- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
szumoo #29478 üzenetére
Gondolom keveréktől is függ. Ha csak a szimulátort nézem: voltam olyan sorozatban ahol nagyon gyorsan hűlt a gumi az egyenesben, persze ezt úgy kell érteni hogy üzemi hőmérséklet környékén maradt, de pl ha megcsúszás miatt túlhevült, akkor az egyenesben nagyon gyorsan visszament üzemi hőfok környékére. De voltam olyanban is ahol a csúszkálások alig melegítették a gumit, de pusztán az hogy 300-zal megyek egyenesen, eléggé melegítette. Szerintem ezt az tudja aki esetleg hallott vagy olvasott valami riportot egy csapatból valakivel vagy ilyesmi, akik konkrétumot tudnak mondani. Az tény hogy egyenesen haladva nem tehénkedsz úgy egyik oldalra sem mint kanyarban, és biztos a menetszél is jelent valamit, de ezek az autók azért nagy terhelést adnak a guminak 300-nál egyenesben is a nagy leszorítóerő miatt. Most ha a szimulátort nézem, 300-nál van olyan 15000 N leszorítás, ami 200-nál csak ~7000 N.
szerk.: mondjuk a kemény keverékről el lehet képzelni hogy ha 100 fokos, akkor egyenesben haladva elkezd hűlni valamennyit, de a szuperlágy az lehet hogy még elkezd lassan 101-102 és így tovább melegedni egyenesben is. Én alapvetően azt vettem észre szimulátorban, hogy ott melegszik jobban a gumi ahol súlytöbblet van, és a nagy sebességgel haladás egyenesen is nagy súlyt helyez a gumikra. Persze ez gondolom nem okoz akkora melegedést mintha mondjuk keresztbe csúszok a gumikkal.
-
MPowerPH
félisten
válasz
szumoo #27830 üzenetére
Elég hülye kérdés...
A végsebesség a végáttételtől függ. A KERS csak segít abban, hogy minél gyorsabban elérje azt a pontot, ahol a motor a maximális 18k -val forog. Lehet is hallani, amikor eldadog. Azért nem megy fel a sebessége 303 fölé, mert neki továbbra is meredeken áll a hátsó szárnya, nincs DRS. Hamilton meg vízszintes szárnnyal megy, nincs leszorító ereje az egyenesben.
Semmiség.
Ez a mocsok megint nyert... Low...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest