- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz
_Volkovy_ #2888 üzenetére
Ez most komoly kérdés volt, vagy csak poén? Én egyébként tényleg nem bírok tanulni, ha nem eszek valami édességet. Vizsgaidőszakban folyton az energiaital+nasi kombót nyomom, egyszerűen kell a ch az agyműködéshez és mivel állati sokat is tanulok, ezért nem is hízok, mert amit bevieszek, azt fel is használom.
Édességet enni kell, nem minden nap, de hetente 1x legalább, és mindegy, hogy mikor. Oké, reggel ideális, de ki akar reggel nasizni? Az csak este jó, nem? -
Ariadne
őstag
válasz
_Volkovy_ #2883 üzenetére
Aha, egyes kajákat bármikor lehet enni (szerinte). Még a csokit is engedi, csak azt reggel. Nem próbáltam, csak sokat hallottam róla.
Mondjuk az ''elválasztásos'' meg nullkalóriás őrültségeknél biztos jobb, de kétlem, hogy a carni+turmix+edzés kombómnál jobb lenne...(Azért ha nagyon csoki után vágyom, én is inkább reggel lövök egy szeletet.
)
Az a tojásos dolog tényleg röhejes volt.
[Szerkesztve] -
-
Nyina
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #2581 üzenetére
Na figy! Értem én, hogy komoly elhatározás kell, nem csak valami, ami hírtelen kiváltott egy olyan állapotot, amitől fogyok. De ha valami jó is van ebben az egész rosszban, az az, hogy most ez a 8 lement. Ez ad erőt ahhoz, hogy belelkesedjem és komolyan folytassam... Mellesleg gratulálok. Két hónap alatt nagyon szép teljesítmény.
-
Nyina
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #2577 üzenetére
Nem hangulatfüggő. Nem jókedvemben fogyok, rosszban meg hízok. Ez most így alakult és igen a hangulat befolyásolja, de ez egyszeri est szerintem, mert így még nem volt. Egyébként dolgozom az ügyön. Megyek tornászi... Neked mennyi idő volt az a -17kg? Lehet h fentebb már írtad és elkerülte a figyelmemet. Akkor bocs.
-
Nyina
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #2575 üzenetére
Az úgy van, hogy történt egy rossz dolog, ami megviselt. Érdekes, eddig az ilyen események mindig a féktelen zabálást hozták ki belőlem, de most tényleg nem megy le a kaja. Ha megpróbáltam is, csak a rágásig jutottam. Gusztustalan végkifejletet mellőzöm...
. Tudom, hogy ez nem egészséges, de ha majd menni fog úgy szeretnék életmódot váltani, h ne jöjjön vissza semmi. Sőt... Persze az kicsit lassúbb lesz. Nem mondom meg hány kiló vagyok, de azt igen h az elmúlt 5 év eredménye. Nem ilyen voltam. Nem vagyok egy Kate Moss típus, de ez sem én vagyok aki most... Hát Norbi ne is legyél lécci
.
-
Boxer001
veterán
válasz
_Volkovy_ #2520 üzenetére
Na ne már, hogy Cegléden nincs egy olyan terem, ahová normális emberek is járnak...nálunk is van, meg olyan is, amit te írtál.
Amúgy sztem sokan téveszmékben élnek, hogy a gyúrósok azok ilyen leszólós bunkók...közben meg még azok is segítőkészek, akikből ki se nézné az ember, hogy azon kívül, hogy hööö? tudnak-e bármit is kinyögni.
Szal menjél csak.
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
válasz
_Volkovy_ #2503 üzenetére
hasra minél többet minél töbször
-nem igazán lehet túledzeni
de ettől csak erősödik, meg a bordák lesznek nagyobbak, viszont kockás nem lesz a hasad, és a zsír sem fog lemenni róla
biciklizés jó kardió, nagy intenzitással csináld 110-130-as pulzus, kezd napi 30perc aztán fokozatosan emeld ahogy érzed (persze nem tudom, hogy mennyit bírsz), naponta 2x60 perc szerintem elég és elég hatásos is
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
válasz
_Volkovy_ #2472 üzenetére
akkor nemcsak én jártam így.
félreérteés ne essen, igazat adok fless-nek, a módszerével kapcsolatban,és gyanítom sokkal jobban otthon van témában mint én,de nekem ez a módszer bevált,ezt végigcsinálom,aztán mindent megteszek majd,h ne jöjjenek vissza a kilók.
közben olvastam a totyikot,és vannak benne jócskán megszívlelendő tanácsok,ötletek amik hasznosak lehetnek; én is hasznosítani fogok belőlük. -
fLeSs
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #2442 üzenetére
nem versenyzek, csak kíváncsi vagyok a végeredményre. ő is kb. 20 kilót fog fogyni, én is 20-at tervezek.
én január közepe óta diétázok (bár inkább február eleje óta), és kb. 5-6 hónapot szántam erre a 20 kilóra, ő meg 90 napot. teljesen más a hozzáállásunk, mind2en másban hiszünk, szóval ez egy jó ki próba és tanulság lehetne a topik olvasóinak. -
joey7
őstag
válasz
_Volkovy_ #2419 üzenetére
napi 1200-1300 kalóriánál többet nem viszek be. sok fehérjét fogyasztok,tej és hústermékekben. ezenkívül csak ásványvíz és gyümölcs a kaja. actival plusszt szedek a vitaminok miatt.
konkrétabban: reggeli 3 dl tej,kakao, egy teljeskiőrlésű kenyérszelet,kefír vagy joghurt.
ebédre a Gasytroyaltól rendelek 400-600 kalóriatartalmú kaját. vacsorára egy teljeskiőrlésű kenyérszelet ,vagy pulykasonka,sovány hús szal ilyesmi,aztán kis gyümölcs.
kb.ennyi röviden.
kétszer fogytam már le ezzel a módszerrel,csak sajna hülye fejjel nem vigyáztam és visszahíztam.
most vigyázni fogok!
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #2405 üzenetére
a test egyenletesen mindenhonnan veszi el a felesleget attól függetlenül, hogy ez nekünk nem teccik. én is jobban örülnék, ha a hasam gyorsabban menne le, ezért nem olyan eccerű ez, és ilyenkor derül ki, hogy jó-e a diétád, mert hiába fogysz 30 kilót, ha a hasadon egy csomó zsír marad a végén. a 120-as pulzus az elvileg jó, bár nem ismerem az edzettségi állapotodat.
zsírleszívással még nem volt dolgom, és nem is akarok zsírt magamról leszivatni... -
fLeSs
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #2403 üzenetére
csak azért kérdem, mert a lépcsőzés ha túl intenzíven csinálod, akkor a lábadról simán leszedi az izmot, és arra gondoltam, hogy a lábad emiatt vékonyodott le gyorsan miközben felül meg nem fogysz. én 60 percet szoktam egy 11 emeletes házban lépcsőzni 110-130-as pulzussal, a lábamról eddig kevés zsír ment le, fentről viszont fogyok rendesen. de ez lehet attól is, hogy a tested egyszerűen először a lábadról veszi el a zsírt. amúgy olyan edzés vagy mozgás nincs, amivel egy adott helyről tudod eltüntetni a zsírt (tehát lokális zsírégetés), max a zsírleszívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest