- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2897 üzenetére
Jahm, köszi a támogatást.
Eléggé elpuhányultam, de remélem az l-karnitin és a kétszersült helyretesz. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2895 üzenetére
én is elkezdem ugyanazt megint, amivel egyszer már 15 kiló lement (és azóta se jött vissza, tehát én ezt eredményesnek nyilvánítom, sikerült az életmódváltoztatás.
)
még mindig kurva sok fölösleg van rajtam, úgyhogy még húszig akkor meg se állok. és még úgy is lesz rajtam. -
_Volkovy_
nagyúr
teljesen komoly kérdés volt
megyek, és veszek valami milkát!
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2887 üzenetére
létezik, hogy azért nem bírok leülni tanulni, mert három hónapja nem ettem édességet?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2855 üzenetére
he?!
még honnan akarsz fogyni? -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2848 üzenetére
amikor keményen diétáztam+bicajoztam, három hónap alatt 15 kiló ment le.
nem önmagában ettől várom a csodát, de ha megint rászánom magam a kemény metódusra, már rásegítést is fogok alkalmazni. -
_Volkovy_
nagyúr
ez az 1000mg naponta értendő?
ha megveszek egy ilyen bödönt 4000valahányért, 60gb kapszulával, az mennyi ideig elég? -
_Volkovy_
nagyúr
ma ittam valami energiaitalt biciklizés előtt, amiben állítólag 20mg l-carnitin volt. jót tettem magammal, vagy semmi értelme nem volt?
(nem magamnak vettem az italt, csak megmaradt és gondoltam bedobom.) -
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2714 üzenetére
köszi, de ha már eddig eljutottam, nem adom fel..
csak most itt volt ez a húsvét, akkor egy kicsit lazítottam a gyeplőn, és azóta laza. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2712 üzenetére
de, feladás van, egy hónapja nem ment le egy kiló se.
megint két hete überbrutál diétát fogok nyomatni, nincs mese! -
_Volkovy_
nagyúr
én végleg elvesztem, tortakajolás, tésztaevés és édességevés témakörben..
-
_Volkovy_
nagyúr
Na, húsvétra betörölköztem három szelet csokitortát, egészségetekre!
-
-
_Volkovy_
nagyúr
szerintem ennek a fogyás-dolognak nem hangulatfüggőnek kell lennie.
magadtól rá kell jönnöd, hogy ha nem akarsz 40 évesen belefulladni a saját zsírodba, akkor cselekedni kell.
az egészség és a megjelenés amellett szól, hogy szedd gatyába az étrended, és ahogy elkezdesz fogyni, a hangulatod is drámaian javul majd.
nem az a cél, hogy ne egyél, hanem hogy napi öt-hat alkalommal egyél, és összesen feleannyit, mint előtte.
a topikban lentebb le van írva jópár diéta, ezeket nézd át, ami tarthatónak tűnik, kezdd el, és vagy vegyél mellé egy szobabiciklit, vagy kezdj el kocogni.. ennyit tudsz tenni, de ez elég lesz..
ha nem mondod meg, hány kiló vagy, nehezebb bármit is tanácsolni.. -
_Volkovy_
nagyúr
Na..
először is, mi az, hogy nem tudod lenyelni a szilárd táplálékot?
koplalással a hozzáértők szerint az izmaid csoffadnak le, a zsír meg fennmarad. egyél..
40 kiló felesleg van rajtad szerinted? mennyi vagy?
ha 40 kilót felszedtél, akkor tényleg gyökeres változás kell az életmódodban, hogy lemenjen..
(mondom ezt én, aki szintén nem egy schobert norbi, de én legalább már valamire jutottam)
-
_Volkovy_
nagyúr
115-ről indultam, most 98-nál tartok.. (lehet, hogy ez a grammolgatós bodybuildereknek röhej, de én örülök neki)
Az a szép az egészben, hogy tényleg beleférek az eddig kicsi ruháimba, és akármilyen hajtós napom is van, nem vagyok halálfáradt már délutánra, mint előtte.
Megy ez még lejjebb is, kurvára megéri mozogni és ésszel táplálkozni.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Boxer001 #2521 üzenetére
Én már senkiről se feltételezek semmit, értek már meglepetések, amikor a valamelyik kasztba beskatulyázott egyedek megszólaltak, és meglepően értelmesek voltak..
Szétnézek, de csak akkor, ha még egy tizest leadtam már. Addig tényleg nincs értelme odamenni, ekkora súlyt megmozgatni elég nehéz.. -
-
_Volkovy_
nagyúr
A zsírleszíváshoz hasonló mókákat már csak akkor szeretném, ha nem sikerül normálisan lefogyni, teszemazt a vékony alkathoz akkora melleim nőnek, mint egy nőnek, stb.
Azért nem rossz, hogy a gatyáim rámjönnek sőt az összes övem nagy lett hirtelen, de nem akarok megállni ennyinél.
Ezen felbátorodva vagy három hete abbahagytam a kemény diétát, meg a tekerést is. Meg is állt a súlycsökkenés, már majdnem elkeseredtem, de ma megint megemberelem magam, jön egy hét kőkemény diéta (nem ritkán eszem keveset, hanem kevésszer kevesebbet és tápanyagdúsabbat), aztán meglátom, lehet, hogy még egy hónap.
-
_Volkovy_
nagyúr
azt látom, hogy a seggemnek és a combomnak a szobabicikli jó.
a hasamra jó, ha felüléseket csinálok?
mennyit csináljak belőle naponta, és mikor? -
_Volkovy_
nagyúr
Ez tényleg érdekes lesz.. Végre kiderül, hogy mi a hatásos, bár van egy tippem, hogy a te professzionális megközelítésed fog nyerni. Azzal csak az a baj, hogy halál pontosan be kell tartani mindent.
Nekem csak az a bajom, hogy mindketten le fogjátok adni azt a 20 kilót, én meg két hete egy dekát se fogytam.. -
_Volkovy_
nagyúr
ujjuj, most hogy elolvastam igazad van, csak akkor rosszul fejeztem ki magam. én egy nap eszem vagy hatszor, csak jóval kevesebbet, és egészségesebb dolgokat, mint korábban.
amúgy ez az életmódváltás nálam már megtörtént, már nem tudnék úgy élni, mint korábban. zéró mozgás mellett lapátolni a tésztát este 10-kor kilószámra? -
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
azt már tudjuk, hogy mi nem viszi le a zsírt a hasról.. szabad a gazda, mi viszi le?
-
_Volkovy_
nagyúr
Értem.Lentről is van mit fogyni, én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy előbb onnan jön le a felesleg, aztán fentről..
Mindenesetre ha még két hónap múlva se fogyok föntről, akkor utánanézek a dolognak.
A szobabicikli 120-as pulzus környékén nem veszélyes (nem szedi le) az izmokra?
Olyan 50-55 perc körül szoktam csinálni naponta.
A zsírleszívás mennyire veszélyes dolog?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
115-ről indultam, a cél a 85, 185 centihez.. Most vagyok 102 körül, de már vagy két hete..
Sokkal kevesebbet eszem, rendszeresen mozgok mellé naponta 50-55-60 percet, és nem koplalok, nem az a cél hogy izomból menjen a fogyás..
Felsőtestre majd írjatok már nekem valamilyen hatásos mozgást!
A bicaj és a lépcsőzés deréktól lefelé jó (ez látszik a nadrágon), de a hasamat meg az egész felsőtestemet fedő jóó kis zsírréteget is le kéne valahogy pirítani, lehetőleg nem műtéti úton. -
_Volkovy_
nagyúr
Simán beleférek abba a nadrágba, amibe fél éve még esélyem se lett volna belebújni. Mi több, kényelmes is.
Fogyókúra rulezzz -
_Volkovy_
nagyúr
két hónap alatt 13 kilónál tartok, és kurvára örülök neki.
persze nem állok le.
majd ha 30 kiló minusznál fogok tartani..
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest