Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #9800 üzenetére
Piquet kevésbé, és lehet hogy a többi csapat sem fog örülni...
-
Ricardo
titán
válasz
manutdzoli #9780 üzenetére
Környezetvédelem ide vagy oda a tavalyi festés olyan volt mintha az egész autot ellepte volna valami tengeri moszat
[link]
-
RedWing
aktív tag
válasz
manutdzoli #9781 üzenetére
Tényleg! A Gyula! Csodálom, hogy bírja még józan ésszel!
-
Csabi8507
tag
válasz
manutdzoli #9738 üzenetére
Igen csak is dvd-én!!
Üdv -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
manutdzoli #9720 üzenetére
Tisztában van azzal, hogy "érdekes" körülmények között lett világbajnok, szerintem akkor is jobban érezné magát ha megint lecsúszik róla.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #9702 üzenetére
Én nem alapozok a tesztekre. Valaki ezt valaki azt teszteli.....
-
quby
őstag
válasz
manutdzoli #9405 üzenetére
schumi magyarhangját már hallhattad a schauma reklámban anno....
-
Sas madár
őstag
válasz
manutdzoli #9402 üzenetére
De nem németül.
-
hossszú
őstag
válasz
manutdzoli #8796 üzenetére
Deutsche Telekomhoz tartoznak a magenta szinű nagy T-s telekommunikációs szolgáltatók
-
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #8796 üzenetére
A T-Mobile, T-Com, T-Online nevek mondanak neked valamit?
-
hossszú
őstag
válasz
manutdzoli #8793 üzenetére
Egy kis magenta azért biztos lesz rajta, a meki is szépen kipirosodott a vodátol
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli #8717 üzenetére
Aztán rájöttek, hogy egyedül nem megy
-
lacafaca
addikt
válasz
manutdzoli #8697 üzenetére
én is megkönnyeztem az utolsó kört és a befutót
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli #8630 üzenetére
talán nagy nehezen sikerült neki a fagyi pénzéből
-
Pá
addikt
válasz
manutdzoli #8435 üzenetére
Már csak 24.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli #8428 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #8410 üzenetére
Ez a FIA már egy vicc. Amit ebben az évben eddig alkottak az egyenlő a nullával.
-
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #7745 üzenetére
Ja, legalább akkorát mint Ross-ban.
(#7755) venember83
Tudtommal azt már egy jó ideje nem angliában gyártják, és Mario Illien (már ha rá gondoltál az "angol mérnök" alatt) sincs már ott egy pár éve.
-
SzalaiG
addikt
válasz
manutdzoli #7675 üzenetére
NA EZT NE!
Ilyen gerinctelen lenne Montezemolo?
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #7675 üzenetére
Ez azért elég durva. Mi lesz itt jövőre....
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #7597 üzenetére
akkor megy ő is a ducatiba! ott még van egy szabad nyereg.
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #7588 üzenetére
Szimpatikus dontes lenne a RB-hoz menni, nezzuk mit tud a spanyol srac a bikas csapattal.
-
Diego!
senior tag
válasz
manutdzoli #7588 üzenetére
Menjen csak a Red Bull-hoz....
Alonso - FerrariNe má!
-
Pá
addikt
válasz
manutdzoli #7472 üzenetére
Pedig már régebb is tesztelte a gépet. (lehet, nem pont ezt arra már nem emlékszem)
És nem is ment olyan nagyon rossz időt.
-
hossszú
őstag
válasz
manutdzoli #7274 üzenetére
Az nagyon hosszú idő
de valahogy csak kibirjuk, a lenyeg az a miénk az 1-es rajtszám
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #7274 üzenetére
napok/hetek és itt a téli tesztek
-
SzalaiG
addikt
válasz
manutdzoli #7235 üzenetére
Az F1-et mint a többi sportott pontra játszák. Nem számít, h ki érdemli meg...
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #7218 üzenetére
Räikkönen nem fog visszavonulni 2009-ben szerintem! Miért tenné? Ha menni fog a szekér... 2001-ben kezdte, legalább 2012-ig ki fogja húzni. Főleg hogy minden eddiginél jobban élvezi a mostani csapatában az F1-et! Alonso meg felőlem oda megy ahová akar, a lényeg elsősorban, hogy ne az én kedvencem helyére, másodsorban hogy az elkövetkezendő időszakban is ütőképes legyen.
Én amúgy amondó vagyok, hogy a Toyotát nem fogja megváltani! Egy gyári japán csapatról van szó (ott k*rják el, ahol tudják, lásd pl Honda 2006-ról 2007-re, de kiváncsian várom a jövőévi autójukat!)! Ha ezt megcsinálná, akkor Schumacher fölé nőne e tekintetben, aki "csak" a Ferrarit hozta fel, igaz, a megfelelő szakemberekkel, de azokkal is tudni kellett "szövetségre lépni"... Amellett hogy Alonsót maximálisan elismerem mint pilótát, de ezt én személy szerint nem nézem ki belőle. Meg mégis mit hezitálna a Toyotával, ha még a Renault-féle kihívást sem vállalja, miközben abban a csapatban jóval nagyobb potenciál van jelenleg, ők mégiscsak nyertek már Vele 2 VB-t... Továbbra is azt tartom, hogy vagy marad, vagy Renault. Ha meg elmegy egy középcsapathoz, valószínűleg motiváló tényező lesz, hiszen egy 2x VB, de nem hiszem, hogy olyan szinten, hogy beleszólhasson a VB-be. -
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #7212 üzenetére
Szvsz Toyota vagy Williams, hosszu idoszak -> atmeneti idoszak. Renaultnal tudja, h milyen s nem tetszett mar neki nem 1szer.
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #7212 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Annak alapján, amit most DC lenyilatkozott, hogy Dennis hogyan is bánik a pilótáival, vagyis hogy neki csak egy van...
Eddig azt mondtam volna, hogy marad, mert a győzelem, legalábbis hogy nagyobb esélye van itt rá, fontosabb neki.
Nade mit ér mindezzel, ha labdába sem rúghat Hamilton mellett. Bár nem tudom, hogy ez a "nem egyenlő bánásmód" mit is takar pontosan. Az biztos, hogy nincs jó helyzetben Alonso. Jól kicsesztek a mezőny egyik nagyágyújával, egy kétszeres VB-vel. Soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz... -
misanthropy
csendes tag
válasz
manutdzoli #7192 üzenetére
valójában nem Hamilton szurkoló, csak ez az idei kamu-év sokunkban nyomot hagyott, és mondhatjuk azt is, hogy ide járunk levezetni a feszültséget, rajtatok. Ez így megfelel?
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #7192 üzenetére
bla-bla-bla, oszinten, szerinted van ertelme?
...
...
...
...
...
Akkor meg?Mindenki ugy es ott veri a nyalat, ahol akarja, ez a demokracia lenyege.
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #7178 üzenetére
Prodrive-ot kifelejtetted.
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #7162 üzenetére
Törölték az egész oldalt
Úgy látom venember83 feltöltötte valahova -
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #7162 üzenetére
csak a kiválasztottak tölthetik le
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #7091 üzenetére
Na látom ha az ember a kisujját nyújtja, akkor kell az egész keze is
Meglátom mit tehetek -
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #7054 üzenetére
Ha én lennék a McLaren én is fellebbeztem volna. Nem azért, hogy Hamilton világbajnok legyen (van még ideje bőven), hanem azért, hogy az ilyen apróságnak tűnő szabályok is be legyenek tartva.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #7028 üzenetére
Szavak...
Ismerve Talma versenyeit, azt kell mondjam, Faubel ezen állítása nemigen állja meg a helyét. Úgyszintén ismerve az F1 egyéni pontverseny végeredményét és az egész szezont, Faubel-ék példát vehetnének a McLaren-ről, ami az egyenlő technikai feltételek biztosítását illeti.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli #6995 üzenetére
A Magyar Nagydíj rajtrácsán kérdezte meg Szujó, hogy ki a mai kedvence, arra válaszolta, hogy Kimi.
Ő egyértelműen Hamkót akarta/akarja VB-nek, mert ő hozza a legtöbb pénzt.
-
Oliverda
titán
válasz
manutdzoli #6969 üzenetére
Ez pontosan így van. Már csak az a kérdés hogy valójában miért hívták be... persze ezt sosem tudjuk meg.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #6969 üzenetére
Ebben van valami.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #6922 üzenetére
Nem hiszem, hogy Ralf kellene a Mercinek, és legkevésbé, hogy segítene Haminak, vagy második pilóta lenne.
Lonzi meg csak menjen el.
Rosberg szerintem is esélyes, és jónak tartom.
-
Chili7
őstag
válasz
manutdzoli #6905 üzenetére
Most inkább egy tényszerű hozzászólásra várnék! Bocs!
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #6818 üzenetére
Igen érdekes, hogy nem ismered a McLaren fő jellegzetességét amikor az előbb írtam le, pont a gyengébbek kedvéért. A két autó nem egyforma konstrukció, nagyon nem. A Meki jobban eszi a gumikat, főleg ha nem kap elég keményet.
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #6818 üzenetére
A ferrari a legkíméletesebben a mclaren a legkíméletelenebbül bánt a gumikkal idén, a nagyokosok szerint. Szerintem van benne vmi. Alonso agresszív vezetés stílusát is már csak a múltból ismerjük.
-
george11
addikt
válasz
manutdzoli #6789 üzenetére
Bakker ezekszerint mégsem droid
Szarul nyomta, de azért jó volt(Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Raikkönnen féle bulin mi történhetett
)
-
vagamo
őstag
válasz
manutdzoli #6789 üzenetére
De a zene borzasztó, na meg a mozgása HI-HI!
De itt, már Ő sem volt józan!
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #6762 üzenetére
Ez egy hülye duma. Főleg azután ,hogy LH elismerte a hibát. Nem értem ezt a hülye csapatot.
-
Jadro
veterán
válasz
manutdzoli #6620 üzenetére
Én tegnap este /ma hajnalban kiélveztem. Most eléggé másnapos vagyok.
-
tottiboy
tag
válasz
manutdzoli #6623 üzenetére
Ünneplősből visszaérős kicsit bepiálós Kimit ünneplős jóéjt mindenkinek
-
Plutor
aktív tag
válasz
-
gV
őstag
válasz
-
papi77
addikt
válasz
manutdzoli #6379 üzenetére
nem tudom,én felvettem...
-
gV
őstag
válasz
manutdzoli #6267 üzenetére
csak most nézem az aláirásod RaiKKönen és nem Raikönnen egyébként még igaz lesz amit olvastam az a5.hu h ez a fellebezés elhomályositja Kimi vb cimét de ezt nem hagyom
KIMI RAIKKÖNEN A VILÁGBAJNOK
-
Markgx10
őstag
válasz
Bár eddig nem igazán ragadtattam el magam, de bebizonyosodott, hogy mocskos, szemét brigád a mclaren, kizártnak tartom, hogy bármelyik rajongójuk büszke lenne, ha a "nagy" hamilton így nyerne vb-t. Undorító...
-
prmcsk
addikt
válasz
Mondod ezt úgy mintha nem tudnád, hogy szinte kénytelen a merci reklamálni nem
csak önmaga miatt, hanem a multik (szponzoraik) nyomása miatt is. Figyeld csak,
hogy mi történik a magyar döntéshozásban és felébredsz....Sajnos ne gondold, hogy
a politikát és az üzletet bármiből is kizárhatod. Az F1.- ből sem.Kíváncsi lennék, ha kimi nyer, hami meg ötödik és kiderül utólag, hogy 0.01 fokkal
hűvösebb volt a benyája, akkor is undorító lenne a ferka részéről, ha ezt megtámadja ? -
Xelloss
tag
válasz
Még mindig foggal körömmel harcolnak a világbajnoki cimért nem fogják föl ,hogy vége..Undoritó mindenáron Hamiltont akarják világbajnoknak....Raikönnen jobb törödjenek bele...
-
prmcsk
addikt
válasz
manutdzoli #6236 üzenetére
Kimi tegnap egy fényévvel is gyorsabb lehetett volna, a mekiknél, nem ez volt a döntő,
hanem hami ökörségei. Ha hami min. ötödik kimi annyival nyer, amennyivel akar. -
gV
őstag
válasz
manutdzoli #6157 üzenetére
azota ron fellebezet
[link]
-
fokukac
nagyúr
válasz
manutdzoli #6106 üzenetére
szegény szerintem már rég a detoxikálóban van.
-
vagamo
őstag
válasz
manutdzoli #6085 üzenetére
Boccsi A Fenébe!
-
enterlaci
senior tag
válasz
manutdzoli #6070 üzenetére
Akkor most ezért is iszok még egy viszki-kólát!
-
iguana
őstag
válasz
manutdzoli #6036 üzenetére
igen
vki olvasott már vmi konkrétat hamilton autójának ledadogásáról?
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #6027 üzenetére
Eloszor is: higyjetek el.
Masodsorban: Hanyinger kerulget eme sok diplomaciai huzas lattan! Ha AMD Power nincs felharodva, akko ki lehet? Kicsit vicces, de azert realitas-tartalmu hsz. Persze csak szerintem.
vagamo: ez tenyleg kicsit viccesre sikeredett, szerintem sokkal tobbet nyertek azzal (a fogadoirodak), h Kimi vilagbajnok lett, mint Hami kiesesevel
-
enterlaci
senior tag
válasz
manutdzoli #6022 üzenetére
Így is van...minden versenyt úgy kéne majd néznünk, hogy majd 1 hét múlva megtudjuk a végeredményt!?
Hát akkor a tv-sek is benézik, mert minek nézném élőben?
Inkább iszok egy viszki-t! -
george11
addikt
válasz
manutdzoli #6022 üzenetére
-
Chili7
őstag
válasz
manutdzoli #5992 üzenetére
Nem én mondtam, hanem ő! Én is meglepődtem.
Ez a szabálytalan benzin dolog meg full kacsa szerintem. Ha meg valóban szabálytalan, akkor nem Hamilton és nem is az FIA tehet róla.
-
Chili7
őstag
válasz
manutdzoli #5973 üzenetére
Ahogy Oliverda irta: azt nyilatkozta, hogy a 3 év Ferraris szerződése alatt vb akar lenni, és azután (esetleg) vissza is vonul. Nem tudom, hogy valójában mit mondott, és hogy értette, de akár úgy is gondolhatta, hogy ez a célja, utána meg minden mindegy. Illetve ajándék, ahogy ma is mondta!
Vénember! De, bármi lehet. Adja az ég, hogy ne szálljon ki, csak ő nem egy Alonso, ebből a szempontból!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
manutdzoli #5919 üzenetére
esőben sztem Button és Alonso megy a legjobban a mezőnyben, bár Vettel is jól nyomta. Kíváncsi leszek, jövőre kipörgésgátló nélkül mire mennek (főleg esőben)...
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #5923 üzenetére
Itt még mindig írják a McLaren pontjait
Ha hozzáadod a Mc-nek a 6+2 pontot, meg a Ferrarinak a 10+8-at ,akkor magkapod, hogy mennyi lenne a vége
Hajrá KIMI, csak így tovább!!!
-
Atlantis
veterán
válasz
Nem hinném, azért a Mercedes is szerzett jópárat utána.
-
enterlaci
senior tag
válasz
Nem érték volna be, mert a mclarennek így is több pontja lenne. (legalábbis így emlékszem)
Ettől függetlenül a Ferrari a legjobb csapat - szerintem.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #5917 üzenetére
Már nem bánom, hogy Hamilton elbukta, akármennyire is kedvelem. Jobb ha már fiatalon megtanulja, hogy az élet nem csak a sikerekről szól, ez erősebbé is teheti. Kimi sokat küszködött már ezért a címért, ideje volt már hogy megnyerje.
Jó helyre került az idei bajnoki cím. Ha Hamilton nyeri sokan piszkálták volna érte, jól tudjuk milyen okokból. Jövőre tiszta lappal, tiszta autóval sokkal dicsőségesebb győzelmek vár(hat)nak rá. Oh yeah!
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #5919 üzenetére
Hát igen. Majd meglátjuk mit fog hozni a 2008-s évad.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #5892 üzenetére
Onnan lazán feljött volna, nem kérdéses. De amikor az egész mezőny elmegy a vánszorgó autód mellett és bekapsz egy nagy adag időhátrányt is, az lehetetlen küldetés váltó problémával. Nomeg a pálya ette a gumit a Mekinél. Esélytelen volt.
-
tottiboy
tag
válasz
manutdzoli #5888 üzenetére
nagyon mondja ralfi h van helye de nemtom... ügyes meg van tehetsége de egy kicsit a bátyja hozta be.
-
hunnylander
őstag
válasz
A Force India-hoz.
-
Atlantis
veterán
válasz
Nomajd meglátjuk, Glock-é szerintem az egyik ülés, Rosberg meg kitudja, marad-e a Williamsben. Szerintem Trulli is kiégett.
Ralf meg Force India F1 jeles versenyzője lesz szerintem.
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #5792 üzenetére
Úgy hallottam, hogy ez Brazil GP előtti odds.
Na mind1 aki megtette az most biztosan kaszál, emiatt : -
HaroWerks
senior tag
válasz
manutdzoli #5749 üzenetére
Alonso szúrta el nagyon Japánban, ha nem csúszik ki, talán minden máshogy alakul, az egész lavinát ő indította el
Ha nem esett volna ki, Hami se kockáztatott volna annyit Kínában, talán ő se esik ki, stbstb......de így lett a legjobb, KIMI
-
tottiboy
tag
válasz
manutdzoli #5515 üzenetére
gyáááá nemcsináljáááák
-
KrAt
veterán
válasz
manutdzoli #5515 üzenetére
4. Félek
Jééézus
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #5387 üzenetére
Azok nem kaptak akkorát hogy rögtön letakart szemmel vigyék (feji sérülés), szemben Kovával (asszem ő járt pórul). Meg a ruha sem stimmelt így első látásra szerintem.
akkor már nem téma
-
kerjani
aktív tag
válasz
manutdzoli #5355 üzenetére
Nem volt ez annyira rossz döntés.
Messze volt mögötte Nakajima, így nem vesztett pozíciót ezzel. -
kerjani
aktív tag
válasz
manutdzoli #5330 üzenetére
-
operator10
senior tag
válasz
manutdzoli #5321 üzenetére
Kubi
-
kerjani
aktív tag
válasz
manutdzoli #5296 üzenetére
DC-nek friss motorja van, de egy Red Bull-ban ül, úgyhogy nem lehet nyugodt
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #5122 üzenetére
Már csak 30 perc ! ! !
-
-Nemtom-
őstag
válasz
manutdzoli #5122 üzenetére
jó lesz az 35-nek is...
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #5060 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy Montoya volt. Egyébként lehet, hogy átveszi idén valaki más mert Massa a szombati szabadedzést 1:11.810 -zel nyerte.
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #5052 üzenetére
Ki tartja a körrekordot Interlagos-ban ? Csak nem Montoya ?
marsu #5054 : Jó ez így, hogy este kezdődik. Olyan "döntős" hangulata van
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #5027 üzenetére
Megértem. Én nem LH-ra gondoltam hanem arra csiga evőre.
-
operator10
senior tag
válasz
manutdzoli #4985 üzenetére
Marha kíváncsi lennék a koma ábrázatára, ha megnyerné. Apám, kimikoma ott fent a nagy pezsgővel...... csak vigyorogna már nem???
-
operator10
senior tag
válasz
manutdzoli #4961 üzenetére
Ráférne már, jó lenne már. Mármint a VB cím.(Is
) Tehetsége, tapasztalata, tudása alapján. na de majd holnap hátha, ha nem hát jövőre
-
operator10
senior tag
válasz
manutdzoli #4949 üzenetére
Sumi nem jó példa. Emlékezz a robogós esetre, a nem állt le a motor esetre, és jó pár volt. A "miatta" módosított szabályokról(utólag) már nem is beszélve. Etől függetlenül:Hamilton ügyes mókus, lehet még belőle valaki. De kiminek jáná már a VB cím. Hagy bulizzon már végre egy jót
-
marsu
veterán
válasz
manutdzoli #4912 üzenetére
Kicsi a bors, de erős ...
.. vagy izé, ... gyors!
-
aesir
veterán
válasz
manutdzoli #4898 üzenetére
Ez különben szándékos feltartás, ami 5-10 rajthelyes büntetéssel jár.
Természetesen NEM fogják megbüntetni, hiszen ő a hamilton.
-
joshua7
veterán
válasz
manutdzoli #4898 üzenetére
Szvsz is... Simán tudott volna egy 2. időt, sőt...
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #4764 üzenetére
Igen. Ha Kimivel történt volna ez az abszolút lilliputi baki, méginkább igen. Aki másként gondolja, annak üldözési mániája van.
-
c.zsolti
őstag
válasz
manutdzoli #4764 üzenetére
Ahogy mondod... ez már egyre idegesítőbb, hogy mindent megúsznak a mekisek .
Egyébként az eset alatt hol volt az előre beharangozott megfigyelő?
Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest