- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
darál0w #32725 üzenetére
Ahogy elnézem a legtöbb oldal olyan 25-27°C-ot ír, és általában úgy +-7°C-ot szoktak tévedni egy hétre előre, szóval valahol 18 és 34°C között lesz.
A 20°C környéke a Mclarennek, a 25°C a RedBullnak, a 30°C pedig a Ferrarinak kedvezne valamilyen szinten, mondjuk a lágyabb keverékeken annyira ez nem jön ki. -
Nowhereman
őstag
válasz
darál0w #32719 üzenetére
Ha csak az első helyeket nézzük, akkor feltétlen...
A hideg gumiknak hála nem sínen futott a Red Bull, így a masiniszta csak mellékszereplő lett. Lajos, Lonzi és Webbo meg profin osztották egymást az élen...Részemről tartok tőle, hogy a Hungaroringen már ismét a sínen futó Red Bull fog virítani a mezőny előtt...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w #32719 üzenetére
Egyetértek
De azért királymód, hogy nem Vettel nyert
Ezt a mai első 3 pilótát minden futamon elnézném, ahogy csatároznak. Végre ugráltam mint a barom, de nem azért mert örültem, vagy bosszankodtam, hanem a pjúr izgalom miatt. Webberék meg hatalmas formák voltak a végén, ott majd kicsordult a könnyem
Mikor Alonsonak beszoltak, hogy stopika, és integet Webbonak, hogy várja már meg, zseniális
Gyula meg szokás szerint egy négerf@sz értemli szintjén kommentált. Csaba se űzi extrém magas szinten, de azért tudta korrigálni Gyulámat. Szegény Button autója kiáll, egyetlen Meki jön a képen, és Czollner elkezd Buttonozni, atyaég... Azért Csaba korrekten, és szolidan helyre tette, hogy "szerintem Button már biztos nem", ez azért tetszett
-
Vigneau
félisten
válasz
darál0w #32251 üzenetére
A legjobb példa Emerson Fittipaldi - a 2. VB címe után átment a McLarentől a CoperSucarhoz (a testvére csapatához). Igaz, a tengerentúlon feléledt ismét, ahogy Mario Andretti is. Vagy ott van Alan Jones, aki a Lolaval végezte be, illetve James Hunt, aki pedig a Wolffal még teljes évadot sem futott be. De ahogy említette más Kolléga is: Damon Hill. De Jacques Villeneuve sem járt sokkal jobban.
Lauda is eléggé megszívta, mikor sértődésből átment a Brabhamhez - igaz Ő kivétel, mert pár év kihagyás után feléledt a McLarennél és a 2. teljes turbós évében VB is lett. -
IreN!CuS
addikt
válasz
darál0w #32244 üzenetére
Ott ül egy VB autóban ,miért menjen máshova teszem azt egy középcsapathoz hogy első számú legyen meg keressen fele annyit és esélye ne legyen a dobogóra,vagy mi ebben a kurvulás?És ne agy isten valami történne Vettelel -nem kívánom neki nehogy félre értsétek- egyből a legnagyobb VB esélyes lenne az RBR-nél ami más csapatnál megint csak nem lenne meg neki.
-
DigitXT
félisten
válasz
darál0w #32034 üzenetére
Az a vicc, hogy én pl. nem is láttam az ominózus Schumi-esetet,
éppen a Live Timing-ot néztem mobilon kaja közben: megörültem,
hogy mekkorát húztak a korai pitstoppal, láttam, hogy elég gyors
lett "az Öreg" a slickeken, erre sorba jöttek ki a többiek, majd azt
látom pár körrel később, hogy Schumi megint a boxban: WTF? A
kommentár írta, hogy Stop&Go, mert ütközött Kobayashival. Nos
ennyit tudok az esetről, meg azt, amit itt írtatok, hogy kicsit talán
erős volt a bünti... Ellenben a Massa vs. Hamilton esetet láttam s
nem biztos, hogy frankó dolog, ha így "kilökdösik egymást".hackeeeee: na vazz, ezért Stop&Go? Ritka f*szok voltak a bírák.
Mondjuk biztos megvannak a megfelelő szabályzat pontok, amire
ilyenkor hivatkoznak - de talán nem véletlen, ha sokan túl erősnek
érzik a büntetést, szvsz nem is kell ehhez Schumi fannak lenni...
(Max. azt tudom elképzelni, hogy a Koba-fanok helyeselnek erre.) -
boogie84
veterán
-
proof88
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w #30227 üzenetére
Abban igaza van, hogy a DRS és az előzési zóna egy fasság. Abban viszont neked, hogy az ő feltételei mellett tök8, hogy van-e vagy nincs. Ha nem lett volna, akkor Schumi könnyen lehet, hogy tudta volna tartani Webbert, és dobogóra áll. De szép lett volna.
Elég sokat anyáztam ezen a futamon, 3 és fél óra után már nagyon ki akartam kapcsolni, de megérte várni. EZ verseny volt. Hiába, leesik egy kis eső, akkor a puncik elkezdenek rinyálni, a pilóták meg előznek, és megy a cirkusz. (hogy fentebbről idézzek
)
Ezek után, ha el merik venni Button-tól a dobogó tetejét, én megőszülök. Nem csak a fekákra, hanem a kifejezetten a McLarenre mennek. A mai verseny során én egyetlen egy esetben nyomta volna invcestiage-et, azt hiszem az pont Perez volt. Minden egyéb eset nyugodt szívvel elment versenybalesetnek! Elkurvult ez a játék, és kész.
Oliverda:
Talán jobb is, hogy kiesett.
Jah, még a végén kiderül, hogy túlságosan összemelegedett Rihann
Frenky89:
Nem vagyok biztos benne, lehet hogy elnéztem. Azt állítom, hogy az összes közül egyetlen egy esetben tartottam indokoltnak kábé.
-
.bableWes
őstag
válasz
darál0w #30197 üzenetére
a tehetsége miatt is. ott van alatta a mezöny legjobb autoja, tud is vezetni. 3-4 éve monzába megnyerte a torro rossoval a futamot, tehát tud. ez a nagy elöny a kocsinak tudhato be.
kiváncsi leszek, hogy mi lesz ha betiltják a fujt diffuzort. de szerintem newey papa kitalál valamit.
szvsz szerintem a szezon a brit nagydijtol fog kezdödni igazán. én már azt várom -
frame>24
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
darál0w #29446 üzenetére
Benne. De most megint lehet esély megtörni a sorozatot. Hacsak tényleg nem az RBR trükközik megint. Mert nem lehet tudni, hogy hol a titok az im utolsó felében. Futamon ellenben már biztosan nem lesznek annyira gyorsak. Persze az eső mindent felboríthat.
Jujjj, Koba de szépen csúsztatta.
-
Dumb
senior tag
válasz
darál0w #29239 üzenetére
Nem, éppen átszaladt az egyik BMW előtt a visszafordítónál, a sikán előtt! Fossá áztam, a kamerámat a tribün alatt tartottam, oldalról, megúszta azt hiszem. Nagyon jó volt Norbi az első versenyen, rengetegen voltak/vannak kinnt. 20-30E ember? Én a szőlő mellett álltam meg, ott nem volt sár.
Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest