- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
misanthropy #7452 üzenetére
Gondoltam jelzem, hogy én is látok rációt Hummertime "összesküvéselméletében", csak körben rájöttem, hogy én voltan az az egy!
Gyakorlatilag rációt mindenkinek kellene látnia benne aki végig gondolja, anélkül hogy higyjen is benne, csak egyszerűbb azzal elintézni, hogy nem tudtok beletörődni Kimi sikerébe.
Én bele tudok, ugyanakkor szerintem teljesen reális, logikus feltételezés. És ha általában nem lennék kicsit naív a sportok sportszerűségét illetően, akkor akár hinnék is benne.Jelenleg nem hiszek, mert szerintem sokkal rosszabbul járna az F1 egy ilyen zsarolás felszínrekerülésével, mint mondjuk egy McLaren nélküli évvel.
-
törölt tag
válasz
Tényleg marha jó kis regényeket írtok, bevallom, a tökömnek sincs türelme alaposan végigolvasni ezeket, inkább Mikszáthnál maradok.
Én csak egyvalamire kértem választ az egész elmélettel kapcsolatban: Mivel zsarolták meg a McLarent? Mivel tartották sakkban? Ugyanis épp ez a lényeg. Mert ha nem volt mivel zsarolni, akkor az egész elmélet értelmét veszti.
Nos tehát teszek egy utolsó kísérletet: Mivel zsarolták meg a McLarent? Olyat mondjatok, amivel meg is tudták zsarolni őket, és érdekükben állt belemenni az egyezségbe. Egyenlőre még nem kaptam sehol sem érdemleges választ erre.
A regényeket meg marhára felesleges leírni, meg egymás mondatait megtámogatni, mindenki látta (legalábbis aki érdeklődik az F1 iránt, de feltételezem, ide ilyenek járnak), hogy mi történt a pályán. Történeketeket/vélt vagy valós összefüggéseket meg szinte bárki tud köré gyártani, de mindez önmagában mit sem ér... Szóval lesztek szívesek a lényegre válaszolni, és nem hőbörögni, hogy miket kaptok reagálásul, meg hogy ide csupa IQ-betyár látogat, akivel nem lehet vitázni, sem meggyőzni őket. Addig is jó napot!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tehat a McLaren s a Mercedes elfogadna mindezt szo nelkul? Ugy, h meg tovabb nyomja a penzt az egeszbe, Hamiltonnal eszement hosszu szerzodest kotnek, tehat jo ideig maradni szandekoznak eme korulmenyek kozott. Hmm, vegulis csak a vilag elso harom konszernjenek egyike, nem is lenne hatalma semmit se tenni ezen allas ellen.... Micsoda befolyasa van a csodkozeli Fiatnak, igaz?
-
törölt tag
válasz
misanthropy #7339 üzenetére
Egyáltalában nem is ismered. Ahogy én sem, és egyikőnk sem.
De ha nem lenne intelligens, nem tudna a mérnökökkel úgy kommunikálni, hogy az még a fejszámolózseni atomfizikust is elkápráztassa. Ne abból indulj ki, ahogy az újságírók 1000x feltett, hülye kérdéseikre válaszol! Szerintem elkezdenél Kimivel beszélgetni, és ledöbbennél. Ebben biztos vagyok. Ugyanis a tehetség, a zseni kibontakozásához szükségeltetik intelligencia, nem is kevés...Hogy egy példát mondjak, ott volt W.A. Mozart. Zseni volt, ez tény. Mégis olyan hihetetlen bunkó viselkedése volt sokszor, hogy a magadfajta vaskalapos iq-hiányosnak tartotta volna, ha nem tudná, kicsoda...
-
Chili7
őstag
válasz
misanthropy #7329 üzenetére
Ölébe pottyant! Pont.
Nem tudom, h milyenek a Raikkonen szurkolók. Egyelőre semmi bajom velük.
A vb lehetőségeket nem ő puskázta el, hanem az autó konstruktőre! Szerintem.
A szurkoli szerintem leginkább a pályán nyújtott teljesítménye miatt a szurkolói.Mesélj má' erről a 'bré'- s témáról! ....nem most hallom ( olvasom ) először.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
misanthropy #7330 üzenetére
Kimi rajongóinak zöme még tizenéves
Ezt nem tudom honnan veszed..Apám is kimi rajongó,sőt sok olyan embert ismerek aki hakkinen után kimi rajongó lett és ők nem tizenévesek.Hülyeséget beszélsz.Akkor a hamilton szurkolók meg óvodások?
Jah,ezt pár külfödi és magyar fórumról szeded.
-
lacafaca
addikt
válasz
misanthropy #7334 üzenetére
aggasztó
-
_seth_
veterán
válasz
Nem mondom szépeket írsz, te aztán megmutatod, hogy mennyivel kulturáltabb vagy mint azok akikről beszélsz
-
törölt tag
válasz
NEm vagyok Raikönen rajongó, de ezt honnan a búbánatos öregisten *****ból tudod?
Rád is vonatkozik. Meg mindenkire.
[ Módosította: Atlantis ]
-
hummertime
csendes tag
válasz
misanthropy #7308 üzenetére
Csatlakozom. A többségük pont ugyanilyen, max nem henceg vele nyilvánosan.
-
törölt tag
válasz
misanthropy #7308 üzenetére
Ez egy "érdekes" meglátás több szemszögből is.
-
hummertime
csendes tag
válasz
misanthropy #7199 üzenetére
Én nem másokon akarom levezetni a feszültséget, bennem sokkal inkább az emberi hülyeség és egyoldalúság kelti azt. Talán Rejkó kamu-vb címén is továbbléptem volna már, ha nem látnám a tömény nyáladzást mindenütt (amihez még egy kis masszív Hamilton meg Alonso-fika is társul).
-
venember83
nagyúr
válasz
misanthropy #7197 üzenetére
Elnezest, de nem szeretem ha legyokerezik az embereket, ez nalam kimeriti a "veri a nyalat" szokapcsolatot es igenis igy gondolom, joga volt ezt mondani, valjon egeszsegere. De attol meg nekem nem kell tetszedjen es valahogy nem hiszem, h meg tudnam valtoztatni a velemenyet, ezert inkabb siman felvettem az ignore listara s kesz.
Ilyen stilussal es hozzaallassal meg en inkabb hallgatnek hummertime helyeben. Nezd meg hunnylander hsz-eit, megrogzott Hamilton-drukker, de nem sertegeti se a Ferrarit se eme csapat pilotait, az ilyen forumozot kulturalt forumozonak hivjuk/hivjak. hummertime melle meg nem aggatok jelzot.
Megjegyeznem, h semmi ironia nem volt a hsz-emben <#7184>, tenyleg mondjon mindenki azt amit akar, elegem van a tulszabalyozott eletbol, ugyis hamar kiderul ki hogy all szurkeallomanybol meg otthoni nevelesbol.
Politikat meg hagyjuk ki, van poltopik, mindenki elje ki ott magat, ha ugy erzi ez hianyzik az eletebol.
Elnezest kerek az off-ert.
u.i. Javaslat elutasitva
-
Fortissimus
őstag
válasz
misanthropy #7201 üzenetére
Itt nem arrol van szo, h ki-kit szeret, hanem arrol, h mekkora "boszmeseget" irdogal.
Azonkivul ez nem egy partpolitikai vita, h a moderatornak partatlannak kellene lennie, de ne haragudj en nem fogok elkezdeni ilyeneken vitazni. Biztos van aki jobban raer... -
erdoke
titán
válasz
misanthropy #6397 üzenetére
A stílustól eltekintve (nem könnyű) sem értem, mi a problémád. A tények nem a te igazad mellett állnak: Raikönnen 6 futamot nyert (talán 5 lett volna, ha tegnap nem cserélnek helyet Massával) úgy, hogy kétszer esett ki jó helyről műszaki probléma miatt. Hamilton 4 futamot nyert, és egyszer sem esett ki technikai hiba folytán. Röviden ennyi az idény története.
-
Carpio
tag
válasz
És a tegnapi hsz-mat k****g szó miatt kimoddolták.
Akkor ez miért maradhatott benn? -
Vistaboy
veterán
válasz
Szerintem jól nézz körül még utoljára a PH!-n, mielőtt egy modi véletlenül nem olvassa ezt a hsz-t.
-
escie
őstag
válasz
figyelj, en a McLarennek szurkolok, ezaltal a topikban mar a sarig lehordott FA-nak, es LH-nak. mindemellett be kell latni, hogy amit tegnap muvelt a csapat, es a ket pilota, verlaztioan amator, verszegeny, szanalmas produkcio volt. nagyon merges voltam rajuk, de ha valaki azt mondja, Kimi nem erdemelte a cimet, az hazudik, vagy tenyleg hulye. zsenialis, profi munkat vegzett az egesz csapat, a takaritotol kezdve a pilotakig. megerdemeltek. az nyer, aki tobb pontot szerez. ennyi.
sajnalom, hogy nem a "mieink" nyertek, de oriasi gratula a Ferrarinak, meg Kiminek, nagyot mentek. majd jovore hatha "mi" nyerunk.amugy, ez egy ilyen topik, mindig is errol szolt, kipecezunk valakit, valakiket, aztan johet az utszeli mocskolodas. erre a kupacra sikerult meg egy-ket lapattal ratenni, meg sem latszik, ne felj. de szerintem ne minositsd oket, mindenki csak magat tudja. igy, mint te most.
ha duhit a stilus -nem csodalom-, ami itt folyik sokszor. tedd azt, amit oly sokan megtettek mar forumtarsaim, ne olvasd ezt a topikot.
en is mit keresek mar megint itt?abban egyetertunk, hogy tenyleg rossz vicc, amit tegnap muvelt a csapat, mert az, es a negativ jelzoiddel is egyetertek. tenyleg szegyenletes, amit levagnak sokan. ez van. azt mondjak, vesziteni tudni kell. hat, nyerni is.
ne aggodj, ha valmelyik McLarenes nyerte volna a cimet, akkor is ez menne. -
hummertime
csendes tag
válasz
Megértem a dühödet. Az első mondattal nem értek egyet, de a többivel igen. Rejszkönnen csak a zöld asztalnál lett bajnok, mivel ez volt az ára, hogy a McLaren elindulhasson jövőre. Feltűnőek voltak Hamilton bénázásai meg műszaki hibái az utolsó két futamon, 100% kamu. De még ez is kevés volt, Massa csapatutasításra kellett, hogy elengedje az alkoholistát. Ezek után érdekes, hogy a reakció nem az a füttykoncert volt, amit láttunk Ausztriában 2002-ben, hanem éljenzés.
Szégyene ez a sportnak, de nagyon. Vb címra méltatlan személy nyert.
-
operator10
senior tag
válasz
na fene
-
MPowerPH
félisten
válasz
Te biztos nem vagy normális. Húzzál innen a búsba, az ilyeneket kéne olyan táborokba zárni, mint amilyen TE vagy.
Lehet még idén az F1 -et se nézted. -
george11
addikt
válasz
Szerintem maradj csöndben, akkor mindenkinek jobb lesz
-
aesir
veterán
válasz
Nyilván bannolva leszel ezért a rasszista mocsokért, de azért leírom: Vannak egész jó szakemberek a kisebbrendűségi problémáidra.
-
venember83
nagyúr
válasz
Szoval mi vagyunk a gyomorforgatoak?
Elolvastad mit irtal? Ezert siman ban jar, ha engen kerdezne valaki...
Integra: egy het? Egy eletre!
-
papi77
addikt
válasz
te sem olvastad el az alapszabályokat!???
-
manutdzoli
senior tag
válasz
No comment.
Tudod te mit írsz??Gondolkozz már!
-
hossszú
őstag
válasz
Honnan kerültél ide?
Ez nagyon épületes hozzászólás!
Nézzétek meg az E-mail cimét mindent megmagyaráz! -
Oliverda
titán
válasz
misanthropy #6152 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott. Az a váltó meghibásodás elég érdekes volt, illetve a boxtaktikát és rendesen elb@szták ezután. Könnyen lehet hogy ez volt az ára annak hogy nem zárták ki őket az év hátralevő részéről. Végülis még mindig jobban jártak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
misanthropy #6152 üzenetére
LOL, de nagyon nagy LOL
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest