- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3800 üzenetére
Ma ettem egy kis tarhonyát is ebédre
Mod:
Én végülis abban a hitben voltam, hogy ha lecsökkentem a szénhidrát és zsír bevitelem, meg az egész napi kalória bevitelem beállítom 1000 kalória köré, s emellé csinálok v.mi testmozgást, akkor fogynom kell.
[Szerkesztve] -
Thulcandra
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3798 üzenetére
Na akkor tényleg jobb lesz ha megyek futni is
mert ígymaradok...
Másik 2 nap van szénhidrát, a csoki
Kösz a segítséget! -
Thulcandra
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3796 üzenetére
Öhmm mi az a chra?
3 naponta szénhidrát az azért van h azt is vigyek be. Persze akkor se tonnaszámra.
Ok lefekvés előtt ne egyek gyümölcsöt, azthittem az nem hízlal :S De akkor mit egyek ?
Műzliszelet - cerbona műzliszelet sima...
2 liter folyadéknál azért többet is iszok ha van több mozgás de mikor egész nap csak ülök, nem megy le több...
Nem minden délután eszem csokit s szerintem egy sport szelet fele nem lóg bele a dolgokba aztán persze lehet rosszul hiszem.
Azzal a mozgással a zsírt szeretném a hasamról és mellemről eltüntetni, máshol nem igazán van. -
Thulcandra
senior tag
Ismét nekiálltam fogyózni, mert úgylátom mostanra valahogy sok lett rajtam a zsír.
Igaz 185 centihez vagyok most kb 76 kg, de van szép pocakom meg szép csöcseim (pasi létemre) amiket el szeretnék tüntetni. (kezem lábam meg vékonyabb mint a nőknek)
Hogy miért híztam el, az egyértelmű számomra: napi 3 meleg kaja, bármi, nagy adag, semmi mozgás viszont, meg lefekvés előtt megettem 2 melegszendvicset vagy zacskó chipset vagy néha mindkettőt
Egyesek szerint csoda h nem vagyok kb 120 kg ;-)
Hja durva volt látni mikor megettem vacsira egy vödör gulyáslevest (krumpli, bab, hús) ami kapásból legalább 400 kcal, aztán arra még bedobtam 3 vagy 4 sajtos-tejfölös lángost
Lényegre térve:
Elkezdtem úgy enni h kenyeret s más szénhidrát forrásokat mellőzöm, nagyobb adag szénhidrát van úgy 3 naponta bab v lencse, és hétvégén eszek kenyeret is keveset...
Lefekvés előtt már nem eszek, csak gyümölcsöt pl 1 narancs v 1 alma v kivi, ezelőtti vacsora meg általában tojás v joghurt egy müzliszelettel.
Persze eszek mindent csak kis adagban, napi kalória bevitelem úgy 1000 kcal, semmi bajom, nem vagyok se éhes se rosszul, a folyadékbevitelem mindig is ok volt napi 2 liter, mostanában csak ásványvíz meg tea cukor nélkül, mindig is úgy ittam, esetleg néha tejjel
Ja délután megeszem egy kis darab csokit is h vércukrom azé legyen, nehogy beáljuljak, mert azt nem szeretem...
Mindezek mellett napi 50 felülés meg egyelőre 15 fekvőtámasz - hehhehhe tudom vicces, több nemmegy egyelőre. Felülésből nem szeretnék többet, fekvőből úgy 25öt kéne elérnem, súlyzozni szeretnék még, meg ha jön a jobb idő futni.
Erről az egészről szeretném kikérni a véleményeteket, hogy jó-e ez így, el tudom-e tünteni a zsíromat így? Ha minden igaz valamennyit már fogytam... Kéne szerezni egy rendes mérleget -
-
Thulcandra
senior tag
Na írok ide is - gyúrós topikba is írtam, mert feszes hasat szeretnék, de ehhez először leadni kell is kell, vagy ha leadni nem is másképp enni...
Szóval 185-6 centi vagyok és 72-75 kiló ami elvileg jó, csak mivel szinte semmit nem mozgok - napi 11óra ülés, 8-9 fekvés... ezért végtagjaim vékonyak, a hasam kezd nagy lenni...
Namost úgydöntöttem nekiállok felüléseket meg egyéb tornát csinálni...
De úgyérzem étrendemre is oda kéne figyelni...
Mivel sok kenyeret és tésztát eszem, gondolom ezekből vissza kéne csípnem...
Másrészt sokat vagyok fent hajnalig, mint pl most is, és ilyenkor éhes vagyok, sokszor lefekvés előtt is.
Régebben sokszor volt h ilyenkor melegszendvicset ettem vagy toastot ketchuppal, visszanézve ez nem volt jó dolog.
Mától szeretnék odafigyelni mit és mennyit eszek.
Most ettem például tojásrántottát 2 tojásból (csak só benne, alatta minmális olaj, csak az ízért) savanyú káposztával (abból se sokat), kenyér nélkül... Jóllaktam.És úgy gondolom ez megfelelő kaja is volt így alvás előtt kb 2 órával.
Ordítsatok rám ha nem!
Ezentúl próbálok úgy kajálni, hogy a napi 1500-1600 kcal meglegyen, de kevés zsírt és szénhidrátot vigyek be, emellet pedig sok folyadékot (vizet főleg), ásványi anyagokat és vitaminokat rendesen.
Jólenne ha ajánlanátok, miket érdemes kajálni, és az ébrenlétem melyik szakaszában. Ja, meg arról amit leírtam mi a véleményetek, helyes elképzelések-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- PS Plus előfizetések
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest