményem, hogy a tettek úgy jók ahogy vannak. Lehet túl racionális emberke vagyok és ezért nem megy át a mondani valóm számodra, ahogy múltkor sem ment át olyan 4-5, tagolt mondatokat tartalmazó hozzászólás után sem.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #15241 üzenetére
Az időmérőre már valami betöltődött.
Furcsa, hogy a 5Live rádión se volt közvetítés, pedig ők a szabadedzések kommentátorai. Talán ezért nem volt FP3 videó a BBC F1 oldalon. Lehet, hogy csak az interaktív Red Button-on lehetett FP3-at nézni, az F1 portálon nem. (Most a foci vébé meg a füves tenisz szezon nyomult a rádióban, hanyagolták az FP3-at, mert akit érdekelt nézhette Red Button-on.)
Szóval időmérőre már működhet a proxy.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #15237 üzenetére
iPlayer vagy a BBC F1 oldalon? Akkor lehet, hogy behalt a proxy, frisset kell beállítani.
Viszont egy gyorsabb, biztosabb megoldás.
Videóstream, viszonylag jó minőségű és nincs vele kommentár + szerkesztés: nem közvetít a 5Live (egyiken tenisz, másikon foci vébé) Ez magyar IP-vel is hozzáférhető.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #15056 üzenetére
Kórházban voltam (sebészet, Crohn miatt, de szerencsére az infúziós gyulladáscsökkentő terápia újfent hatott, így nem kellett megműteni). Közel egy hétig nem ihattam, nem ehettem (nem is bírtam volna természetes módon), aztán is csak folyamatosan, először csak folyadék, majd 'folyékony-pépes' menü. Kedden jöttem haza.
-
válasz
Oliverda #14915 üzenetére
1, Webbert üzemanyagtakarékos módba tették.
2, Vettel megpróbálta megelőzni, baleset lett, majd elhúzott a két McLaren
3, Webber boxutca látogatása után, amikor a McLaren elkezdett üzemanyagot spórolni rászóltak Webberre rádión, hogy siessen hátha.....Ezután érdekes lenne megnézni milyen időket futott az utolsó körökben. A végén még az is kiderül, hogy nem volt semmilyen üzemanyag problémája, akár teljes sebességgel mehetett volna végig is.
-
PazsitZ
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #14863 üzenetére
Senkiről nem mondtam hogy hülye, ne légy szigorú magaddal. Csak azt írtam hogy kevered, azt a bizonyost a mai nap, de mindenkinek lehet "gyomor" rontása.
Mivel nagyrészt Hami véleményét írtam le, ezért kénytelen vagyok azt reagálni újfent, hogy ha hülyeségnek és kitalációnak tartod a nyilatkozatait akkor próbálj meg egy személyes találkozót összehozni és kioktatni őt a véleménymegnyilvánulásairól.
Én meg továbbra is élvezem ha agresszívak ezek az arcok és röhögök amikor papolnak arról hogy nem kéne ezzel azzal vagy mással annyira agresszívnek lenni.
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda #14841 üzenetére
"Több szakértő is Webber mellé állt"
Több szakértő közül 1:
Egyedül Martin Brundle szerint egyértelműen hibás vettel. (de azt nem részletezi... érdekes) Ilyen indokot is mondhatott volna: Mert, csak!""Rádión is beszólt, hogy lelassult az egyenes részeken. Ismerte a szituációt, és arról is pontosan tájékozatták, hogy Hamilton intenzíven nyom. Vettel annyival gyorsabb volt, hogy el kellett mennie Webber mellett. Ha Webber feltartotta volna Vettelt, Hamilton megelőzte volna a németet. A McLaren nyomása miatt Vettelnek egyáltalán nem volt más választása, különben Hamilton lehagyta volna" "
És még tudta is webber h problémái vannak... hát nc...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #14841 üzenetére
Ha ez a cikk tényleges valós fordítás alapján íródott:
"Marknak nem kellett volna belemennie a harcba, mert tudta, hogy az egyenesben lassabb, mint Vettel. El kellett volna engednie."
18-20 köre lett volna előzni, ha tényleg annyira gyors.
Ezek után mondjuk, tényleg elgondolkodnék akarok-e velük hosszabbítani.
Egy kis favorizált kedvenc miatt gyakorlatilag másodszámú pilótává degradálják, a teljesítmény ellenére? Respect -
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #14768 üzenetére
Te maradj nyugodtan, szemlátomást nem a földön vagy ma, én mindig is azt írtam hogy Alonso az egyik legagresszívebb pilóta ezért is szurkolok neki és sosem mondtam sem gondoltam hogy Massánál nem volt az. A mai első hozzászólásomban is inkább dicsértem Hamit is meg őt is. De maradj nyugodtan, te ma magyart nem értesz, ezt negyedjére bizonyítod a mondataiddal egy órán belül
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #14752 üzenetére
"Azért volt még pár (szerinted) agresszív megmozdulás a futamon. Pl. a Petrov-Alonso. Már ha szerinted ezek annyira agresszívnek számítanak."
Nekem bőven elférnek. Ez kb már a harmadik hozzászólásom amiben írom, ahogy a legelsőben is Hami manővere kapcsán: nekem ezek okésak. De írom újból: Hamiltonoddal beszéld meg ne velem. Ő nyilatkozta hogy sok nem én. Nagyon szájbarágósan kell fogalmazni veled a mai nap és akkor még finom voltam
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #14736 üzenetére
Button büszke lehet a manőverére, én is vigyorognék. Második lett de megpróbálta és nagyon befűzte ott a kanyarokban Hamit, így kell másodiknak lenni. A két eset között az agresszivitást értettem, de le is írtam. Hami csak azzal tudta visszaszerezni az első helyet, még össze is értek. Ugye Alonso hozzá sem ért Massához, mert az úgy megcsúszott hogy kényelmesen bement mellé és fordult el. Ha az túl agresszív volt Haminak, akkor ez is az volt neki. Nekem ugye nem, szóval én le is akadok a dologról, Hamiddal vitatkozz hogy miért gondolja így ne velem...
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #14725 üzenetére
"Ez talán fordítva is igaz...
" Én is így gondolom. Más kérdés hogy Alonsonak legalább annyi sütnivalója van hogy olyat kritizált benne amit sokan más is. Hamilton meg olyan tettet amit ő maga is alkalmazott, elsőként, most meg Buttonnal legalább annyira agresszív volt mint Alonso a megcsúszott és hibázott Massával. De ettől függetlenül leakadhatnának egymásról, mert csak magukat égetik. Persze te megint máshogy látod..
-
P00By
nagyúr
válasz
Oliverda #14332 üzenetére
És, h toporzékolt a pályamunkásokkal
14:27 - Webber még mindig a pilótafülkében ül, és dühösen mutogat a sportbíróknak, de azok szemlátomást nem értik, hogy mit akar. Már félig kiszállt, és rázza az öklét. Aha! Most betették a tűzoltó-készüléket a jobb első kereke mögé. Talán hogy ne guruljon hátra az autó? Vicces.
-
JColee
őstag
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #14259 üzenetére
Hát Amerika nagy piac az biztos. Bár pont ezért is kemény dió, mert megvannak a saját sportjaik és kérdéses mennyire fogja meg az ottani piacot a költségcsökkentett F1.
Gondolom addigra legalább a USF1 csapat beszáll, hogy legalább legyen benne valami hazai is számukra.
-
törölt tag
válasz
Oliverda #14032 üzenetére
Jah igen, fotelszakértőként könnyű ezt így kijelenteni, de ott a futamon akkora adrenalin alatt picit máshogy mennek a dolgok (nem véletlen súgják mindig a fülükbe a boxból is a dolgokat, mi hogy megy), ezért is lengetik azokat a bizonyos zászlókat.
Szerintem különben a szabálykönyvben az is benne van, hogy a pilótának a zászlójelzéseket figyelembe kell venni, nem passzióból lengetik. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #13937 üzenetére
"Hmm...érdekes, Hamilton-t persze majdnem mindenki megbüntetné mert ezen emberek szerint sok van a rovásán..."
Hmm... és nem érzed magad különbnek ezeknél az embereknél? Mert Te is ugyanazt csinálod, mint akik niggereznek meg beszopják a Gyuláék baromságait és csapkodják az asztalt a büntetésekért. Nehéz lenne leírnod, hogy nem értesz egyet MS büntetésével? Ha következetes vagy, akkor így kell gondolnod. (szerintem így is gondolod, csak húzod itt a jónépet
)
amúgy meg:
"Ha zöld a zászló, aminek sárgának kéne lennie az nem a versenyző hibája, büntessék meg a zöldzászlózókat 20 másodpercre!" -
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #13930 üzenetére
"Az a baj hogy elég sok vitás sporttörténelmi megmozdulás van már MS neve mellett aminek a java részét nagyon olcsón megúszta. Valszeg a sportfelügyelők is tisztában vannak ezzel."
És ennek fényében kellett most dönteni? Hibázott az FIA, hibázott a Race Control. MS itt nem vonható felelősségre. Zöld jelzésnél előzött. Vagy ha Hill-t megkérdezed, és ő azt mondja, hogy '94 Adelaide miatt kapja, akkor ez neked elég? (a kérdés költői, tudom, hogy Neked elég
)
Gondolj bele, mit írnál most ha Hamilton lenne MS helyén...
hunnylander: respect a hozzáállásodért!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #13904 üzenetére
"akik mondjuk veled ellentétben értenek is hozzá."
Fura ezt a Te szádból hallani...Megint a bagoly mondja verébnek... Na mind1, neked lehet magyarázni, úgyse vagy arra képes, hgy bármit is felfogj, csak a saját gondolataidat szajkózod, amiket valszeg valamikor álmodban láttál.
-
törölt tag
válasz
Oliverda #13908 üzenetére
A sportfelügyelők, közöttük Damon Hill, azzal indokolták döntésüket, hogy Schumacher a Safety Car hatálya előtt előzött, vagyis a biztonsági autó a Forma-1 Sportszabályzatának 40.13 pontja értelmében hajtott a boxutcába az utolsó kör végén.
Senkinek nem vagyok a másodregje, befejezheted.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #13821 üzenetére
Bagoly mondja verébnek, nem látod a fától az erdőt... Ennyit vártam tőled kb, többet nem igen...hozod a jól megszokott formádat.
tibi666: Igen, taktikai malőr. De mindkét pilóta esetében.
Nem voltak ma a toppon, főleg ha a végén még ez az előzés is szabálytalan, az is a Mercedes számlájára írható, nem a pilóta hibája.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #13799 üzenetére
Jah, biztos fáj neki, hogy vissza kellett vonulnia Schumi árnyékában...
Sundesz: Ez kész.
Akkor büntessék meg a Brawnt. Rosberg is elment volna, ez lett volna még szép. Kettős Mercedes bünti.
tibi666: NEm nagyon kellett taktikázni, Schumi is gyors volt.
prmcsk: Pedig a Mercedesnél valahogy máshogy értelmezték a szabályokat. Érdekes...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #13452 üzenetére
Hát verheti is. Webber köre az tökéletes volt. Azt nehéz lett volna überelni, de a második hely még elérhető lett volna.
-
sekli
addikt
válasz
Oliverda #13293 üzenetére
ő is elment a Rottenbiller utcába...
-
proof88
addikt
-
madstunt
addikt
válasz
Oliverda #13170 üzenetére
erről lenne szó
anno prostnak,sennának nem jelentett gondot kilencvenhárom elött a határok feszegetése.kissé el vannak itt valakik kényelmesedve hogy ilyesmi miatt kéne problémázni
Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 10
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest