- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorlag
csendes tag
válasz
BlacKSouL #2465 üzenetére
sziasztok!
Énis fogyokuran gondolkozom most 183cm vagyok és 97 kilo.
Blacksoul a fogyokurád engem nagyon érdekelne tudnál nekem küldeni a mail címemre egy részletessb leírást és hogy te hogyan csináltálénis kb apr-maj-junius körülre tervezek szoval ez a 90 napos diéta épp kapora jött
-
fLeSs
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2439 üzenetére
az jó lenne, akkor a diétával kb. 20 kilót tervezel leadni ugye?
az azért lenne jó, mert én is kb. 20 kilót tervezek leadni, én 102-ről indultam, és kb. 80 a cél, kíváncsi vagyok, a végeredmény kinél lesz látványosabb.
én június-júliusban fogom befejezni.
szerk: ha szégyenlős vagy, akkor elég ha nekem elküldöd.
szerk2: ha lehet, akkor a hasadról ne pólós kép készüljön. -
tütüke
tag
válasz
BlacKSouL #2435 üzenetére
Nagyon örülök, hogy jól haladsz a diétáddal, és jól érzed magad a bőrödben. De: nagyon kell vigyázzni, mert egyik ismerősöm ugyanezt a diétát csinálta. Eredmény: a 3 hónap közepére már teljesen elgyengült, a gyomra tönkrement, lelkileg teljesen kiborult. Szóval csak óvatosan a diétával. Nem mondom, hogy rossz, azt sem, hogy bárki igy járhat. Ami biztos, hogy neki ártott ez a fajta fogyókúra. Mellékesen megjegyzem, hogy sokat fogyott tőle, de milyen áron
Én azért kitartást és erőt kivánok neked, hogy sikerüljön lefogyni, és megtartani a súlyodat -
fLeSs
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2435 üzenetére
az a baj, hogy nem értetted meg amit írtam.
a szervezetnek folyamatosan szüksége van a tápanyagokra, szénhidrátra, amiből az energiát nyeri, fehérjére, vagyis aminósavakra az izmok fenntartásához és zsírra más különböző okok miatt, nem értek annyira hozzá, de a lényeg, hogy mindenre szüksége van folyamatosan, te ezzel szemben egyik nap csak ezt, másik nap csak azt eszed, eleve vicces, hogy külön van váalsztva a keményítőnap meg a szénhidrátnap, amin tésztát vagy pizzát lehet enni.
aztán külön vicckategória, hogy napi 3 étkezés van.
na mind1, én nem jártatom tovább a számat, majd ha lehetséges, akkor a diétád végén léccivel rakjál be ide a topikba egy képet a fenekedről és a hasadról, OK? megígéred nekem? -
BlacKSouL
addikt
-
fLeSs
nagyúr
válasz
BlacKSouL #2431 üzenetére
volt munkatársam 90 napos diétázott egyszer, szépen lefogyott, aztán visszahízott (a szemem láttára).
amúgy nemtom miért képzelitek azt, hogy a fogyás lényege az, hogy a testtől meg kell vonni a kaját. azért képzletilek ezt, mert mindenhonnan ezt hallani. pedig nem ez a lényeg, hanem az, hogy a minőségre kell jobban odafigyelni.
tehát nem mennyiség, hanem minőség.
ezt csak azrét mondom, mert gondoljatok bele, szerintetek az jó az a testnek, hogy egyik nap csak fehérjét eszel, aztán másik nap csak keményítőt, aztán csak gyümölcsöt meg mittomén. szted a testnek nincs szüksége folyamatosan mindenre? de, qrávra szüksége van mindenre, csak jó minőségben. de ha leépülni akarsz, akkor jó úton haladsz.
hasonlítsátok összes a napi étkezéseiteket mondjuk az enyémmel (lásd blogom) és gondolkozzatok el, hogy melyik a jobb a testnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest