- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tütüke
tag
Örülök, hogy izlik
Most már legalább tudom, hogy nem potyára irtam azokat a recepteket
Egyébként a kelbimbóleves is ugyanezzel a technikával készül. Érdemes kipróbálni, az is nagyon fini. A trükk benne annyi, hogy a kelbimbó kb 1/3-át ketté kell vágni, igy szétfő a levesben, és sűrűbb is lesz tőle.
hogy on is legyek:
reggeli súlyom 78.5 . Szóval nem mozdul a súlyom sehová. Azt hiszem, hogy csökkenteni kell a kaja mennyiségét, mert igy nem jutok egyről a kettőre...vagyis kettőről az egyre
de a vacsimegvonás is segithetne rajtam azthiszem. Edzésekre rendszeresen járok. Múlt héten is 4* voltam, azzal szerintem nincs baj, inkább csak a kaja mennyiségével. -
tütüke
tag
Az egyik barátnőm is vett egy kutyát. Napi 5-ször viszi le sétáni, 3-4 hónap alatt lefogyott több, mint 10 kg-ot. (Idegeskedett is bőven, valszeg az is számitott a kilóknál). A lényeg: ha van egy kutyád, és sokat mozogsz vele, az nem tűnik fáradtságos munkának, tornának, de nagyon sokat jelent, hiszen sokkal többet mozogsz, mint addig.
-
Moddingfan
senior tag
-
tütüke
tag
Köszi
A brokkoli nagyon finom, kár, hogy lemaradtál a szezonjárol. Nálunk pl már nem is lehet kapni.De ha te mégis hozzájutnál, akkor főzd meg (párold) sósd vizben, és amikor megpuhul, leszűröd, és hagyod hűlni. Ha langyosan eszed úgy a legfinomabb. Nem kell hozzá semmi, csak úgy magában kóstold meg bátran. Nem mondanám, ha nem lenne jó
-
attilam
őstag
A GI diétának az a lényege, hogy alacsony GI-jű ételeket egyél csak. A csoki, fagyi, kolbász, szalonna, stb. alacsony GI-jű kaják. Tehát elvileg mehetnek, de mégis ''szemét'' kajának minősül. Nem is beszélve az egészségügyi kockázatról, aminek az ilyeneken diétázó emberek kiteszik magukat.
-
fLeSs
nagyúr
és megmagyarázod?
najó, a pizza hut-os snackset néztem pizzának.
60 a sima pizza GI-je, és akkor az már nem jó.a csoki is jó...
10 a különbség. és ezt ki mondja? már láttam pár GI-s táblázatot, egy nagycsomó eltérés van közöttük.
nem akarlak megsérteni, de fogalmad sincs az egész táplálkozásról.
ezeknek a kajáknak azért alacsony a GI-je, mert zsír van bennük, és mint tudjuk a zsír lelassítja a felszívódást. pizza, snickers, csoki, stb.
a fagyi meg azért alacsony GI-jű, mert tej van benne, ami dettó lassítja a felszívódást, de ettől még ott van benne a cukor, ami szépen lerakódik zsírként.
és a gyümölcsök miért jók? azoknak azért alacsony a GI-jük, mert gyümölcscukrot (früktóz) tartalmaznak, aminek lassú a felszívódása, csakhogy nem minden a felszívódás, ugyanis a gyümölcscukor simán lerakódik zsírként ha a máj úgy gondolja (''megtelt'').
szóval már bocs, de el tudom képzelni, hogy egy ilyen étrenddel miből is állhat az a leadott 11 kiló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest