- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Mielőtt súlyos tízezreket költesz edzőkre, nézz szét youtube-on.
Az alapokat (és még többet is), meg lehet tanulni. Ezer meg ezer videó van a gyakorlatok helyes kivitelezéséről is, de konkrét célterület edzések százait is megtalálod.
Nem kell egyből edzőt fogadni ahhoz hogy edzeni tudj. Nyilván ha verseny a cél, az más szitu, de ilyet nem olvastam.. -
Sirandrish
legenda
válasz
fecaga21 #8409 üzenetére
Ezt hosszútávon nem lehet csinálni.
Amint picit lazítasz a gyeplőn (és fogsz, ezt garantálom), több fog visszajönni mint amennyi lement.
Értem én hogy 2 hét múlva ki akarsz fetrengeni a strandra, és most 10 nap alatt akarod leadni amit 2 év alatt felszedtél, de ez nem így működik.
Lehet próbálkozni, és "majd én megmutatom" mentalitással fejjel menni a falnak, de ha nem akarod hogy az egészséged rovására menjen, akkor ezt a "diétát" marha gyorsan hagyd abba..
Olvasgass..csak itt kaptál már millió tanácsot, fogadj meg 1-2t közülük.. -
Sirandrish
legenda
válasz
fecaga21 #8382 üzenetére
" látványosan szeretnék fogyni az elkövetkezendő 2 hétben"
Bícsbádi? Az se baj ha utána visszajön? Mert ilyen két hét alatt gyors leadok 10 kilót téma akkor működik, ha kb semmit sem eszel, és 99%ban később vissza is jön, amikor rászabadul a szervezeted a kajára, aka jojo effektus. Arról nem is beszélve hogy a szervezeted annyira nem like-olja az ilyesfajta megmozdulásaidat.. -
Sirandrish
legenda
válasz
KisTücsök #8315 üzenetére
Oh az szerintem simán ledolgozható azzal ha izmot építesz. Hogy kicsit rásegíts, esetleg fogyassz kollagént, de az sem kötelező.
Ha mégis megpróbálnád, tudom ajánlani a Gymbeam kollagénjét, egyébként az izületekre és a haj/körömre is jótékony hatással van. Nem egy világbajnok turmix, de nem is borzasztó
Olyan 3,6...ha ez mondd valamit -
Sirandrish
legenda
válasz
KisTücsök #8313 üzenetére
Kérdés hogy mennyi az a lötyögős bőr. (mennyiről mennyire fogytál?) Kollagén tud segíteni valamennyit, de nyilván az sem csodaszer. Ha csak kicsit lötyög, azt simán tudod kompenzálni azzal ha izmot építesz alá. Ha nagyon sok bőr lötyög, azt amennyire én tudom, csak műtét útján lehet eltávolítani.
Sajna legjobb tudomáson szerint nincsen semmiféle csodaszer, de hátha jön valaki aki ismer valamit
-
Sirandrish
legenda
válasz
ForRedGlory #8310 üzenetére
Gratula...szép "görbe"
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Sencor 5320at vettünk! Kezdésnek ezt terveztük, gondoltuk ha maga a fritőz bejön, akkor veszünk egy komolyabbat, de mivel hibátlan a cucc, így megtartottuk. Két év garancia van rá, szóval oda lehet vele pörkölni
Meg őszintén szólva, az ekkora méretü társai (szerintem) pofátlanúl drágák -
Sirandrish
legenda
válasz
TheProb #8271 üzenetére
Hát őszinte leszek, halvány lila gőzöm nincs. Azt tudom hogy ilyeneket az asszony pl sose csinált légkeveréses sütőben, de azt is tudom hogy mióta ez a cucc megvan, szinte mindent ebben sütünk. Az volt a lényeg hogy a zsíradékot kiszűűrjük a képletből, és arra ez alkalmas. Hogy a sütő is alkalmas-e, azt nem tudom...nem értek hozzá
-
Sirandrish
legenda
válasz
interstate76 #8270 üzenetére
Igen, kilehet, de akkor javallott egy lehelletnyi főzőspray-t használni. Anélkül is megsül, csak akkor picit szárazabb lesz rajta a panír.
Egyébként millió videó van Youtube-n, még muffint, meg bundás kenyeret is csinálnak vele, bár ezeket mi még nem próbáltuk
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viszlát #8239 üzenetére
Aha értem. Android verziónál nincs ilyen gond, mert ott az automatan számolt lépésekkel együtt áthozza az ahhoz tartozó kalóriát is, és csak a konkrét könyvelt edzést (az lehet automata, vagy manuális), számolja külön hozzá, de azokat ugye lentebb különbontva is megtudod nézni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viszlát #8234 üzenetére
Nem tudod összekötni az okosóráddal? Mert akkor a tevékenységes probléma meg is lenne oldva. Nekem a Galaxy Watchom kommunikál a Samsung Healtel, ami össze van kötve a Yazioval, így kb semmi dolgom nincs. Elindíthatom az edzéseket vagy egyéb tevékenységeket kézzel is, de mivel az óra automatán felismeri ezeket, így az sem tragédia ha elfelejtem, mert attól az még naplózza. Aztán azt magától átvezeti a Yazioba
Az ételes gond az sajnos valós, ugyanis itt nem lehet mások által felvitt recepteket látni. Én ezt úgy szoktam megoldani hogy kalóriabázison felviszem pl (csak az új recepteket persze, amit már használtam azt a Yazio menti), és miután az kiírja hogy mennyi kalória, keresek Yazioban egy ahhoz nagyon közelit, vagy pont olyat. Új recepteknél pici macera, de amolyan félmegoldásként működik, legalábbis nálam. -
Sirandrish
legenda
válasz
TheProb #8219 üzenetére
Nem tudom csinálod-e, de ha nem, akkor ajánlom a centiben mérést is. Nekem pl menetrendzserint kb minden harmadik héten jön egy olyan ahol csak 70 deka vagy esetleg 1 kiló megy le (máskor átlag 2-3 között), viszont akkor egy hét alatt akár 2 centi is lemegy pl a derekamból.
Én eddig 17kiló minuszban vagyok, de konkrétan én se tudnék rámutatni arra hogy min veszem észre, persze a ruhák "bővebbek" meg ilyenek, de nem veszem észre hogy ledobtam egy 16literes diszperzites vedret magamról -
Sirandrish
legenda
válasz
interstate76 #8204 üzenetére
Én is így voltam mikor rátaláltam a Yaziora. A célnak éppen megfelel a kalóriabázis is, de azért nah..
Ne rekedjünk már meg 20 évvel ezelőtt, főleg ha még pénzt is kérünk pár extra funkcióért..
Nincs mit...használd egészséggel -
Sirandrish
legenda
válasz
interstate76 #8202 üzenetére
Igen 3K, de csak a próbahét alatt. Ha kicsúszol belőle, akkor már drágább lesz.
A Yaziot pár napja használom, így erre a kérdésre konkrétan nem tudok választ adni.
Kezdősúly, célsúly tuti hogy van...a mérésidet visszamenőleg is meg tudod adni, és abból átlagot is von szerintem, mert az eddigi eredményeid alapján kiszámolja hogy mikorra éred el a célsúlyodat...persze ha minden úgy halad tovább ahogy eddigKözben megtaláltuk.
Profil alatt van olyan hogy céljaid, azon belül a heti fogyást is beállíthatod, viszont valamiért csak 1 kilót enged max.. -
Sirandrish
legenda
válasz
interstate76 #8199 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Yazio nevü alkalmazást, ha már alkalmazás!
Eddig én is a kalóriabázist használtam, de ez számomra sokkal kézenfekvőbb/átláthatóbb.
Meg valahogy a stílusa is jobban bejön.
A kalóriabázis is tökéletes a célra, nem beszélek ellene, de az kb úgy néz ki mint a 20 évvel ezelőtti weboldalak, a Yazio meg mint a maiak
Sporttevékenység is több féle van benne szerintem, ráadásul ABC sorrendben meg is tudod őket nézni....persze keresővel is működik ahogy kell.
A kalóriabázisban ami nem tetszett hogy pofátlanul drága a premium verzió..
Én úgy vagyok vele, ha már megkönnyíti az életem, akkor szívesen fizetek, már csak a támogatásért is, de azért nem akármennyit.
A Yazio prémiuma 3K egy évre, ami azért nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest